Znam da...i sve se nadam da mi neće ni doć....ni ranije nisam nikad imala žgaravicu pa mi možda ne dođe ni sad....jedino ta leđa i gost hemić od svih mogućih tegoba...
mene leđa ako nezgrapno sjedim ili ležim uglavnom...al znaju i odjednom bez obzira na položaj
Meni je najgore nakon sjedenja...plus sam danas bila i spremala pa je j to vjerojatno dodatno poboljšalo bolove....
Mene je Dormeo madrac spasio,kad smo renovirali stan,bila sam kod frendice i umirala na njezinom krevetu s običnim madracem...probajte negdje naći,čini mi se da u jysku nisu skupi, oni nadmadraci barem,puno će vam pomoći za leđa,a i Dormeo sad ima neka sniženja čini mi se.U Areni imaju dućan,pa ih možete i probati
ma ja imam super madrac... i preko noći me čak i popuste ti bolovi... jedino ak sjedim prek dana na stolcima onda me krene rasturat... il što sam skužila ak čistim pa sam dugo u jednom položaju...
Tonka .. je, je... glumi on masera već neko vrijeme... samo što ja ne volim da me puno masira jer sam čitala da nije baš svaka masaža preporučljiva u trudnoći
ma ja imam super madrac… i preko noći me čak i popuste ti bolovi… jedino ak sjedim prek dana na stolcima onda me krene rasturat… il što sam skužila ak čistim pa sam dugo u jednom položaju…
Tonka .. je, je… glumi on masera već neko vrijeme… samo što ja ne volim da me puno masira jer sam čitala da nije baš svaka masaža preporučljiva u trudnoći
Bez brige ti moze dragi masirat cijelo tijelo samo da ne dira trbuh. I naravno dok lezis na boku, ne na trbuhu :)
Ja jedva cekam vrijeme kad cu moc ponovno lezat i spavat na trbuhu!
Mene su ovih dana bolovi popustili, nit se umaram, nemam zgaravicu, sve super. Sam me zanima kolko ce to trajat. Jedino me jucer nekak zabolilo snazno ali na kratko u zdjelici.
Sjedenje i mene ubija,jer dosta posla sad odradim od doma,stalno me gnjave s posla,ili ako puno hodam.Tako da se trudim čim vise čitati knjige,tako se natjeram da ležim
Sjedenje I stajanje, ubitacne za noge, vene I leda. Meni su zile na par mjesta popucale tokom trudnoce od stajanja. Kad bi sjedila pomoglo bi mi da uvijek podignem noge na neku podlogu.

14.06.2014. L ♥
Mene je sve pustilo , ali sada imam ogroman pritisak na donji dio trbuha i mjehur, stvarno radi toga ne mogu hodati ako dugo stojim, sjedim ili ležim. Leđa su me pustila čak me i noge ne bole toliko... ali bebač me s tim niskim položajem stvarno muči.. A madrac... vrijedi investirati u njega , jednom sam prespavala u gostima u trudnoći i više nikada! oporavljala sam se pet dana!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji