Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    28. Studeni 2014. 15:13

ja nisam osjećala lažne trudove. tako da ne znam kako to izgleda. nemoj se brinuti, nije vrijedno. uživaj, kad krenu trudovi znat ćeš da je to to. 

ninach1903
    28. Studeni 2014. 16:43

meni je dr u ta rekla da sam imala nekakve male kontrakcije ali sam joj ja rekla da nisam osjetila, tj prepoznala posto mi je prva trudnoca i rekla je da ne brinem da kad to sve krene "za stvarno" da cu znat 

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 16:56

Tako su rekli i meni. Mali mi se tako uzvrpoljio unutra. Noge u zrak i ispod rebra.  Napipala sma mu prstiće.

ninach1903
    28. Studeni 2014. 17:06

moja mala kad krene tulumarit po trbuhu imam osjecaj koda ce svaki tren kroz sredinu trbuha onak ko u horor filmovima izletit van mala rucica il nozica  a rebra mi preslaguje svakodnevno 

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 17:14

Da, kao da će izletjeti kroz pupak!!! A rebra... pretrpila su mi više udaraca nego boksač tokom svoje karijere...  joj, ove božićne reklame... jedva čekam da za Božić budem sa svojim zlatom!!!

MalaMuca
    28. Studeni 2014. 18:10

Jel koja od vas imala oštre bolove tu negdje di su jajnici? evo mene je danas već treći put, ko da me neko s nožem upiknul u tom predjelu, baš boli. Al to na par sekunda i prestane.

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 18:32

Jesam, jučer cijeli dan. Neugodni su, znam... ja sam si čak pokušala masirati lagano taj dio, ali ma kakvi. Zateže i kao malo probada na dodir...

Nixie
    28. Studeni 2014. 20:18

Ja imam tu bolove s vremena na vrijeme i tak me uhvati da moram stati (uglavnom zaboli kad hodam). I to mi je tako otpočetka trudnoće skoro i uvijek na desnoj strani :-/

MalaMuca
    28. Studeni 2014. 21:00

ma imala sam i ja te bolove sa strane, al su bili tupi nekakvi, a sad baš brutalno oštri. Ne znam, nemrem hodati danas normalno, imam osjećaj da bude mjehur propal kroz mene i da mi bu sve tu dole otišlo kvragu. Ne znam jel to beba tak pritiska ili kaj.

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 21:54

MalaMuca-beba te pritišće, ja imam jaki pritisak na mjehur i stalno imam osjećaj da mi se piški. Popijem gutljaj vode, moram na wc. Danas nemam kontrakcije pa mogu i hodati, jučer sam jedva stajala na nogama, nisam mogla ni ležati ni sjediti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.