Ja sam svoj skinula. Mogu ga nositi ujutro i navečer, ali popodne mi naoteknu prsti i žulja me, a strah me je da mi ne zaglavi pa da mi ga ne bi rezali. Vratit ću ga nakon poroda.
Sandra i Tena, moja frendica je isto trudnica kojoj tak preskače i jako lupa srce. Išla je kardiologu na pregled i na onaj test opterećenja (hodanje na pokretnoj traci). Nisu joj ništa našli, rekli su joj da su joj to živci i nek manje radi, više leži i nek si slobodno po potrebi popije jedan Normabel (2 mg), a kardiolog joj je rekao da je normalno za trudnice da imaju malko veći puls jer srce treba više pumpati krv (ali naravno, da ne smije opet to biti pretjerano).
Eto, ako će vama biti lakše, radije pitajte doktora ili si obavite pretragu, dok je čovjek u sumnji samo se više sekira.
sto se prstena tice ja svojeg jos dan danas ne mogu nosit... mogu ga stavit,ali me steze...cak si razmisljam da ga dadem prosiriti...
Laura 21.08.2014 :-*
tena ja imam isto šum na srcu i isto mi se to događalo spomenila sam gin. i odmah mi je dala uputnicu za kardiologa al on je rekao da je sa srcem sve u redu da može bit stres ili vjerovatno anemija i preporučio mi da izvadim krv.. al meni je gin. već dala željezo da pijem tako da je vjerovatno od toga
e pa ja imam anemiju i već pijem željezo od zadnje kontrole.. ma ako se bude često ponavljalo reći cu doktoru na bolnici jer je on normalan, za razliku od odvog što mi vodi trudnoću
Ja sam isto vadila krvnu sliku pa me zanima kako stojim sa željezom... Problema sa srcem nisam imala, mada mi je srce znalo par puta jače zakucati kada bih se samo prebacila na drugu stranu (suprotan bok). I prestalo je u roku par minuta, ali mi je tlak fenomenalan. Svakako to napomenite doktoru! To je vaše pravo, nemamo ih bezveze. Drž'te mi se!
Anemija je zeznuta. Cijelu sam trudnocu bila blijeda ko krpa od nje, pogotovo pred kraj, a nije ni sad nista bolje. Anemija nije za zezat se, sto kaze Igorovabebica, s razlogom su doktori tamo I to im je posao. Sve sto vam nije jasno pitajte, sve sto vas brine pitajte, jer velika vecina njih nece objasnit ako ih se ne pita. U svakom slucaju biti cete mirnije ako pitate I kazu vam da znate od cega je to tako I kako to eventualno sprijeciti. :)
14.06.2014. L ♥
ja pod bolove prijavljujem bolove u donjem dijelu leđa... najčešće s desne strane i najčešće popodne... pogotovo ak sjedim... i onda kad se trebam ustat nastane problem jer me boli to i kao da mi nešto zašteka dole... osjećam se ko one barbike šta su imale pokretne ruke/noge pa kad im se strga jedan dio pa onda šteka pri pokretanju ... užas
bolovi u leđma najgori...jos me nema ko stalno masirat + žgaravica = UŽAAS
Žgaravica me za sad zaobilazi...a ovo u leđima je katastrofa....skužila sam još pred par tjedana da me bolucka kad recimo perem suđe pa u tom položaju...al sad me zadnja 3 dana svako popodne boli...kad se dignem hodam par minuta ko da nisam baš sva svoja
Sortiraj odgovore
Najstariji