Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    22. Studeni 2014. 12:50

To ti je tako,hormoni,položaj želuca...probaj nešto novo,lagano...juhice od povrća

renata6
    22. Studeni 2014. 15:28

Joj kad se sjetim te žgaravice, umirala sam od nje do zadnjeg dana, meni je dijete doslovce sjedilo na želucu i što unutra to i van!!

Nalah
    22. Studeni 2014. 16:58

Jel coca cola pomaže kod mučnina,možda to? Čaj od kamilice da smiri želudac

• mala13
    22. Studeni 2014. 17:12

Ja sam povracala slabo ali zato sad mi je lose u zadnje vrijeme i slabije jedem.. i zna mi se povracat od bolova .. dali je jos nekom tako bilo ?

Nalah
    22. Studeni 2014. 17:15

Mala, u jelu nema popuštanja jer buš dobila po guzici ...pisala si da si jako mršava,probaj i ti nešto naći što ti paše

ninach1903
    22. Studeni 2014. 18:38

Meni na svu srecu nikakva hrana ne smeta,  poludila bi da je drugacije tak da cure kojims je zlo fakat mi vas je zao  mene u zadnje vrijeme poceo bolit trbuh tocno ispod cica(na sredini)  tj koza me boli na dodir onak koda sam izgorila na suncu,  kaj to moze bit da je zato kaj trbuh raste pa je koza jako napeta?  il je mala mustra nagurala guzu tu? Uglavnom trackam se i mazem s baby uljima al ne pomaze bas...

16.12.2014 <3 Lena <3

Dea23
    22. Studeni 2014. 18:43

Ja sam jela bademe nenormalno za žgaravicu, pomagali su. Onda donat voda  i hladno hladno mlijeko na eks! Sad me već tjedan dana ne muči fala Bogu

ninach1903
    22. Studeni 2014. 18:48

Meni za zgaravicu pomazu mineralna ili coca cola

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.