Znam, srah te da nešto ne krene. Mene je kralježnica boljela u predjelu kopče grudnjaka, ali u lumbalnom dijelu kod trtice...Uzela sam valjak za tijesto i tako se masirala-mama me isto masira i pazi i baš je zakon.
Nije me strah da ne krene vec da s obzirom da se masazom poboljsava cirkulacija ne bi doslo do jacih bolova ili reakcije misica sto je cesto nakon masaze pa par dana stvarno ne bih mogla nigdje iz kreveta.
cure jel se ikojoj desilo da joj je potamnio pupak tocnije da je smeđ?
Meni je područje oko popka posmeđilo...pupak je iskočio van, al nitko mi nije rekao da je to problem
Meni je isto podrucje oko pupka bilo tamnije...to je uslijed hormonalnih promjena tipicnih za trudnocu. Evo nakon poroda vratilo se na staru boju.
14.06.2014. L ♥
I meni su poceli bolovi u preponama. Jucer sam farbala kuhinju i malo sam se preforsirala tako da se danas jedva ustajem iz kreveta. Uz bolove u preponama tu je naravno i bol u ledima i grcevi u kuku. Osjecam se ko starica. A imam psa kojeg samo ja vodim van jer je dragi na poslu pol dana. Ne moram vam ni pricat na sta lice te setnje :D
Sortiraj odgovore
Najstariji