Ja nemam problema s bradavicama, ali me grudi jako bole, i napete su. Boljele su me između 9. i 12. tjedna,rasle i onda se smirilo. Mislila sam da je to to. I ušla u 17 tjedan i evo sad opet. Ali čitam da je to sve normalno pa se ne zabrinjavam previše. Samo što mi je malo problem obavljati neke fizičke aktivnosti, podsjećam samu sebe na pubertetliju, kada sam sa svakim pokretom/okretom osjetila bol u grudima. Tako mora biti!
Krešimir 19.08.2014. <3
Slažem se, tako mora biti. Dobro da cijelo vrijeme ne bole kao u prvom tromjesečju. Eh da, ta bol u prsima je bila simpom trudnoće. Inače su me bolile kad bih imala PMS, a onda prestanu i za 2-3 dana dobijem (neredoviti ciklusi pa sam se većinom po tom ravnala). E sad kad sma ostala trudna bol nije prestajal
I ja imam problem s bolnim, tj.vise osjetljivim bradavicama, a i ljustenjem koze na njima. Mazete li nekom posebnom kremom? Vidjela sam da u dm-u ima krema bas za bradavice trudnica.
Ja sam rjesila problem sa bradavicama sa bepantenom i mogu rec da pomaze
Super Beag ja sam se pocela mazat bekutanom jer time mazem malog pa mazem i sebe he he,ali samo cice i bradavice,evo do sad sam imala dve trudnoce i ni ujednoj nisam imala ovakvih problema sa cicama inace imam jadnu trojcicu u prve dve trudnoce sam dogurala sa cetvorkom kad sam se punila sa mljekom kad sam rodila jedva petica,e a sad ja sam vec na sestici a prsa jos bujaju majko moja do kraja ja cu da budem ko kravica sa cicama
Hehe, negdje sam čitala da kad nosiš curu više rastu cice jer ak nosiš dečka oni izvuku testoteron. Tako sam se ja nadala curi! Živile babske prognoze!
Sad ozbiljno, dobro su tebi narasle...ajme majko mila!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji