Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    05. Siječanj 2015. 09:24

da pitam ako ima koja od vas iskustva s tim- naime zna me jako boliti ispod desnog rebra i to toliko boli da ne mogu ništa u tom trenu radit i samo na desnoj strani. Sad sam malo čitala da to može biti znak preeklampsije ali u trudnoći imam nizak tlak i ne otiču mi noge pa se nadam da to nije to? Jel imate ideju što bi moglo biti? Reći ću doktoru kad budem išla na pregled ali on me često ne doživi previše pa se ni sad ne nadam da ću dobiti odgovor. A malo me to brine jer tu bol sad prvi put imam u ovoj trudnoći. Svi ostali bolovi su mi već poznati, a ovaj mi je nov.

Zac11
    05. Siječanj 2015. 11:05

marlameri neznam koji si tjedan, ali meni je bilo isto tako, ali nisam radila paniku, sve dok nisam došla na redovni ultrazvuk u 35. tjednu i dok mi doktorica nije rekla da mi je curka zagurala cijelo stopalo ispod lijevog rebra :D

cloudy
    05. Siječanj 2015. 13:47

Curke...jel vama nakon brisa na streptokok išao nekak drugačiji iscjedak?ja bila jutros i sad primjetim da je iscjedak blago smeđkast....

• mala13
    06. Siječanj 2015. 01:56

Hvala vam puno curke i samo se drzite

• Loreen
    06. Siječanj 2015. 15:12

Mene počeo bolit stomak jer sam se iznervirala. Iznerviram se strašno na gluposti kad me MM nešto podhebava i srce mi se uzlupa i dobijem nagon da skočim na njega i izmlatim ga loncem po glavi dok ne padne u nesvijest. Bijes me uhvati. I sad sam se smirila ali me boli stomak u ledjima i u donjem dijelu trbuha i gore... Baš sam ljuta bila a sad me prošlo i smijem se i sad me baš boli. Boli li i vas nakon nerviranja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.