Ninach1903 i Tena123 , u kojem ste tjednu? Decko ili curica? Mi smo jucer saznali da je curka !
Ninach1903 i Tena123 , u kojem ste tjednu? Decko ili curica? Mi smo jucer saznali da je curka!
Meni je danas termin, al mojoj curki je ocito lijepo u trbuhu i nece van hehe crnamala bas si i ja danas razmisljala kak jedva cekam da rodim, da se oporavim sto prije i da kenem drugo radit, ovih 9mj mi je stvarno proletilo uz sve strahove i bolove
16.12.2014 <3 Lena <3
Ma ja sam bas dragom komentirala da san vise toliko navikla da me stalno nesto žulja, steže i probada da će mi vrlo vjerojatno bit ful neobično kad rodim da sam odjednom sama. U trudnoci sam otkrila da je tijelo stvarno fascinantna stvar sposobna za cuda ali i da mogu zabolit dijelovi koje nisam ni znala da postoje ili mogu bolit. Ma svejedno bi ja ovo ponovila.
Da svasta nesto boli hehe I moja curka je zivahna, vec me fino boksa
Al nek boli ak tak treba biti za vrijeme stvaranja malog zivota, nemam nis protiv, samo neka meni sretni stigne moja bebica

Sretno svima vama .. ali zato ja trenutno imam probadanja da neznam sta da radim vise nemogu.. dns sam bila u portanovi kupovat za bebicu sve .. jel moguce da me od toga setanja i hodanja boli tako jace nego inace?
Sretno svima vama .. ali zato ja trenutno imam probadanja da neznam sta da radim vise nemogu.. dns sam bila u portanovi kupovat za bebicu sve .. jel moguce da me od toga setanja i hodanja boli tako jace nego inace?
Moguce, ja sam u ponedjeljak prehodala cjeli westgate i navecer me bolilo sve zivo intenzivnije nego inace
16.12.2014 <3 Lena <3
Mene danas mala ubija po jajnicima...nije da boli nego je bas neugodan osjecaj...koda mi je neko gurnuo ruku dolje i grebe me iznutra i onda josuz sve to i stucat pocne
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji