Drzite se curke i mene je strah a termin mi je 25.12 bit ce veselo .. najbolniji Bozic cu imat
Da hoće svima tako jaki trudovi :D
Mene danas nervira pritisak koji osjecam. Ja zbilja ne znam hocu li opet raditi urinokulturu, vise sam sama sebi dosadna.. Ne pece me kad mokrim ali imam gljivicu( valjda, jer oni su to zakljucili na temelju iscjetka) i simptome sam dobila tek 5. dan od terapije koja traje 6 dana. I sinoc sam prvi put stavila ove acidosalus vaginalete.
I kad sam je stavila ko da sam ubacila onaj mentol bombon :) A mirisem ko stara soba od moje bake di je sušila bilje za čaj :)
Terapija traje 7 dana pa cu vidit oce bit pomaka. A pritisak je oduran vise... I lakse mi je samo kad se pomokrim. Jako puno pijem tekucine oduvijek i sad me to dovodi do 15 puta ustajanje radi mokrenja noću..
I više neću pitat je li to normalno jer očito je pa ću onda samo kukat tu i tamo, ako vam ne smeta :)
Mala, ti si brzo... Kad sam pocela u ranijoj trudnoci mislila na trudove bilo me strah a sad kad me sve pocelo bolit i smetat mi porod mi pocinje izgledat kao nesto sto ce mi donit spas :) Iako cu vjerojatno preklinjat ovo sto sam rekla kad dodu bolovi ...
Drage trudnice vidim da nas ima puno sa slicnim tegobama pa se nadam da je to sve normalo. Ja sam u 21 tjednu , od pocetka trudnoce mirujem jer je prethodna zavrsila spontanim u 8 tj.,ubrzo smo ostali opet trudni i hvala Bogu evo nas na pola puta,bebica je super,no od pocetka stalno neke komplikacije i tegobice od kojih je stalno prisutan strah...krvarenja u 1 tromj., i sad svasta nesto u 2 tromjesecu, skracen cerviks na 32 mm blagi v oblik. Najvise me zabrinu bolovi kao pred menstruaciju, pa neka rezazanja i proobadnja... neznam vise sto je normalno,a sto za brigu. Mirujem od pocetka i nadam se da su to sve samo cari trudnoce :-) Kakva su vasa iskustva?
Cure, ja na porod isto gledam ko na spas :D Užasno mi je kak se pretvaram u invalida xD Ovo okretanje u krevetu, nema šanse da se okrenem ak mi dragi ne pomogne :D
Loreen, budu te glupe gljivice otišle, samo koristi vaginalete i ono kaj ti ja preporučam je da si kupiš kantarionovo ulje i s tim malo namažeš navečer, meni pomoglo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji