Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    07. Studeni 2014. 10:54

Hehehe hoce, hoce van. Jos joj pase kod mame u trbuhu :)))

14.06.2014. L ♥

• babyM
    07. Studeni 2014. 13:52

Jel cuje koja od vas nekakvo skljocanje u trbuhu? Ja sam mislila da mi se cini, ali danas je to nesto ucestalo... Kao kad nama kost skljocne.  Ali nista ne boli... Samo se cuje... ??

ninach1903
    07. Studeni 2014. 14:44

kad citam ove nase postove izgleda mi koda male aliene nosimo u trbuhu  to sve neki cudni pokreti, zvukovi...hehe ja nisam cula kod sebe nikakvo skljocanje al mala divlja, em dole po jajnicima grebe, em lupa po rebrima, trbuh mi uopce nije okrugli nego je cjelo vrijeme u valovima  sad shvacam ono kad su mi govorili u pocetku da uzivam dok osjecam leptirice jer kad pocne lupat to je zivi sou 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    07. Studeni 2014. 14:50

e ti valovi su mi najbolji, i one kvrgice kad krenu šetat po sjelom trbuhu, pa se kao malo brdo premješta s jedne strane na drugu...noćas smo imali takav šou da nisam do 3 sata spavala, a kad sam konačno zaspala toliko me znala udarit da se probudim.. rebra me tako boleee..

crnamala
    07. Studeni 2014. 14:53

Ovaj moj je definitivno zivahan 24 sata dnevno. Danas sam usla u 37 tjedan i odjecam ko da cu eksplodirat svaki sek a on izvodi pravi show unutra. Em mi je guzu i nogice nabio pod rebra pa disem kko ribica na suhom. Ajme bas tezak dan! Nije lako biti mama ali se tjesim jos mslo i sve cu zaboravit kad vidim svog malog boksaca! 

ninach1903
    07. Studeni 2014. 15:39

moja mustra sinoc imala totalni sou...meni se spavao a ona lupa li ga lupa i tak sve dok nije tata dosao doma, cim je njegov glas cula smirila se ko bubica 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.