Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    24. Studeni 2014. 21:35

Ja ujutro idem kod doktora. Cijeli dan mi nisu prosli bolovi u trbuhu i leđima. SLicno kao menstrualni. Bebo me udara jako i trbuh mi stalno mijenja obliki i postaje tvrđi. Meni se čini kao da se beba miče i da me to boli. Kao da me grebe iznutra. Pa me zaboli i dole nekako cudno, imam osjecaj da ce mi se sve razletiti.. U svakom slucaju imala sam ovakve bolove i prije i prosli bi brzo ali sad su jaci i duze traju pa cu ujutro na pregled ionako moram neke nalaze donijet. Ako mi kaze da je ovo normalno vise nikad necu panicarit. Nadam se da je sve OK... Nemam los osjecaj ali danas nisam mogla ic u setnju od bolova i nelagode. Blaženo stanje -.-

• Loreen
    24. Studeni 2014. 22:13

Javim, evo odma mi je lakse cim je i nekom tako i nije nista opasno :D Mislim da mi se mali valja, ono radi salto i teske akrobacije tocno po dnu trbuha kad se dignem ko da cu se raspuknut...

cloudy
    25. Studeni 2014. 09:58

joj cure... meni se izbacio limfni čvor na preponi.... i boli me za poludit... inače mi se to i prije znalo izbacit nakon depilacija (a sad se nisam depilirala 2 tjedna - ne vidim dole šta se događa pa pred pregled to odradim) ... jel imala koja muku s tim?

• mala13
    25. Studeni 2014. 12:11

Imala sam cijelu noc bolove dole u maternici i jako me udarala mala .. dali su to one kontrakcije kako se vise zovu ?

• Loreen
    25. Studeni 2014. 16:04

Bijesna sam. Bila sam na pregledu i dobila uputnicu hitno na pregled jer tu odakle sam nemamo dobar uzv itd itd. i kao sve je to normalno i sad odem na wc i imam smećkasti iscjedak. I sad ne znam je li taj majmun samo bio grub kod pregleda ili nesto nije vidio tj nije mu se dalo pogledat i moram cekat do ujutro jer moram otputovat do St.  Ne boli me vise jako ali sad imam taj smeckasti iscjedak u 24. tjednu i pokusavam ne panicarit...

Sara9
    25. Studeni 2014. 17:29

Ajde lipo u st da budes mirna :)

• Loreen
    25. Studeni 2014. 19:00

Bila sam jako ljuta na sebe sto sam isla kod njega. Vise me nece vidit. Pregled grub, na suho sa suhim rukavicama, bez upozorenja... to je bezobrazluk. Plakalo mi se danas kad sam vidila sukrvicu. Sutra ce vjerojatno sve bit ok. Nemam los osjecaj...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.