Pozdrav svima! Pratila sam forum, ali sam se tek sada prikljucila. Sutra pocinje 37 tt. Veselim se jer uskoro stize bebac :-D Krenule su lagane kontrakcije, a bol u krizima se sve vise pojacava. Tako da postajem sve tromija.
Ali htjela sam se obratiti iz drugog razloga. Tko ima zubobolje neka ne odgadja odlazak zubaru. Ja sam i uz antibiotik dobila mandibularni apsces, jaku upalu na celjusti te zavrsila zbog toga tjedan dana u bolnici, nazalost. Prvo lokalna anestezija, a na kraju i opca te vadjenje zuba sto se nikako ne preporucuje u trudnoci... Tablete protiv bolova nisu vise pomagale
. Zato toplo preporucujem da ne odgadjate odlazak zubaru ukoliko imate problem sa zubima.
babyM dobro dosla!
joj ak nesto mrzim onda je to zubobolja mene je malo mucila u prvom mj trudnoce al sam to rjesila mazanjem s propolisom i hvala bogu vise se nije pojavljivalo! cak sam primjetila kak su mi zubi puno bjeliji posto sam prestala pusit u trudnoci i smanjila kolicinu kave
nadam se da je tebi sad sve ok sa zubima
Ninach, sada je, tada sam bila oko 27 tt. Samo kazem, mislimo za puno stvari da je zanemarivo. Takodjer kroz cijelu trudnocu gljivice. Iako sam sa 20 tjedana tek saznala za trudnocu zbog PCO...
Hvala na dobrodoslici
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni je umnjak poceo rasti u trudnoci, I onda se sve to skupa upalilo I bolilo ko sam vrag pa me zubaricca spasila sa listerin vodicom I gengigelom. Taj gengigel je cudo, u roku par dana je skroz popustila bol, a vec nakon prvog mazanja sam osjetila olaksanje. Skup je al zlata vrijedi I moze se u trudnoci.

14.06.2014. L ♥
Luki, proci ce nas i to. Ja sam sad vec nestrpljiva.
Pogotovo kada uhvate te kontrakcije, svaki put razmisljam hoce li prijeci u trudove
BabyM, sad sam vidila, moze te svaki cas ulovit hehehe :)) ja do poroda nisam znala koji je tocan termin jer sam imala dva, al ispalo je da je onaj po menstruaciji gledan. Jedan termin mi je bio 6.6. , a drugi 20.6. Hehe :)
BabyM, sad sam vidila, moze te svaki cas ulovit hehehe :)) ja do poroda nisam znala koji je tocan termin jer sam imala dva, al ispalo je da je onaj po menstruaciji gledan. Jedan termin mi je bio 6.6. , a drugi 20.6. Hehe :)
Meni je termin 27.11. tek, al mi je bebica tak aktivna da nekad mislim da ce sam odjednom izletit van. Ali kazem, tek sada su krenule te kontrakcije i to pa mozda i ostane do termina

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji