cure ja imala preuranjene trudove i bila .skoro 2 tj u bolnici... nisu dugo trajali al su bolili i sad me strah kad dodu pravi kako ce to bolit :S
baš sam te na drugo temi pitala zašto si bila u bolnici.
sada miruj i ako te tješi nisi jedina koja se boji kako će izdržat trudove i koliko će uopće bolit, ništa pripremaj se psihički pa ćemo nekako to izgurat
imam jos malo do termina tako da se moram psihicki pripremat jer cu izludit
meni je jedan dan strah za poludit, a drugi dan mislim kako će to biti bez problema i samo se nadam da me u tom trenutku neće uhvatiti panika ni strah, a ako krene fino ću se zatvorit u sobu i porazgovarat sama sa sobom da se opustim i smirim
eto i po tome imamo sličnosti, meni je predvidio raniji porod 17.12. ali više nije toliko veća beba pa ne vjerujem da će biti, prvi termin kojeg se ja držim 28.12. a još jedan doktor mi je iz ne znam kojeg raloga negdje napisao 3 ili 4.1.2015, tako da se ja nadam svakako prije Božića a ako ne jbg, nekako imam blagi osjećaj da osoblje u bolnici nije baš raspoloženo porađat za blagdane
meni je moja doktorica rekla po mesntruaciji 23.12 po uzv 5.1 i sad u bolnici kazu 31.12 xD
Sortiraj odgovore
Najstariji