Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    25. Studeni 2014. 19:47

Javi kako je proslo na pregledu I hrabro :)

• mala13
    26. Studeni 2014. 10:42

Eo da javim dns sam bila na pregledu u bolnici imam male trudove tj kontrakcije i imam povisen secer.. i sutra moram ostat zbog secera kao bit cu tamo 24 h .. sad nez dali je to istina :)

Igorovabebica
    26. Studeni 2014. 17:55

Vjerojatno onda i ja imam male trudove...mene boli čas (kontrakcije s desne pa s lijeve strane...). Bi li to  mogli biti trudovi??

Igorovabebica
    26. Studeni 2014. 17:55

Lažni ili mali trudovi?

• mala13
    26. Studeni 2014. 21:23

Tako je meni da da kontrakcije su tj trudovi mali ..

• mala13
    27. Studeni 2014. 22:09

Curke imam pitanje di ima za kupit od flasice duda od izdajalica?

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 12:09

Duda od izdajalica??? Možda u Dm-u? Uf, mene su jučer toliko držale kontrakcije i s jedne i druge strane da sam poludjela-nije naročito bolno, može se izdržati, ali kada traju od jutra do mraka, stvarno iscrpe, bila sam bijela kao sir. A onda je dragi počeo masirati leđa i prošlo me...kako sam imala upalu mišića kralježnice, vjerojatno je kako mi zbog toga nastaju kontrakcije, jer čim dragi izmasira bolno mjesto-prođe! 

tena123
    28. Studeni 2014. 14:59

pa ja ne znam dali ih ne osjećam ili ne prepoznajem ali ja uopće nikako nisam imala kontrakcije, termin mi je za mjesec dana, sad se već brinem jel to normalno? kada one moraju ili trebaju počet uopće?

MalaMuca
    28. Studeni 2014. 15:05

tena, neke žene ih uopće ne osjete. 
    nemoj se brinuti :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.