Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    29. Listopad 2014. 08:51

Cloudy barbiko s potrganom nogom haha a jesi luda 
    Zgaravica me navecer prije spavanja dugo gnjavila ali sad kad se beba spustila nemam vise problema s tim. Sad me leda bole tak da se nikak nemogu dobro namjestit. Navecer me boli donji dio leda a neprekidno i po noci i po danu gore ispod lopatice ali samo ljeva strana, onda se i tesko dizem po noci kad idem piskit.. Proci ce, nista mi nije tesko za bebicu svoju 

zebrica

LuKi5
    29. Listopad 2014. 09:11

Zebrice, proci ce s porodom, to bebi glavica balotira jer jos nije uglavljena I nisko je, a vec je poveca beba pa radi pritisak. Mene je redovito budilo premjestanje s boka na bok koliko je bolilo da bi odustala od spavanja I onda tek zaspala pred jutro malo prije nego sam morala ic u TA hahaha ma za bebice sve. 

14.06.2014. L ♥

Pilici
    29. Listopad 2014. 09:35

E bas to Luki mi se danas desilo.. Budim se često po noci pa tek ujutro zaspim posteno, a jutros sam od 6 budna bolilo me kak god da se okrenem pa sam odustala od spavanja i primila se ciscenja 

zebrica

kums
    29. Listopad 2014. 09:42

u 37 tjednu sam i meni je beba još na zadak ,kakav je filing kad se beba počme okretati u porođajni kanal ?? ( čula sam da baš nije ugodan osjećaj)

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

ninach1903
    29. Listopad 2014. 12:41

moja bebolina je vec 2 mj s glavicom u zdjelici, ona je vec spremna za van ocito  mene isto jucer uhvatilo u leđima, ljeva strana ispod lopatice, poludit sam htjela. nisam mogla ni sjedit ni stajat, nikako mi nije pasalo, jedva sam cekala da doma dođem i da legnem, al onda je moja mala ninđa pocela udarat ko luda tak da sam zaboravila da me leđa bole 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    29. Listopad 2014. 13:38

Moja je bila na zadak i nedavno se okrenula,nisam ni osjetila,čak mi je taj mjesec prvi bio bezbolan

ninach1903
    29. Listopad 2014. 14:09

meni nije nista tak bolno osim kad se krene rastezat pa nabije noge u moja rebra - e onda sve zvijezde vidim 

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    29. Listopad 2014. 21:09

Ja sam tek 12. 12. spremna za katapultiranje svog mališana, ali me malo... ne mogu reći da boli, ali kao da me netko opalio po kostima međunožja pa je mala nelagoda... je li to širenje zdjelice??? O, da kada počnu nabijati nogama u rebra... mene sada stišće oko rebara...  Vježba.

ninach1903
    29. Listopad 2014. 21:59

a nema veceg veselja kad mi se pisa za poludit a ona krene stiskat po mjehuru 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.