joj ja sam poludila kad su mi nakon poroda donjeli njega protiv bolova...reko sto cu s tim.... hjooooj.....
al kad drugo ne smijes i on je zakon..
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam u 25 tjednu, i takoder na svaki simptom reagiram, s upitom kako sta zasto.
Bol koju znam osjecati povremeno jeste bol u lopaticama....o svrabu grudi ne znam sto bi rekla, dode mi da ih izgrebem do...
eee da... i mene sise svrbe za poludit... i bradavice... pogotovo navečer... baš sam neki dan komentirala dragom da bi ih najradije odsjekla kak me svrbe
i nista kod tvog svraba ne pomaze, trenutno da, ulje od hypa, baby ulje, ma sve sto dohvatim namazem, ali to je uf...
Mene su isto boljele i svrbile i onda je to prestalo na jedno mjesec, dva i sad mi se opet pojavila bol -.-
Na samom početku trudnoče imala sam bolove slićne menstrualnim bolovima. Još se ponekad pojave takvi ali dosta jaki, i baš se zabrinem odmah idem leći i smirim se. Noge i nekakvi grcevi u guzi se jave ako sam predugo na nogama.. lijepo je znati da nisi sama,pa makar u bolovima
Na samom početku trudnoče imala sam bolove slićne menstrualnim bolovima. Još se ponekad pojave takvi ali dosta jaki, i baš se zabrinem odmah idem leći i smirim se. Noge i nekakvi grcevi u guzi se jave ako sam predugo na nogama.. lijepo je znati da nisi sama,pa makar u bolovima
drage dali vam se kad dogodilo u trudnoći da vas iz sna probudi ubrzano kucanje srca,meni se sinoć dogodilo i jedno 20 minuta nije prestajalo
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji