Pozdrav svima! Pratila sam forum, ali sam se tek sada prikljucila. Sutra pocinje 37 tt. Veselim se jer uskoro stize bebac :-D Krenule su lagane kontrakcije, a bol u krizima se sve vise pojacava. Tako da postajem sve tromija.
Ali htjela sam se obratiti iz drugog razloga. Tko ima zubobolje neka ne odgadja odlazak zubaru. Ja sam i uz antibiotik dobila mandibularni apsces, jaku upalu na celjusti te zavrsila zbog toga tjedan dana u bolnici, nazalost. Prvo lokalna anestezija, a na kraju i opca te vadjenje zuba sto se nikako ne preporucuje u trudnoci... Tablete protiv bolova nisu vise pomagale
. Zato toplo preporucujem da ne odgadjate odlazak zubaru ukoliko imate problem sa zubima.
babyM dobro dosla!
joj ak nesto mrzim onda je to zubobolja mene je malo mucila u prvom mj trudnoce al sam to rjesila mazanjem s propolisom i hvala bogu vise se nije pojavljivalo! cak sam primjetila kak su mi zubi puno bjeliji posto sam prestala pusit u trudnoci i smanjila kolicinu kave
nadam se da je tebi sad sve ok sa zubima
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni je umnjak poceo rasti u trudnoci, I onda se sve to skupa upalilo I bolilo ko sam vrag pa me zubaricca spasila sa listerin vodicom I gengigelom. Taj gengigel je cudo, u roku par dana je skroz popustila bol, a vec nakon prvog mazanja sam osjetila olaksanje. Skup je al zlata vrijedi I moze se u trudnoci.
14.06.2014. L ♥
Luki, proci ce nas i to. Ja sam sad vec nestrpljiva.
Pogotovo kada uhvate te kontrakcije, svaki put razmisljam hoce li prijeci u trudove
BabyM, sad sam vidila, moze te svaki cas ulovit hehehe :)) ja do poroda nisam znala koji je tocan termin jer sam imala dva, al ispalo je da je onaj po menstruaciji gledan. Jedan termin mi je bio 6.6. , a drugi 20.6. Hehe :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji