ja nisam osjećala lažne trudove. tako da ne znam kako to izgleda. nemoj se brinuti, nije vrijedno. uživaj, kad krenu trudovi znat ćeš da je to to.
meni je dr u ta rekla da sam imala nekakve male kontrakcije ali sam joj ja rekla da nisam osjetila, tj prepoznala posto mi je prva trudnoca i rekla je da ne brinem da kad to sve krene "za stvarno" da cu znat
16.12.2014 <3 Lena <3
Tako su rekli i meni. Mali mi se tako uzvrpoljio unutra. Noge u zrak i ispod rebra. Napipala sma mu prstiće.
moja mala kad krene tulumarit po trbuhu imam osjecaj koda ce svaki tren kroz sredinu trbuha onak ko u horor filmovima izletit van mala rucica il nozica a rebra mi preslaguje svakodnevno
16.12.2014 <3 Lena <3
Da, kao da će izletjeti kroz pupak!!! A rebra... pretrpila su mi više udaraca nego boksač tokom svoje karijere... joj, ove božićne reklame... jedva čekam da za Božić budem sa svojim zlatom!!!
Jel koja od vas imala oštre bolove tu negdje di su jajnici? evo mene je danas već treći put, ko da me neko s nožem upiknul u tom predjelu, baš boli. Al to na par sekunda i prestane.
Jesam, jučer cijeli dan. Neugodni su, znam... ja sam si čak pokušala masirati lagano taj dio, ali ma kakvi. Zateže i kao malo probada na dodir...
Ja imam tu bolove s vremena na vrijeme i tak me uhvati da moram stati (uglavnom zaboli kad hodam). I to mi je tako otpočetka trudnoće skoro i uvijek na desnoj strani :-/
ma imala sam i ja te bolove sa strane, al su bili tupi nekakvi, a sad baš brutalno oštri. Ne znam, nemrem hodati danas normalno, imam osjećaj da bude mjehur propal kroz mene i da mi bu sve tu dole otišlo kvragu. Ne znam jel to beba tak pritiska ili kaj.
MalaMuca-beba te pritišće, ja imam jaki pritisak na mjehur i stalno imam osjećaj da mi se piški. Popijem gutljaj vode, moram na wc. Danas nemam kontrakcije pa mogu i hodati, jučer sam jedva stajala na nogama, nisam mogla ni ležati ni sjediti...
Sortiraj odgovore
Najstariji