Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    16. Listopad 2014. 12:22

joj ja sam poludila kad su mi nakon poroda donjeli njega protiv bolova...reko sto cu s tim.... hjooooj.....
    al kad drugo ne smijes i on je zakon..

Laura 21.08.2014 :-*

• Lajavica2
    16. Listopad 2014. 14:06

Ja sam u 25 tjednu, i takoder na svaki simptom reagiram, s upitom kako sta zasto.
    Bol koju znam osjecati povremeno jeste bol u lopaticama....o svrabu grudi ne znam sto bi rekla, dode mi da ih izgrebem do...

cloudy
    16. Listopad 2014. 14:19

eee da... i mene sise svrbe za poludit... i bradavice... pogotovo navečer... baš sam neki dan komentirala dragom da bi ih najradije odsjekla kak me svrbe 

• Lajavica2
    16. Listopad 2014. 14:38

i nista kod tvog svraba ne pomaze, trenutno da, ulje od hypa, baby ulje, ma sve sto dohvatim namazem, ali to je uf...

MalaMuca
    16. Listopad 2014. 15:27

Mene su isto boljele i svrbile i onda je to prestalo na jedno mjesec, dva i sad mi se opet pojavila bol -.-

Jojo5
    17. Listopad 2014. 23:55

Bole me noge!! 

ninach1903
    18. Listopad 2014. 20:56

Jojo

Bole me noge!! 

ooo da....do sad sam pila magnezij i sve je bilo ok, prije dva dana mi ponestalo tableta i sad vec dve noci me bude nenormalni grcevi u nogama 

16.12.2014 <3 Lena <3

leptirica3
    20. Listopad 2014. 16:33

Na samom početku trudnoče imala sam bolove slićne menstrualnim bolovima. Još se ponekad pojave takvi ali dosta jaki, i baš se zabrinem odmah idem leći i smirim se.  Noge i nekakvi grcevi u guzi se jave ako sam predugo na nogama..   lijepo je znati da nisi sama,pa makar u bolovima

leptirica3
    20. Listopad 2014. 16:33

Na samom početku trudnoče imala sam bolove slićne menstrualnim bolovima. Još se ponekad pojave takvi ali dosta jaki, i baš se zabrinem odmah idem leći i smirim se.  Noge i nekakvi grcevi u guzi se jave ako sam predugo na nogama..   lijepo je znati da nisi sama,pa makar u bolovima

Mum of four
    21. Listopad 2014. 06:19

drage dali vam se kad dogodilo u trudnoći da vas iz sna probudi ubrzano kucanje srca,meni se sinoć dogodilo  i jedno 20 minuta nije prestajalo

LuKi5
    21. Listopad 2014. 09:55

Sandra

drage dali vam se kad dogodilo u trudnoći da vas iz sna probudi ubrzano kucanje srca,meni se sinoć dogodilo  i jedno 20 minuta nije prestajalo

Napomeni to ginekologu svakako. Ja sam imala nes slicno tome, samo sto mi se uz to vid izgubio na pola minute, imala sam izraziti nagon za povracanjem, to ubrzano srce kao da ce izletiti, I ostajala sam bez daha, kao neko blago gusenje. To mi se triput dogodilo tokom trudnoce.

14.06.2014. L ♥

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI