Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 23:50

S tim da je meni ta glukoza bila jako fina :D

• mala13
    02. Prosinac 2014. 00:09

Ja secer inace nevolim.nit volim slatko .. al eto ja sam isla na sve pretrage cak su mi bris dole uzimali jel kao to se uzima u 36 Tjednu tako da nadam se sad u 37 tj da nema vise pretraga :)

crnamala
    02. Prosinac 2014. 00:12

I meni je bris na streptokok bio zadnji u 37 tj. Nakon toga samo klasika u ginekologa + vaginalni tako je bar meni bilo.

• mala13
    02. Prosinac 2014. 00:32

Aha vidjet cu sad sta ce bit u pon ak izdrzim do tad.. opet bolovi ko da.me sjece neko tj ubode

• mala13
    02. Prosinac 2014. 20:09

Curke imam pritisak dole jaki sta bi to moglo biti ? 
    I kad piskim kao da sam se mj dana sexala koliko me boli kao .. dali je imala neka iskustva s time?

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 20:25

upala mjehura možda? 
    te peče dok piškiš?

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 20:25

ali nije oke da te boli dok piškiš, kad si urin zadnji put kontrolirala?

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:27

Mene je počelo boljeti ispod rebra na desnoj strani...

• mala13
    02. Prosinac 2014. 20:40

Neboli me kada piskim nego me boli di beba trea izaci bas dole .. u cet i bio je uredu urin.. i kod rebra isto boli

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:51

I mene boli ondje gdje beba mora izaći dok piškim... mislim, ne boli, samo je pritisak, a urinokultura je sterilna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.