Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    16. Siječanj 2016. 21:38

Sad mi je malo lakse, ali mislim da i ja imam blagu upalu mjehura jer moram stalno na wc, samo neznam s cime sad da to rjesim jer Uvin caj se ne smije piti a prije sam samo popila litru i pol i drugi dan ko nova! Kupila sam od brusnice caj pa cu vidjet

nanci
    16. Siječanj 2016. 22:29

Da kazu da se smije od brusnice caj pit pa probaj nadam se da ce brzo proc 

mimica24
    17. Siječanj 2016. 16:45

TPol

Sad mi je malo lakse, ali mislim da i ja imam blagu upalu mjehura jer moram stalno na wc, samo neznam s cime sad da to rjesim jer Uvin caj se ne smije piti a prije sam samo popila litru i pol i drugi dan ko nova! Kupila sam od brusnice caj pa cu vidjet

čaj od brusnice moze samo ako u sebi ima 80-100% plodova brusnice, ostale mješavine ne, meni je tako dr. rekla. ja pijem na litre kamilice i dobro mi je

TPol
    20. Siječanj 2016. 18:33

Proslo me je , pila sam i vode i caj, i smirilo se . Samo ipak moram jako cesto mokriti i to cak po noci se budim 3-4 puta. U petak imam pregledat pa cu pitat jel to normalno :S

Lucy16
    19. Veljača 2016. 10:12

Trudna sam 15 tj.i stalno me nesto boli i probada. Zadnje je bilo zatezanje kao kad radite trbusnjake pa se misic zategne i poslije toga je trbuh tvrd neko vrijeme. Bila 2 puta kod svoje dr.zbog bolova i tog zatezanja i pregledi su u redu, a ona meni da je to na psihickoj bazi, sta joj dolazim s umisljenim bolovima, hocu li da mi dijagnosticira prijeteci pobacaj, sta trazim od nje utjehu??!!! Ostala sam zatecena. I sad vise ne znam kad joj se smijem obratiti, a kad ne. Znam da mora nesto boljeti, ali to zatezanje me plasi.

mimica24
    29. Veljača 2016. 10:30

Lucy16

Trudna sam 15 tj.i stalno me nesto boli i probada. Zadnje je bilo zatezanje kao kad radite trbusnjake pa se misic zategne i poslije toga je trbuh tvrd neko vrijeme. Bila 2 puta kod svoje dr.zbog bolova i tog zatezanja i pregledi su u redu, a ona meni da je to na psihickoj bazi, sta joj dolazim s umisljenim bolovima, hocu li da mi dijagnosticira prijeteci pobacaj, sta trazim od nje utjehu??!!! Ostala sam zatecena. I sad vise ne znam kad joj se smijem obratiti, a kad ne. Znam da mora nesto boljeti, ali to zatezanje me plasi.

Kakva liječnica,užas! Meni je moja na početku rekla da su bolovi normalni i da joj se javim ako budu baš jaki ili ako dođe do krvarenja. Stalno me nešto probada (12. tt sam),ali kad uhvati smirim se i opustim.Ugl. me spopadne kad nešto radim po kući ili budem aktivnija.

Mom2besoon
    29. Lipanj 2016. 00:40

Lucy, ne umisljas, vise miruj i pij magnezij pa ce bit bolje

Pixii
    29. Veljača 2016. 13:50

Lucy meni se javljaju isti takvi bolovi, kao da mi se misici zategnu kad hodam, svaki pokret boli i trbuh mi postane tvrd. Bila sam kod gin. i stavila me na mirovanje, ne smijem vise na posao i vecinu dana trebam lezati i piti magnezij za opustanje tonusa. Preporucam ti da odes po drugo misljenje ili barem da sto vise odmaras i pijes magnezij

Sani123
    01. Ožujak 2016. 16:30

Citam forum i vidim da nas dosta ima sa istim bolovima. Meni su u ranoj trudnoći bili kao menstrualni grčevi,kad mi je trbuscic počeo rasti onda su me užasno bolili jajnici i mjehur,svi nalazi i pregledi su bili uredni ali sam otvorila bolovanje i otkad više ne sjedim za kompom 8 sati nemam više ni tih bolova. Sad sam u 23.tjednu i danas me počelo lagano bolit u rodnici. Osim toga me svako malo nešto boli i probada u trbuhu ali nisu jaki bolovi,nemam krvarenja i curka se lijepo rita tako da se trudim što više mirovati i što manje brinuti. 

• brki
    01. Ožujak 2016. 16:42

Pozdrav cuturje ,kasni  mi 4 dana ,jutros sam išla u ginekologa i koje sam sreće ne radi jer je na operaciji u bolnici…danas sam na papiru vidila svijetlo smeckasti iscjedak a sada nema ništa što to može biti  znak trudnoće ili možda menstruacije.

Brki

TPol
    15. Ožujak 2016. 09:52

Brki, moze bit znak i mentsruacije i trudnoce, znam da je tesko ali najbolje pricekati koji dan pa kupi rani test za trudnocu i provjeri.

Drago cure ja sam u 17 tjednu i isto imam ta zatezanja i bolove u trbuhu, te postane tvrd odjednom, meni je ginekolog dao magnezij i rekao da je to normalno. Ja sma primjetila da kad odmorim onda to prode i popusti, na poslu stojim ali cesto sjednem pa je za sada ok, takoder kada diram rukom preko trbuha boli :/ neznam dal da se narucim za jos jedan pregled jer sljedeci je za mjesec dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI