Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala13
    04. Prosinac 2014. 13:13

Prva trudnoca mi je ali vjerujem i zadnja.. bolovi su neprocjenjivi a neznam kada cu roditi iako i tog se bojim ali zelim da zavrsi sve vise :)

crnamala
    04. Prosinac 2014. 13:50

Zao mi je sto je tvoje iskustvo takvo u trudnoći.  Mene moj od prvog dana kad se pomakao mlati toliko da ga zovem rocky sve mi je organe preslozio ali ja uzivam stvarno u svakom danu. Hvala Bogu da nisam imala nekih velikih problema pa sam i mogla  uživati a bebac je i zeljen i planiran pa i to vjerujem pridonosi mom ushicenju. Trudnoću ne zovu uzalud drugo stanje mijenja ti se i tijelo i duh pa mora i bolit i zbunjivat. Nadam se mala da ces prebrodit ovo teze razdoblje i uzivat u činjenici da stvaras novi život.  Samo hrabro! 

Ribica153
    04. Prosinac 2014. 14:42

Cure, išla sam danas raditi OGTT koji je super. Ali, paralelno su mi radili i urin i nalaz je katastorfa. Leukocita 500 ul (treba biti neg.) a u sedimentu 30-40 (treba biti 0-2) i puno bakterija. Najgore u svemu je što nemam nikakvih tegoba kod piškenja ni ništa a nije da sam jednom imala upalu mjehura... Stvarno znam prepoznati simptome... Sutra radim urinokulturu ali stvarno se bojim jer mi se ovo čini ko grozan nalaz... Molim za vaša iskustva :*

MalaMuca
    04. Prosinac 2014. 15:17

Ribica, joj većina trudnica ima frke s tim upalama i bakterijama u trudnoći. Ništ se ne sekiraj, bude ti ginekolog prepisal neke antibiotike ako je jača upala, a ako nije, moraš piti što više tekućine i pij čaj od brusnice (Encianov je meni bio najbolji).

Ribica153
    04. Prosinac 2014. 15:49

Ma pijem Solgarovu brusnicu forte od početka trudnoće... Samo mene stvarno buni što nemam nikakvih tegoba a uz taj nalaz (po mom laičkom mišljenju) bi trebalo peći za poludit... :/ Sutra na urinokulturu pa ćemo vidjeti za 8 dana...

MalaMuca
    04. Prosinac 2014. 16:22

piješ čaj ili?

Ribica153
    05. Prosinac 2014. 09:46

Malamuca pijem običan čaj. Ova brusnica forte je u kapsulama. :/

MalaMuca
    05. Prosinac 2014. 10:19

Pij čaj od brusnice ali onaj koji je baš od ploda, to pomaže garantiram.

Tonka18
    05. Prosinac 2014. 14:02

cure ja imala preuranjene trudove  i bila .skoro 2 tj u bolnici... nisu dugo trajali al su bolili i sad me strah kad dodu pravi kako ce to bolit  :S

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.