Dobro vece imam pitanje. Imala sam 03.06 a sada mi kasni i mokri mi se cesto dali sam trudna.
moguće. napravi test pa ćeš saznati.
sto ti mislis o mom pitanju ://
Imam jedno pitanje
Kasni mi mjesečnica 5 dana radila sam 2 testa i ona imaju jako bijedu jedva vidljivu crticu,ali tek nakon 10-15 minuta se pokazala
Jel moguća trudnoca?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Imam jedno pitanje
Kasni mi mjesečnica 5 dana radila sam 2 testa i ona imaju jako bijedu jedva vidljivu crticu,ali tek nakon 10-15 minuta se pokazala
Jel moguća trudnoca?
I blijeda crta je pokazatelj trudnoće ako je test očitan u zadanom vremenskom periodu koji piše u uputama,nakon toga je najbolje baciti test i ne gledati više🙂...probaj kroz dan dva ponoviti s prvim jutarnjim urinom,sretno🙂
Hvala na odgovoru,sačekat ću do ponedjeljka ako mi ne dođe M idem vaditi Betu ipak je to najsigurnije
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Malenaa postoji nekoliko mogucnosti, ako je tocno test bio pokazao i ako je tocan nalaz od labosa postoji mogucnost da se radilo o biokemijskoj trudnoci nazalost. Drugo moze biti da je test kucni pokazao krivo sto je isto moguce, a mozda je i u labosu doslo ko sto Monika kaze do zamjene uzorka sto u pravilu je najekstremnija solucija od svih navedenih. Sretno
moze meni pomoc…ja imam menge zadnja 2 mjeseca redovito, i cini mi se da je sve ok.nemam simptome, nisam radila test jer imam m redovito…ali bojim se jer sam citala da neke zene imaju redovito cikluse, nemaju simptome i onda skuze da su trudne, vec u 4.mjesecu…jel to moguce? i kad bi ja trebala napraviti test da budem sigurna, dan prije ocekivane m?
moze meni pomoc…ja imam menge zadnja 2 mjeseca redovito, i cini mi se da je sve ok.nemam simptome, nisam radila test jer imam m redovito…ali bojim se jer sam citala da neke zene imaju redovito cikluse, nemaju simptome i onda skuze da su trudne, vec u 4.mjesecu…jel to moguce? i kad bi ja trebala napraviti test da budem sigurna, dan prije ocekivane m?
Odgovorila ti je dea32 vec, na prosloj stranici.
Ne mozes ne znati 3 mjeseca da si trudna, niti imati pravu mengu u trudnoci. Ne znam odakle uopce ideja da si trudna ako imas mengu redovito.
Odgovorila ti je dea32 vec, na prosloj stranici.
Ne mozes ne znati 3 mjeseca da si trudna, niti imati pravu mengu u trudnoci. Ne znam odakle uopce ideja da si trudna ako imas mengu redovito.
evo ovdje sam citala na forumu da su zene kao imale redovito cikluse i skuzile kao da su trudne..pa se pitam wtf?
Lijep pozdrav..zadnju menstruaciju sam imala 3.6.
Test napravljen na 30 dan ciklusa - negativan
Od simptoma imam bolne grudi na pritisak, mučninu tijekom cijelog dana, ali također osjećaj da ce doci svaki tren, a i lagane grčeve kao pred menstruaciju.
Može neki savjet jel kome bilo tako..
Luda sam već od pokušavanja
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 26
Azoospermia
Hormoni ✅
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Nadamo se najboljem i postupku na ljeto 🤞🤞🙏
Sortiraj odgovore