pozdrav, u 28tt sam, iace bebu osjecam normalno, maleni je zbilja aktivan... poslijednjih nekoliko dana je dosta mirniji i pokrete ako osjetim, osjetim ugl jako nisko... Kada je to tek pocelo, 2 dana sam imala bolove kada god bi se pomaknuo jer me je jako udarao u mjehur ali sada je mjehur pustio na miru pa je to ok...Ali brine me to sto vise ne osjecam pokrete i gore prema pupku i iznad pupka nego samo tako jako, jako nisko... imam li razloga za brigu ili je to normalno? Da napomenem, za 3 dana mi je kontrola kod ginekologa...
Mene beba u vecini slucajeva udara nisko, po mjehuru, neman bolove al zna bit nelagodno.
I tako je osjecam od pocetka i ginekolog mi nije reka nista zabrinjavajuce tako da mislim da je to ok.
Moja bebica je jako aktivna, 24/7, ne prestaje lupkati. I onda se odjednom, na dan-dva, malo umiri. Prije me je to plašilo, ali onda sve po starom...tako da znam da je sve uredu :D
Pojedi čokoladu. Legni. Umiri se
i moja ima dana kad je mirnija a ima dana kad je luda.
ako te brine , odi ginekologu.
Pozdrav mame, ja sam isto zabrinuta. prve lagane pokrete bebe osjetila sam sredinom 18-og tjedna, od onda sam često osječala pokrete, kao mjehuriće u trbuhu, najviše na desnoj strani. Sad sam 19+6 i već dva dana ne osječam apsolutno ništa, a plaši me što me jučer uhvatio grč iznad pupka i danas opet kad sam se sagnula..neznam dali je to povezano s trudnoćom ili ne...za dva dana imam ultrazvuk pa ću onda vidjet dali je sve u redu, tješim samu sebe...al svejedno brinem... dali je neka od vas imala slično iskustvo?
Sortiraj odgovore
Najstariji