Malo kasnim s komentarom, ali meni je ovaj pokazao blijedo blijedu crtu. :) Bio je točan.
Nisam citirala. :( Nadovezala sam se na onaj test od Duchesse.
Mislim da sam trudna imam jake bolove u donjem djelu stomaka u grudima imam pojacan vaginalni iscjedak prvo mi je biko ko svjetlo crveno pa zuto sd je bjelo guato i ljepljivo
Sta vi mislite dal je moguca trudnoca
Test cu ako ne dobijem za vikend napravit a simptome sam i prosli mj imala pa tome nevjerujem vise odsad sam odlucila necu vise se tolko zivcirat kad ce bit.Do sad sve ok a sad simptomi svi pobudalili.
Mislim da sam trudna imam jake bolove u donjem djelu stomaka u grudima imam pojacan vaginalni iscjedak prvo mi je biko ko svjetlo crveno pa zuto sd je bjelo guato i ljepljivo
Draga imala sam i ja al isjedak je bio gust i ljepljiv pa sve prozirniji.Kad ti je datum za mengu
moze meni pomoc...ja imam menge zadnja 2 mjeseca redovito, i cini mi se da je sve ok.nemam simptome, nisam radila test jer imam m redovito...ali bojim se jer sam citala da neke zene imaju redovito cikluse, nemaju simptome i onda skuze da su trudne, vec u 4.mjesecu...jel to moguce? i kad bi ja trebala napraviti test da budem sigurna, dan prije ocekivane m?
Draga imala sam i ja al isjedak je bio gust i ljepljiv pa sve prozirniji.Kad ti je datum za mengu
moze meni pomoc…ja imam menge zadnja 2 mjeseca redovito, i cini mi se da je sve ok.nemam simptome, nisam radila test jer imam m redovito…ali bojim se jer sam citala da neke zene imaju redovito cikluse, nemaju simptome i onda skuze da su trudne, vec u 4.mjesecu…jel to moguce? i kad bi ja trebala napraviti test da budem sigurna, dan prije ocekivane m?
moze meni pomoc…ja imam menge zadnja 2 mjeseca redovito, i cini mi se da je sve ok.nemam simptome, nisam radila test jer imam m redovito…ali bojim se jer sam citala da neke zene imaju redovito cikluse, nemaju simptome i onda skuze da su trudne, vec u 4.mjesecu…jel to moguce? i kad bi ja trebala napraviti test da budem sigurna, dan prije ocekivane m?
U trudnoci je nemoguce imati cikluse. Ono sto neke zene imaju je krvarenje u trudnoci koje nikako nije isto kao i menstruacija. Razlicito je duljinom trajanja, kolicinom, bojom i izgledom. Ako su ta krvarenja bila drugacija od uobicajenih, mozes napraviti test..
Ne znati za trudnocu 4 mj je po meni totalna ne briga, jer trudnocu ne mozes a da ne skuzis. Ne postoji zena koja je trudna a nema simptome..
Test najranije treba napraviti na dan ocekivane menstruacije.
U trudnoci je nemoguce imati cikluse. Ono sto neke zene imaju je krvarenje u trudnoci koje nikako nije isto kao i menstruacija. Razlicito je duljinom trajanja, kolicinom, bojom i izgledom. Ako su ta krvarenja bila drugacija od uobicajenih, mozes napraviti test..
Ne znati za trudnocu 4 mj je po meni totalna ne briga, jer trudnocu ne mozes a da ne skuzis. Ne postoji zena koja je trudna a nema simptome..
Test najranije treba napraviti na dan ocekivane menstruacije.
pa i ja mislim da je to nemoguce, ali ono, valjd netko tak pise po netu... dobila sam svaki put tocno i nista se ne razlikuje od prijasnjih m...ja ti onda tak citam postove i krenem paniciti da se mozda to i meni ne dogada :/ iako su to ocito lazi, ili ne znam ni ja kaj..
Dobro vece imam pitanje. Imala sam 03.06 a sada mi kasni i mokri mi se cesto dali sam trudna.
Esada.o
Dobro vece imam pitanje. Imala sam 03.06 a sada mi kasni i mokri mi se cesto dali sam trudna.
moguće. napravi test pa ćeš saznati.
Sortiraj odgovore
Najstariji