Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    05. Prosinac 2014. 18:46

Sad imam te vaginalete, neke sve biljne ima i gospine trave to je ono sto najvise smrdi :) pa cu vidit kako ce jer traje to vec sigurno koji mjesec. Ovo je drugi put da sam koristila vaginalete u mjesec dana... 

Meni najvise smeta osjecaj pritska jer se bojim da imam neku bakteriju. Bas mi je to fobija jer par cura oko mene je zbog tog rodilo ranije ali pijem brusnice i tekucine na litre pa se nadam da isperem sto ne valja... Treba se uvijek dobro ispiškiti da sva mokraća izadje jer nama uvijek nesto ostane.

Slazem se s malom da su sva probadanja i bolovi sad normalni.Eto meni ovaj moj mali cijeli dan danas radi nekakve spacke po stomaku u smilsu da se krece ko crv i to mi uopce nije slatko. Neku vecer je pobudilo takvu jezu u meni da sam pozeljela iskociti iz vlastite  kože. Strašan osjecaj. Kao da imam nekakvog parazita u sebi. 

Nisam jedna od onih žena što počnu voliti dijete dok je u trbuhu... Mislim, pričam mu i pjeva i puštam Mozarta ali ne mogu shvatit da je u meni beba. U mojoj glavi to je neko nepoznato stvorenjce  što mi nanosi bol i nelagodu a opet se jako brinem ponekad da tom parazitiću nešto ne fali... I vidila sam mu lice na 4D i opet ne mogu shvatit da je on u mom trbuhu... 

I iako sam dosta pokretna ko invalid sam jer ne mogu nigdje ici jer ako je prevruce u prostoriji uhvati me slabost, ako je zima boli me mjehur, ako je daleko piški mi se i tako unedogled... Jutros me probudila bol u crijevima i to mi je noviji simptom... Neke žene ništa ne boli a ja se sva raspadam. Mislim da je to jer mali leži nisko pa mi sve nabija.

crnamala
    05. Prosinac 2014. 19:08

Ja jedva cekam trudove. Do sad sam bila super ali ima par dana da se osjećam kao cepelin. Danas mi je u TA ispala fascikla i da dragi nije bio s menom vjerojatno bi je sutirala nogom do doma! 

MalaMuca
    05. Prosinac 2014. 19:31

Hahahah crnamala tak sam ja danas pokušavala dignut kvačicu za kosu i nema teorije, a da tek vidite kak mačkama dajem hranu, e to je umjetnost :D 

nego, peglam ja zavjese danas i pošaljem dragog u našu sobu da mi ode po jednu zavjesu koja mi je očito promakla dok sam ih uzimala. I dođe on sav zbunjen i veli mi, evo ima samo ova, ali je nekakva čudna, ja sam se skoro upišala od smijeha, donesel mi je sling maramu, sive je boje, a zavjese su mi crne i nemaju veze s vezom.

tena123
    05. Prosinac 2014. 20:35

nina 123 u tome i je stvar, kako znati kad treba reagirati, većina će ti reći da kad bol ili koja već tegoba počinje bit neizdrživa i vidiš da je previše i da nije u redu da tako boli (što već), mislim dosta toga ovisi od žene do žene jer neke mimozice kojima smeta svaka sitnica bi po tome mogle stalno biti na hitnoj. ja sam se na početku pa i sredinom trudnoće jako brinula ali kako se bliži kraj i bebu stalno osjećam sve sam manje bila u brizi, sad se više brinem kad će porod započet jer kao i curama već mi je dostadilo bit ko nasukani kit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.