Curke ja sam se danas malo zabrinula od sinoć osjećam pritisak skroz nisko u trbuhu i oko jajnika, pritisak je prisutan cijelo vrijeme i ne popusta
Nije to jaka boli ali mi je nekako čudna, i imam osjećaj da je moja cura danas nekako mirna samo me jer par puta lagano lupila a inače je dosta živahna trudna sam 24+4
ja sam u 31.tjednu i mislila sam da je do sad već jako udaralo dok nisam sinoć dobila nekoliko udaraca u rebra! al guštam u svakom javljanju
(mala i mene nakon šetnje zna često bolit, naročito u donjem dijelu, prepone i sl. )
najneugodnija boljka koja je konstantna zadnjih misec dana, ako ne i duže, mi je utrnjenost desne ruke. ostale boli (leđa, prepone,..) se javljaju tek povremeno iako znaju bit intenzivne. al to su valjda te "čari" trudnoće
MalaMia i mene ti isto tako već tri dana boli. Tj pritisak nisko u trbuhu, tjera me na mokrenje ali me ne pecka dok mokrim nego mi je cijelo vrijeme neugodan osjecaj i bole me ,,bubrezi,, ili ledja ili ko zna sto a sinoc mi je tako jako bilo probadanje dolje ko da mi po rodnici neko mlati sa nožićima.
Sad se rokam 100postotnim čajem od brusnice i vodurinom. Povraća mi se ali se bojim bakterija u mokraci pa ispirem :)
Ici cu u ponedjeljak opet na urinokulturu. I baš me briga. Ići ću ako treba svaki tjedan. :)
A što se micanja tiče i ovaj moj hiperaktivni ima mirnijih dana tako da mislim da to nije nista strasno. Meni se uskokodače po trbuhu kad pojedem cokoladu :) Probaj to mozda
Ma ja imam nekako bol u donjem djelu i pritisak dole i ledima i nikak da popusti nez sta da radim
Loreen i ja sam imala prije 3 tjedna takve bolove ali stvarno jake i na kraju u urinu nasli masu soli, bila na ultrazvuku bubrega vidjeli da mi je prosiren kanalic, kazu da sam imala i ispiskila kamencic ili pijesak. Sad je sve ok.
Loreen i ja sam imala prije 3 tjedna takve bolove ali stvarno jake i na kraju u urinu nasli masu soli, bila na ultrazvuku bubrega vidjeli da mi je prosiren kanalic, kazu da sam imala i ispiskila kamencic ili pijesak. Sad je sve ok.
Kazu da se cesto dogada u trudnoci da se stvori pijesak...ko ce ih znat! Tak da si svakako provjeri urin, a ne samo urinokulturu jer tamo gledaju samo prisutnost bakterija.
nina123 ja sutra ulazim u 37 tjedan, i curica je.
danas me pati probava za popizdit, ne boli me želudac za divno čudo ali zato svakih 5 min trčim na wc, još je moje sunce malo prije dva dana takav šou imala cjelu noć i cjeli dan, da se sinoć smirila i jedva da se malo pomakne a i cjeli dan je takva, valjda se umorila od akrobacija.
Dobra vjest je da je štucala i okrenula se na glavu alelujaaa..
Hm, kako se provjeri taj urin? Koju pretragu moram trazit? Za kamence? :D Ma mene jako boli tu dole nekako mi smeta donji dio trbuha i ledja i unutra nije da me pecka i svrbi ko gljivice nego ne znam ni ja kako bi to opisala. Stalno mi je neki pritisak i blaga bol i ne mogu prestat mislit na to jer traje cijelo vrijeme. lakse mi jedino kad legnem. ne mogu cijeli dan lezat -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji