a ja sam baš bila znatiželjna kad će mi kontrakcije početi pa da bar otprilike vidim kako će trudovi na mene utjecat a izgleda da neću saznat do poroda, a dobro neću se zalit..
Ni ja baš to ne osjećam. Svega par puta me bolio donji dio trbuha na nekoliko min al ništa strašno. Možda i bolje da ih nemam, kak sam šašava svaki put bi misla da rađam
Kontrakcije inace su u 34 tjednu polako i svakim tjednom su sve gori.. mene isto probada jajnik i mjehur nekada ali to mala lupi ili nasloni se.. a kotntrakcije su osjecaj kao kada imate menstruaciju znaci bolovi maternicu donji dio i kada leda bole isto.. jer to njima je da se mateernica priprema za porod.. ja sam lezals u bolnici jucr sam dosla kuci i sada mogu samo cekati.. i kod kontrakcija kada se dignete i hodate kao da bol nestane.. a ja sam za dva dana u 37 tjednu tako da je sve to normalno do nekih granica :)
Nemoj te se brinuti beba se gnjezdi i spusta dole ;)
Nema na čemu Mala. Ja jučer i danas nisam imala kontrakcije. Valjda me onaj dan držalo za dva dana unaprijed.
Eh ja imam svaki dan nazalost nikako da me za obiđe ali vidim moja mala se smirila i spava mislim da joj je bilo vrijeme od svih tih udaraca i bolova .. nadam se da ce sutra biti bolje .. nemam vise snage neznam kak cu na porodu skupit snagu hehe
Joj, mene leđa danas ubijaju i pritisak na crijeva...dobro, za kralježnicu vjerojatno je presudna bila i upala mišića koju sam od propuha dobila u Vinogradskoj kada su me ostavili zbog kontrole. Moram se sada ispavati prije nego rodim, jer mi treba snage. A i nisam baš puno jela dok me upala i temperatura nisu popustile. Sada stalno nešto jedem.
Mene dns zgaravica nesto muci i leda i opt bolovi dole .. aaa valjd cu izdrzati sve.. jako me strah poroda :/
Sortiraj odgovore
Najstariji