Znam da...i sve se nadam da mi neće ni doć....ni ranije nisam nikad imala žgaravicu pa mi možda ne dođe ni sad....jedino ta leđa i gost hemić od svih mogućih tegoba...
mene leđa ako nezgrapno sjedim ili ležim uglavnom...al znaju i odjednom bez obzira na položaj
Meni je najgore nakon sjedenja...plus sam danas bila i spremala pa je j to vjerojatno dodatno poboljšalo bolove....
Mene je Dormeo madrac spasio,kad smo renovirali stan,bila sam kod frendice i umirala na njezinom krevetu s običnim madracem...probajte negdje naći,čini mi se da u jysku nisu skupi, oni nadmadraci barem,puno će vam pomoći za leđa,a i Dormeo sad ima neka sniženja čini mi se.U Areni imaju dućan,pa ih možete i probati
ma ja imam super madrac... i preko noći me čak i popuste ti bolovi... jedino ak sjedim prek dana na stolcima onda me krene rasturat... il što sam skužila ak čistim pa sam dugo u jednom položaju...
Tonka .. je, je... glumi on masera već neko vrijeme... samo što ja ne volim da me puno masira jer sam čitala da nije baš svaka masaža preporučljiva u trudnoći
Sjedenje i mene ubija,jer dosta posla sad odradim od doma,stalno me gnjave s posla,ili ako puno hodam.Tako da se trudim čim vise čitati knjige,tako se natjeram da ležim
Sjedenje I stajanje, ubitacne za noge, vene I leda. Meni su zile na par mjesta popucale tokom trudnoce od stajanja. Kad bi sjedila pomoglo bi mi da uvijek podignem noge na neku podlogu.
14.06.2014. L ♥
Mene je sve pustilo , ali sada imam ogroman pritisak na donji dio trbuha i mjehur, stvarno radi toga ne mogu hodati ako dugo stojim, sjedim ili ležim. Leđa su me pustila čak me i noge ne bole toliko... ali bebač me s tim niskim položajem stvarno muči.. A madrac... vrijedi investirati u njega , jednom sam prespavala u gostima u trudnoći i više nikada! oporavljala sam se pet dana!
Sortiraj odgovore
Najstariji