Pozdrav svima. Ja sam u 25-om tjednu i prva mi je trudnoca. Dosta sam bila aktivna, puno setnje, druzenja, putovanja… Trudnoca je uredna i sve je pod kontrolom. Prije par dana uhvatili su me dosta jaki bolovi kod hodanja u donjem dijelu trbuha..svaki korak sam osjetila. Otisla na hitnu i sve je hvala Bogu u najboljem redu. Dobila naputak da moram mirovati i to je to. Vec par dana ne izlazim iz stana i dizem se samo kad je to potrebno, ali jos uvijek osjetim te cudne bolove. Cak ni dr mi nije znala rec sto je to tocno i dali je u pitanju samo sirenje maternice. Ima li jos netko iskustva sa takvim bolovima? Koma je kad neznas kaj je od svih tih tegoba normalno a kaj nije.
Ja ne znam tocno je li to normalno, obzirom da mi doktorica nije nista komentirala, ali takodjer znam imati bolove nakon hodanja ili voznje auta najcesce na lijevoj strani... osjecaj kao da se ne mogu skroz ispravit jer mi je ukljestena maternica... tijesim se da je normalno, pogotovo sto zadnjih dana puno mirujem otkako je snijeg vani pa me nista ni ne boli...

Bolovi?! Ajme,5 tjedana tek sam trudna,a već sam osjetila svašta. Kad je menga kasnila pa jedno tjedan dana bol kao da ću dobiti, onda se počelo javljati dole s desne strane užas od bolova,bol koju nikad nisam osjetila-čas peče,čas žari,pa probada.Od silnog straha završila na hitnoj,sve živo ispregledali i hvala Bogu sve je normalno osim blage upale mokraćnih puteva.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji