Jel imao tko osjecaj pritiska u straznjici? I ujedno kao neke grceve ispod trtice? Nesto cudno, ne boli jako, ali boli... Nemojte zamjerit na pitanju, ovo mi je prva trudnoca, a sada svaki dan nesto novo se dogadja...
Na boku, u polusjedecem polozaju... I tako neki slicni grcevi na mjestu gdje inace budu jajnici, onako nisko...
Ja imam grčeve u stražnjici, ali ne ispod trtice, nego baš u lijevom guzu. Nešt tipa ko išijas. Širi se u nogu, jel. Nije stalno, al povremeno me uhvati pa se skoro ne mogu ni pomaknuti.
Vjerojatno od pritiska ili naprezanja. A grcevi ko menstrualni su kod laznih trudova, cesto je takva bol.
14.06.2014. L ♥
Da, to tipa isijasa mi je normalno, ali ovo mi je bilo cudno. Ali kada sam ustala, prestalo je. Tak da... Ne znam, vjerojatno kako Luki kaze, od pritiska. Valjda se bebac namjesta. I dok su ti grcevi u trbuhu nisko, osjecam i kao neka probadanja dolje. Kao da je beba vec krenula van?! A znam da je jos u trbuhu.
.
Baby M-tako je i meni. Imam osjećaj dolje u međunožju kao da mi netko prčka prstima unutra pa me malo štresne. Isto tako, zna me boljeti kod trtice, ali i guzica. Hahaha, trudničke čarolije.
babyM & Igorovabebica to je I mene danas uhvatilo, stvarno osjecaj koda mi neko prcka dolje, bas zeznuto ja sam sjela, stavila noge na poviseno I nakon par trenutaka je prestalo
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni nije kao da prcka, vec onako ostrije, kao da mi netko na sekundu noz zabije, i tako par puta kroz nekih 15 ak minuta pa prestane. Stvarno carolije. Mene zanima sto se ustvari dogadja kada to osjecamo, odnosno sto ta bol znaci.
To vam je normalno. Bebica se spusti pa pravi veci pritisak dolje. Meni je tako pocelo id 38. tj imala sam osjecaj kao da se gura van I kao da me nesto grebe. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji