Curke ja sam se danas malo zabrinula od sinoć osjećam pritisak skroz nisko u trbuhu i oko jajnika, pritisak je prisutan cijelo vrijeme i ne popusta
Nije to jaka boli ali mi je nekako čudna, i imam osjećaj da je moja cura danas nekako mirna samo me jer par puta lagano lupila a inače je dosta živahna trudna sam 24+4

ja sam u 31.tjednu i mislila sam da je do sad već jako udaralo dok nisam sinoć dobila nekoliko udaraca u rebra! al guštam u svakom javljanju
(mala i mene nakon šetnje zna često bolit, naročito u donjem dijelu, prepone i sl. )
najneugodnija boljka koja je konstantna zadnjih misec dana, ako ne i duže, mi je utrnjenost desne ruke. ostale boli (leđa, prepone,..) se javljaju tek povremeno iako znaju bit intenzivne. al to su valjda te "čari" trudnoće

MalaMia i mene ti isto tako već tri dana boli. Tj pritisak nisko u trbuhu, tjera me na mokrenje ali me ne pecka dok mokrim nego mi je cijelo vrijeme neugodan osjecaj i bole me ,,bubrezi,, ili ledja ili ko zna sto a sinoc mi je tako jako bilo probadanje dolje ko da mi po rodnici neko mlati sa nožićima.
Sad se rokam 100postotnim čajem od brusnice i vodurinom. Povraća mi se ali se bojim bakterija u mokraci pa ispirem :)
Ici cu u ponedjeljak opet na urinokulturu. I baš me briga. Ići ću ako treba svaki tjedan. :)
A što se micanja tiče i ovaj moj hiperaktivni ima mirnijih dana tako da mislim da to nije nista strasno. Meni se uskokodače po trbuhu kad pojedem cokoladu :) Probaj to mozda
Ma ja imam nekako bol u donjem djelu i pritisak dole i ledima i nikak da popusti nez sta da radim
Loreen i ja sam imala prije 3 tjedna takve bolove ali stvarno jake i na kraju u urinu nasli masu soli, bila na ultrazvuku bubrega vidjeli da mi je prosiren kanalic, kazu da sam imala i ispiskila kamencic ili pijesak. Sad je sve ok.
Loreen i ja sam imala prije 3 tjedna takve bolove ali stvarno jake i na kraju u urinu nasli masu soli, bila na ultrazvuku bubrega vidjeli da mi je prosiren kanalic, kazu da sam imala i ispiskila kamencic ili pijesak. Sad je sve ok.
Kazu da se cesto dogada u trudnoci da se stvori pijesak...ko ce ih znat! Tak da si svakako provjeri urin, a ne samo urinokulturu jer tamo gledaju samo prisutnost bakterija.
nina123 ja sutra ulazim u 37 tjedan, i curica je.
danas me pati probava za popizdit, ne boli me želudac za divno čudo ali zato svakih 5 min trčim na wc, još je moje sunce malo prije dva dana takav šou imala cjelu noć i cjeli dan, da se sinoć smirila i jedva da se malo pomakne a i cjeli dan je takva, valjda se umorila od akrobacija.
Dobra vjest je da je štucala i okrenula se na glavu alelujaaa..
Tena123 super jos malo i drzat ces svoj mali smotuljak u narucju. I okrenula se na vrijeme... prava cura . Kupi si za probavu probiotik V.I.P international panda on ti je super i dobar je za trudnice, a i za bebu poslje.
Hm, kako se provjeri taj urin? Koju pretragu moram trazit? Za kamence? :D Ma mene jako boli tu dole nekako mi smeta donji dio trbuha i ledja i unutra nije da me pecka i svrbi ko gljivice nego ne znam ni ja kako bi to opisala. Stalno mi je neki pritisak i blaga bol i ne mogu prestat mislit na to jer traje cijelo vrijeme. lakse mi jedino kad legnem. ne mogu cijeli dan lezat -.-
Loreen ja sam ti imala stvarno dosta jake bolove na ljevoj strani leda,bubreg,i donji dio trbuha. Otisla sam u petrovu na hitnu zbog straha da nije nesto ginekoloski i s bebom. Uglavnom hvala Bogu bolovi nisu imali veze sa trudnocom pa su me uputili da sutradan odmah napravim pretrage "kompletan urin" i "urinokulturu". U urinu je bila masa soli sto je upucivalo na pijesak. Posto se dugo ceka na uzv bubrega otisla sam privatno i dr. je vidjela da su kanalici prosireni, a u urinu je bilo tih soli i kristala,rekla je da je kod mene vec nesto proslo ili pijesak ili kamencic i da je od toga bolilo.I bolilo je jos koji dan jer je pijeskic ili kamencic malo izgrebao mokracni kanal. Uglavno to sve je trajalo nekih 7 dana sveukupno. Poslje sam ponovila kompleran urin i nije vise bilo niceg. Mozda nije to ali provjeri svakako urin. Lijeka tako i tako nema ... samo puno tekucine i trpis dok ne ispiskis. Eventualno spazmex da malo manje boli. Jedino da je bas velika kamencina onda se ide na lasersko razbijanje kamenca.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji