Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    21. Studeni 2014. 21:22

opusti se I razmisljaj samo pozitivno. Tvoje tijelo se priprema za porod lezala ti ili setala. Upravo ti svi bolovi koje trenutno osjecas pripremaju te za sam cin poroda. Rodilista imaju svrhu provest te kroz sam cin poroda te nadzirat I tebe I bebu kako bi u slucaju komplikacija pravovremeno reagirali. Misli na svoju bebicu I kako ces je maziti. Sve negativne misli odbaci.

14.06.2014. L ♥

• mala13
    21. Studeni 2014. 21:35

Hvala puno bas me vatao strah .. a moram.mirovat da se nebi jos otvarala .. samo da mi beba bude dobro i da sve dobro prode :) 

Dali netko zna mozda sta trea ponjet u bolnicu sve?

LuKi5
    21. Studeni 2014. 22:28

Nema na cemu. Morala sam I ja mirovat pa na kraju prenila hehe :) biti ce to sve ok
    Imas temu torba za rodiliste I tamo imas spisak, gdje ces roditi?

14.06.2014. L ♥

• mala13
    21. Studeni 2014. 22:45

Kako mislis gdje cu roditi ?

• mala13
    22. Studeni 2014. 10:53

U Osijeku u bolnici cu rodit..
    Nadam se da nece neam snage vise.. niti mogu spavati a vama hvala puno ;)

Tonka18
    22. Studeni 2014. 11:41

cure koje su povracale kroz trudnocu ja vam se divim kako ste izdrzale... ja nisam nikako i preksinoc cijelu noc pa jucer nisam nista jela osim caja i opet mi je cjeli dan i noc muka to jest jos uvijek je...osjecam se skroz lose :(

Nalah
    22. Studeni 2014. 12:20

Ja nisam nijednom srećom...Samo pazi da ne dehidriraš,pij puno tekućine,prati da li ti je možda posebno loše od neke hrane,pa to nemoj jesti.Inače mlijeko bi trebalo prokuhavati,ne jesti ništa suhomesnato što je sušeno i ništa što nije termički obrađeno,tunjevinu isto ne

Tonka18
    22. Studeni 2014. 12:28

a prekjucer sam jela sve što  i dosad nista novo..zato mi nije jasno od cega mi je muka :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.