Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    23. Studeni 2014. 10:13

Heh, ma sve ok. Razumijem.  Nezz. Meni je sam bilo blago zuckasto. Ne znam... Jako me boljelo i probadalo u trbuhu, ali se ona jako vrtila za to vrijeme, tako da... Skoro sam vristala od bolova. Sad kad je prestala je ok. 

• babyM
    23. Studeni 2014. 13:21

A joj.. Dobro da si otisla i napravila pretrage. Barem znas sada otkuda ta bol i da je bebica ok. I sada znas kako sprjeciti to... Nadam se da ti bude sad ok. 

Tonka18
    23. Studeni 2014. 17:29

imam osjecaj da se stalno zalim na nesto, ali  jbga
    kako sam cjelu noc prije par dana povracala tako su me poslje toga bolile oci, mislim da je od naprezanja, i danas primjetim kako mi je valjda pukao kapilar neki jer mi je cilo oko krvavo i boli me ...jel imala neka problem s tim? kako da to rjesim?

tena123
    23. Studeni 2014. 20:08

tonka mislim da ce ti to vrlo brzo samo od sebe proći, govorim za puknutu kapilaru u oku,

• mala13
    24. Studeni 2014. 00:33

Evo ja i mala usle u 36 tjedan nadam se da sada mogu lakse disat .. da bebici nemoze nista biti da je najgore proslo

• Loreen
    24. Studeni 2014. 07:28

Evo me 24. tjedan i pocelo me sve bolit. Imam osjecaj vec neko vrijeme kao da imam upalu ili infekciju ali me ne pecka kad mokrim i napravila sam vec dvaput urinokuturu i sve cisto. Jutros od 6 me bole leđa, kao neki pritisak a opet osjecaj kao da imam upalu ali nista ne pecka. Dvije noci nisam spavala od svrbeža koji me izluđivao... Inace imam zatvor ali sad dva dana sam kao redovita sto je cudo. A crijeva proizvode zvukove ko da jedem kamenje. Ako su već počeli simptomi onog trećeg tromjesečja pošizit ću. Tek sam prestala radit. Nadala sam se jos malo mirno spavat. -.-

SInoć sam se uspaničila. Sjela sam prije tuširanja na deku i osjetim nesto mokro niz noge. Skočila , već mi u glavi - ode plodna voda, gotovo je! Kad se sjetim da sam digla tek deku sa sušila i pokapala susjedova  mokra odjeća na deku.

Gubim razum...

Marlameri
    24. Studeni 2014. 08:01

Loreen ako ti se svrbež nastavi bilo bi dobro da odeš doktoru. Prijateljica koja je rodila u 10 mjesecu imala je svrbež i to najviše po noći i ustanovilo se da joj jetra ne radi kako treba pa je morala malo ostati u bolnici, ali nije joj se pogoršavalo pa su je pustili kući nakon neke terapije, ali i dalje je morala na kontrole. Ne želim te plašiti ali ako se nastavi bolje odi kod doktora jer su prijateljici rekli da to može biti opasno za bebu jer njena jetra još ne može obavljati funkciju kao naša. A po pitanju bolova i probave ja od samog početka imam svakojake bolove koji se smire kad legnem, a probava je koma ali pomaže mi donat mg.

Nalah
    24. Studeni 2014. 13:13

Tonka i mene su kapilare mučile,prošle su same od sebe...sad izgleda imam konjuktivitis,nemam pojma od kud sam ga dobila,ali sva sam krmeljava i oči su mi ful upaljene.Idem danas na kontrolu, pa ću pitati gin.jel to mogu nekako riješiti bez lijekova.Što se tiče situacije ispod ekvadora,meni je kozmetičarka predložila za zadnja 3 mjeseca čupamo sve dlake kao pripremu za porod i od onda niti me šta svrbi,niti osjećam neki neugodan miris koji je vječito bio prisutan,unatoč svim čistim nalazima,tekućim sapunima i sl.uvijek sam se osjećala prljavo,a pogotovo bi se sigurno miris širio sada kad mi curi i iscjedak i mokraća i bog te pita kaj više.Definitivno treba nositi higijenske uloške i sve prati poslije nužde,em radi hemića,em radi svrbeža,em radi mirisa

Binci2
    24. Studeni 2014. 15:44

Dakle zanima me da li ste vi curke pile rasol u trudnoci?Imam mucnine i pila sam jako puno dzumbira i nista i onda mi je tata donio rasol jer sam ga prije pila i fin mi je.I otkad njega pijem niti mi je zlo i imam puno manje tegoba.E sad ja ga popijem pola litre svaki dan.Da li je to lose?
    glupo mi je za svaku sitnicu zvati doktora a i rekao mi je ono sto mom tijelu pase to da radim.

mala moja breskvica aBd 21.06.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.