Da li se treba brinuti ako se ne osjećaju često pokreti bebe?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iris93
    25. Kolovoz 2015. 13:06

pozdrav, u 28tt sam, iace bebu osjecam normalno, maleni je zbilja aktivan... poslijednjih nekoliko dana je dosta mirniji i pokrete ako osjetim, osjetim ugl jako nisko... Kada je to tek pocelo, 2 dana sam imala bolove kada god bi se pomaknuo jer me je jako udarao u mjehur ali sada je mjehur pustio na miru pa je to ok...Ali brine me to sto vise ne osjecam pokrete i gore prema pupku i iznad pupka nego samo tako jako, jako nisko... imam li razloga za brigu ili je to normalno? Da napomenem, za 3 dana mi je kontrola kod ginekologa...

• oblacic14
    25. Kolovoz 2015. 16:18

Mene beba u vecini slucajeva udara nisko, po mjehuru, neman bolove al zna bit nelagodno. 
    I tako je osjecam od pocetka i ginekolog mi nije reka nista zabrinjavajuce tako da mislim da je to ok.

Dancccci
    03. Rujan 2015. 14:16

Moja bebica je jako aktivna, 24/7, ne prestaje lupkati. I onda se odjednom, na dan-dva, malo umiri. Prije me je to plašilo, ali onda sve po starom...tako da znam da je sve uredu :D

ILoveCats
    15. Veljača 2016. 18:20

Pojedi čokoladu. Legni. Umiri se
    i moja ima dana kad je mirnija a ima dana kad je luda.
    ako te brine , odi ginekologu.

• sunflower4399
    16. Svibanj 2017. 13:58

Pozdrav mame, ja sam isto zabrinuta. prve lagane pokrete bebe osjetila sam sredinom 18-og tjedna, od onda sam često osječala pokrete, kao mjehuriće u trbuhu, najviše na desnoj strani. Sad sam 19+6 i već dva dana ne osječam apsolutno ništa, a plaši me što me jučer uhvatio grč iznad pupka i danas opet kad sam se sagnula..neznam dali je to povezano s trudnoćom ili ne...za dva dana imam ultrazvuk pa ću onda vidjet dali je sve u redu, tješim samu sebe...al svejedno brinem... dali je neka od vas imala slično iskustvo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.