Imam jos jedno pitanjce malo me na nekim mjestima kao da me pece stomak onako unutra pecka sta bi to moglo biti?
Ja isto imam taj simptom od nekog 20. tjedna sve me počelo bolit tad :)
Kao peckanje iznutra ja zbilja ne znam sto bi to moglo bit ali bas me pecka. Mozda kako se beba okrece pa nesto štipka ali imam cesto taj osjecaj. Pa valjda je onda to normalno.. Sve sto je nenormalno je zapravo normalno cini mi se :)
Evo sad lezim i dolazi mi slabost kao da cu past u nesvjest ko da mi pada tlak a ja sjedim u krevetu i tipkam. Pa ti budi pametan...
Mene je znala jedno vrijeme pikati stalno na odredjenom mjestu pa sam pitala gin i rekao je da to beba i da je normalno, ako vam sta znaci..
Aha onda neam brige :) al imam redovito bolove ispod trbuha .. maternica i jajnici i leda za popizdit
ma u trudnoći nema kaj ne boli xD
ja znam da sam isto bila sva u strahu za svaku bol i onda sam skužila da je to jednostavno tak.
Ak ne bole leđa, trbuh, mjehur bole te sise i tak stalno :D
nemoj brinuti dokle god je to bol koja se može podnijeti i nije strašna.
Tako me strah uzasno me sad bole leda dole trbuh znaci maternica i mjehur me zaboli kao da me lupi.. a nez kad su trudovi pravi :/
mala, ako budu pravi trudovi budeš znala. Nemoj se bojati :D
Vjerojatno su lažnjaci, tak mene zna boliti.
Aha razumijem.. iz dana u dan mi je sve gore uzas nmg nocima spavati a ni sada namjestiti :/
Joj draga znam da ti je teško, pokušaj po danu odspavati malo. Odmaraj i čuvaj se. Dok te zezaju ti lažni trudovi, onda obavezno miruj.
Sortiraj odgovore
Najstariji