Ja sam sa svojom dr zadovoljna mislim da me gnjavila taman koliko treba. Kad mi jednom urin nije bio ok sam radila urinokulturu, dva puta briseve a to piskenje u čašicu mi je svaki put od pocetka koliko ja znam na taj nacin provjeravaju prisutnost proteina u mokraci pa se zato uvijek radi.
Ma bolje da vas šalju raditi te testove nego da se nekaj nedajbože dogodi. Ja sam oduvijek imala problema s upalama mjehura, bubrezima i moj ginekolog me puno puno puta slao raditi urinokulturu i uzimao briseve i svakaj i dobro da je jer mi je puno toga otkrio na vrijeme.
Da sam barem ja naišla na takvu ginekologicu... meni je moja zaboravila dati uputnicu za krvnu sliku i još me na sljedećem pregledu pita: "Jeste li vadili krv u svome laboratoriju?" Ja ju pogledam i kažem joj da nisam dobila nikakvu uputnicu za krvnu sliku, a ona će meni: joj, zaboravila sam... pa zaboravila dati za urinokulturu, a joj spominjem da imam ešerihiju, nego mi je uputnicu dala doktorica opće prakse. Pa uputnicu za krvnu grupu mi nije dala, dok joj nisam rekla da mi to treba! Ma, baš je smušena...
Nemojte se žalit na previse pretraga. Ovaj moj je traljava budala da bi i ja bolje vodila trudnocu uz google od njega...
Kada bi barem mene moja vodila na tone pretraga... pitali su me u Vinogradskoj jesam li pila nekakvu šećernu vodu (cimerica u sobi dok sam bila zadržana na kontroli) je rekla da vam vade krv natašte pa vi popijete tu vodu i nakon dva sata vam opet vade krv-da je to pretraga za trudnički dijabetes... hoće li mi to raditi kada dobijem trudove ili ako vam nisu radili neće ni raditi... jer krvna slika mi pokazuje niski šećer...
igorovabebica, to je OGTT, ako ti nisu radili do sad, onda ni ne budu.
Neki ginekolozi očito misle da to nije potrebno raditi, makar ih većina šalje trudnice na to.
A, to je OGTT... vidjela sam tu temu na Forumu, ali nisam navraćala na nju... ok, onda nemam razloga za brigu... Hvala, MalaMuca... nadam se da ćemo ovaj tjedan gledati svoje bebice...
Mene su slali na to da pijem secernu vodu a svaki kjesec dobivala kilu do dvije na tezini.. i nisam jela nista naravno i to vadila i pozlilo mi ajme bilo.. i secer mi treo bit 8 a ja imala 9.. i isla u bolnicu na lezanje 24 h radi profila GUk-a i secer normalan jel ali imam tu dijetu glupu i skrsavila sam 1-2 kg .. uzas a znam da secer nemam samo eto to kad sam vadila sam sami secer pila i jos mi pozlilo :/
Ma neki ginekolozi šalju svaku trudnicu bez obzira na kile, a neki šalju samo one za koje sumnjaju da bi mogle imati dijabetes.
Ja znam da moj svaku trudnicu šalje na sve i kontrolira sve moguće.
Sortiraj odgovore
Najstariji