meni se po noći znalo dogodit da mi srce iz čista mira počne kucat kao ludo, kao da sam maraton otrčala, kao da će izletit iz prsa, i to traje par min do tako 20-ak i onda prestane, ali to mi se već 10 puta dogodilo u recimo dva mj tako da sam se na početku uplašila a sad se više i ne obazirem, iako možda nebi bilo loše reći nekom, a kakvog ja doktora imam ležat ću na bolnici do kraja trudnoće ako mu tako nešto kažem
meni se po noći znalo dogodit da mi srce iz čista mira počne kucat kao ludo, kao da sam maraton otrčala, kao da će izletit iz prsa, i to traje par min do tako 20-ak i onda prestane, ali to mi se već 10 puta dogodilo u recimo dva mj tako da sam se na početku uplašila a sad se više i ne obazirem, iako možda nebi bilo loše reći nekom, a kakvog ja doktora imam ležat ću na bolnici do kraja trudnoće ako mu tako nešto kažem
i meni se to dogadalo i spomenula sam to svojoj doktorici,ali rekla je da je normalno.. nisam imala problema s tim i samo je oslo kako i doslo...
jedino je bas onak jako neugodno...to se slazem u potpunosti..
Laura 21.08.2014 :-*
Ma ja sam prošli tjedan bila kod nefrologa zbog visokog tlaka,napravili mi ekg i sve uredu..
Ovo sinoć mi se prvi put dogodilo i mogu ti reć da sam se ful prestrašila,baš što kažeš koda sam trčala maraton a ne spavala
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
mogu ti reći i meni jer ja imam nekakav šum na srcu koji sam nasljedila od mame, ali nikad nikakvi problema s tim, kao i da ga nemam, pomislila sam da nije od toga..
ma dok je sve u redu ipak neću ništa spominjat doktoru
Ja ću još vidjet,ako mi se bude ponovilo,vjerovatno ću joj spomenut.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ma ja svome neću ništa spominjat jer je i ovako cjepidlaka, kada me pošalje na bolnicu pitat ću tamo doktora..
u zadnje vrijeme sam primjetila da mi natiču prsti na rukama, nisam mislila da je nešto strašno ali jučer sam jeeedva skinula vjenčani prsten, i sad sve razmišljam ako mi nateknu još više kako ću ga skinut prije poroda
Ja sam prsten morala skinut još nekad u 8.mj...nisu mi jako naotekli prsti..bar ja to ne vidim al kak mi je bio taman tad sam ga isto jedva skinula
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji