I mene te mjere uvijek zanimaju....dužinu mi sad nije rekao jer je kratko radio uzv a težina je bila blizu 1600 :) bucika mala
prava cura velika. meni je do sad samo težinu govorio doktor. nikad dužinu..
Meni je u 22 ili tako nekom tjednu rekao da je oko 36 cm...i to je računao posebno nije uzv izbacio...a baš me zanima dužina
ja ne pamtim kad su mi zadnje rekli.....onda znaš da je davno bilo kad je bio mali mali
Curke koje su u 26.tjednu ili se sjećaju,kakvi su vam bili pokreti bebe?Moj već par tjedana jako lupa,stalno je aktivan,u danu ga bezbroj puta osjetim iako je posteljjica sprijeda.I prekjučer mir.Skoro ništa,možda jednom u danu.Pojedem slatko,legnem na bok,on ni makac.Trbuh mrdam ništa.Imam watcher,poslčušam otkucaji u redu.Odmah paranoja,možda se zapetljao u pupčanu,ma svašta.Jer je prva trudnoća koobno završila pa me užasno strah.Odem doktoru,on pogleda srčeko kuca kaže ne brini.A ja i dalje u brizi.Jučer je opet lijepo lupkao.
Andrea
Deja moja cura je jako živa skroz lupa, ali kada se jako umorim ili prefosiram jedva se javi, prvi puta kad mi se to desilo prestravila sam se, možda si se i ti preforsirala. Ona je najsretnija kada mama sjedne stavi jastuk pod leđa pa ona može ludovati, meni je isto posteljica sprijeda ali svejedno ju osjećam, sada mi se već i kvrge izbacuju kada se proteže.
=http://lilypie.com]
Ma znam,ali baš mi bilo čudno to,nakon tjedan aludovanja svaki dan u svako doba,odjednom mir.Moja paranoja odmah proradi
Andrea
Moj je znao i po cijeli dan mirovati i onda opet sve normalno. U tim je tjednima baš šaroliko što se tiče pokreta. Barem je tako bilo kod mene. Zato sad nema mira ni sat vremena
Deja mene muči isti problem kao tebe. Do prije nekih 2 tjedna (sad sam u 24) bio je puno življi i imao je ritam kad se jače javljao. A sad u ovih 2 tjedna uopće nema pravila i slabije me udara. I kao da se smirio. Čitala sam da je to normalno kad beba već bude veća pa nema mjesta ali mene to isto brine. A da bude bolja stvar ovo mi je već treća beba i mislila sam da me ništa neće moći iznenaditi, a sad me ti pokreti muče. Već sam pisala o tome na drugoj temi. Zadnja kćer je bila jako aktivna i baš me jako znala udarati, pa mi je čudno da je sin tako slabašan i miran. A trebalo bi biti obrnuto, on bi trebao bit macho i igrat nogomet, a on je više ko neki baletan i samo lagano udara. Nadam se da je stvar i u tome pa je on mirnija beba. I s time se i tješim jer ne želim paničariti. Idem na pregled u srijedu pa ću baš pitati doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji