Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Listopad 2014. 21:29

Znam da...i sve se nadam da mi neće ni doć....ni ranije nisam nikad imala žgaravicu pa mi možda ne dođe ni sad....jedino ta leđa i gost hemić od svih mogućih tegoba...

Tonka18
    27. Listopad 2014. 21:33

mene leđa ako nezgrapno sjedim ili ležim uglavnom...al znaju i odjednom bez obzira na položaj

cloudy
    27. Listopad 2014. 21:35

Meni je najgore nakon sjedenja...plus sam danas bila i spremala pa je j to vjerojatno dodatno poboljšalo bolove....

Tonka18
    27. Listopad 2014. 21:39

sad lijepo naredis dragom da glumi masera :)

Nalah
    28. Listopad 2014. 09:54

Mene je Dormeo madrac spasio,kad smo renovirali stan,bila sam kod frendice i umirala na njezinom krevetu s običnim madracem...probajte negdje naći,čini mi se da u jysku nisu skupi, oni nadmadraci barem,puno će vam pomoći za leđa,a i Dormeo sad ima neka sniženja čini mi se.U Areni imaju dućan,pa ih možete i probati

cloudy
    28. Listopad 2014. 09:58

ma ja imam super madrac... i preko noći me čak i popuste ti bolovi... jedino ak sjedim prek dana na stolcima onda me krene rasturat... il što sam skužila ak čistim pa sam dugo u jednom položaju... 
    Tonka .. je, je... glumi on masera već neko vrijeme... samo što ja ne volim da me puno masira jer sam čitala da nije baš svaka masaža preporučljiva u trudnoći

Nalah
    28. Listopad 2014. 10:01

Sjedenje i mene ubija,jer dosta posla sad odradim od doma,stalno me gnjave s posla,ili ako puno hodam.Tako da se trudim čim vise čitati knjige,tako se natjeram da ležim

LuKi5
    28. Listopad 2014. 11:17

Sjedenje I stajanje, ubitacne za noge, vene I leda. Meni su zile na par mjesta popucale tokom trudnoce od stajanja. Kad bi sjedila pomoglo bi mi da uvijek podignem noge na neku podlogu.

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    28. Listopad 2014. 21:46

Mene je sve pustilo , ali sada imam ogroman pritisak na donji dio trbuha i mjehur, stvarno radi toga ne mogu hodati ako dugo stojim, sjedim ili ležim. Leđa su me pustila čak me i noge ne bole toliko... ali bebač me s tim niskim položajem stvarno  muči.. A madrac... vrijedi investirati u njega , jednom sam prespavala u gostima u trudnoći i više nikada! oporavljala sam se pet dana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.