:) budem kad krenem... još do tad moram jednom na pregled kod svog i onda na mjerenje bebe :) a pošto sutra idem otvorit porodiljnji baš ću pitat sestru
Trebala bi,ja sam vidjela i kod mog socijalnog da trudnice uvijek idu na piškenje
i ja sam išla do nekog 24 il 26 tjedna... i tad je bilo sve ok :) a uvijek me pita jel me peče šta il nešto, a i pijem brusnicu tak da mislim da ne bi smjelo ništa biti ...da nešto je već bi imala neke simptome
evo mene na početku 36 tjedna, danas sam predala papire za porodiljni,
opet sam vadila krvnu sliku komplet, urin i krv jer sam negativna krvna grupa, naravno po 869 puta sve je super (jedva čekam da moj doktor to shvati), za svaki slučaj mi je dao ponovno uputnicu za urinokulturu nisam sigurna ovo je 8 ili 9 puta u trudnoći da je radim a trudnoća ne može biti urednija, pa tko je tu lud..
taman sam ga se mislila rješit za sva vremena kad mi kaže da za tjedan dana dođem na ctg koji ću na moju veliku zalost radit kod njega.
a što se tiče urina i trakica ja svki puta moram piškit u onu čašicu i onda sestra to testira na trakice, i tako uvijek bude sve ok..
I ja imam osjećaj da mi netko čačka prstima dolje i bode iglicom-mali me jako šutira u rebra i cijelo vrijeme se rasteže kao da će mi raznijeti trbuh, leđa ubijaju, danas manijakalno izribala cijelu kupaonicu (tako sam si ponosna kako se sjaji)... imam iscjedak i kada se pobrišem wc papirom, kao da mi je malo boja tamnija-onako žućkasta... bi li to moglo nešto značiti? Sinoć sam sedam puta išla na wc i nisam uopće spavala, pritisak na mjehur je izrazito jak da se ne mogu ispraviti...joj, ne mogu više čekati, hoću svoju bebicu!!! Ova amnioskopija mi se čini strašnom, nadam se da neću prenijeti!!!
Mislim, ako je sve u redu, zašto ima potrebe za maltretiranjem??? I ja sam primijetila da ginekolozi više pretraga rade kada ti nije ništa, nego kada ti je nešto.
pa da kad je takva cjepidlaka da je to nemoguće. ja sam krv vadila jer sam negativna grupa svaki mjesec trudnoće, kad sam pitala zašto svaki mjesec on se ponašao kao da sam rekla da bi eksirala litru rakije, kao kako sam bezobzirna i nezz ne brinem se dovoljno valjda. čisto se bojim kako kod njega prolaze trudnice koje imaju i najmanji problem. u biti najgore je što imam jako tanke vene i svako drugo vađenje mi promaše venu pa to dosta boli i napravi se podljev veliki, ali briga njega. naravno da treba ne bi ni riječi rekla ali ovo je gubljenje vremena, sredstava i goriva i mene i ovih što to sve analiziraju..
jedina dobra stvar je kad rodim odmah isit čas mjenjam doktora..
Odmah ga mijenjaj, ja ću isto svoju ginekologicu, jer vidim da je sva smušena i pola uputnica sam morala dizati kod svoje doktorice opće prakse. Mislim, to zbilja košta živaca i u potpunosti te razumijem... drži se! Ako ništa drugo, možemo pomoći tako da ti tračamo doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji