Ja sam u 35 tjednu ,a za 4 dana cu bit u 36 ... pa uplasila sam se jer neznam nista.. vjerujem da cu se brzo poroditi jer imam takav osjecaj.. i jos sam otvorena bila 1 prst vjerujem da sam sada vise :)
A kontrola mi je u sri
Danas 39. punih...
Ma ne mora bit da si se vise otvorila ako si se pazila.
Ja sam isto dobila isjcjedak, samo što sam ja sa 37 +1 otvorena četiri prsta pa su mi rekli da će mi mali samo izletiti. Također, rekli su da svaki čas mogu roditi zbog toga što sam otvorena. Mali ima 3 kiograma, želim da izdrži barem dva tjedna da se još malo udeblja.
Ja sam isto dobila isjcjedak, samo što sam ja sa 37 +1 otvorena četiri prsta pa su mi rekli da će mi mali samo izletiti. Također, rekli su da svaki čas mogu roditi zbog toga što sam otvorena. Mali ima 3 kiograma, želim da izdrži barem dva tjedna da se još malo udeblja.
Ajme, super. Bitno da ste usli u taj 38 tj. Ako te slucajno uhvati, sretno!!
Aaaa samo neka ti sve dobro bude
Onda ja nemam brige.. jer sam se uplasila ja kad budem isla na kontrolu bit cu u 36 tj + 1-2 dana ..
Onda nemam brige ak sam se jos otvorila iako se mojoj maloj zuri ;)
igorovabebica gledaj to s vedrije strane ako bude sada bar ćeš lakse rodit i bit ćes brže sa svojim bebacom
Curke ja sam jako u strahu.. rekli su mi da se moze umrijet na porodu.. i posto ja mirujem jel stalno lezim i tu i tamo odem na wc i prosetam po kuci ce mi se opustit misici i bit ce mi tesko na porodu.. sta da radim ?? :/
Jako se bojim a moram mirovat
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji