Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1232
    05. Prosinac 2014. 21:33

Ninach1903 i Tena123 , u kojem ste tjednu? Decko ili curica? Mi smo jucer saznali da je curka   !

crnamala
    05. Prosinac 2014. 22:05

Ma ja sam bas dragom komentirala da san vise toliko navikla da me stalno nesto žulja, steže i probada da će mi vrlo vjerojatno bit ful neobično kad rodim da sam odjednom sama. U trudnoci sam otkrila da je tijelo stvarno fascinantna stvar sposobna za cuda ali i da mogu zabolit dijelovi koje nisam ni znala da postoje ili mogu bolit. Ma svejedno bi ja ovo ponovila.

• mala13
    05. Prosinac 2014. 23:51

Sretno svima vama .. ali zato ja trenutno imam probadanja da neznam sta da radim vise nemogu.. dns sam bila u portanovi kupovat za bebicu sve .. jel moguce da me od toga setanja i hodanja boli tako jace nego inace?

• mala13
    06. Prosinac 2014. 14:07

Aha onda okej malo  sam se zabrinula bila

ninach1903
    06. Prosinac 2014. 14:39

Mene danas mala ubija po jajnicima...nije da boli nego je bas neugodan osjecaj...koda mi je neko gurnuo ruku dolje i grebe me iznutra  i onda josuz sve to i stucat pocne 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.