Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    05. Studeni 2014. 18:58

Znam, srah te da nešto ne krene. Mene je kralježnica boljela u predjelu kopče grudnjaka, ali u lumbalnom dijelu kod trtice...Uzela sam valjak za tijesto i tako se masirala-mama me isto masira i pazi i baš je zakon. 

• babyM
    05. Studeni 2014. 19:07

Nije me strah da ne krene vec da s obzirom da se masazom poboljsava cirkulacija ne bi doslo do jacih bolova ili reakcije misica sto je cesto nakon masaze pa par dana stvarno ne bih mogla nigdje iz kreveta.  

Tonka18
    05. Studeni 2014. 21:41

cure jel se ikojoj desilo da joj je potamnio pupak tocnije da je smeđ?

Bori
    05. Studeni 2014. 21:51

Meni je područje oko popka posmeđilo...pupak je iskočio van, al nitko mi nije rekao da je to problem

LuKi5
    05. Studeni 2014. 21:55

Meni je isto podrucje oko pupka bilo tamnije...to je uslijed hormonalnih promjena tipicnih za trudnocu. Evo nakon poroda vratilo se na staru boju.

14.06.2014. L ♥

Tonka18
    05. Studeni 2014. 22:26

hvala cure ..prva trudnoca mi je pa mi je sve nepoznato :)

Luli2
    06. Studeni 2014. 11:08

I meni su poceli bolovi u preponama. Jucer sam farbala kuhinju i malo sam se preforsirala tako da se danas jedva ustajem iz kreveta. Uz bolove u preponama tu je naravno i bol u ledima i grcevi u kuku. Osjecam se ko starica. A imam psa kojeg samo ja vodim van jer je dragi na poslu pol dana. Ne moram vam ni pricat na sta lice te setnje :D

• babyM
    06. Studeni 2014. 16:26

Luli, u kojem si tjednu?  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.