Trudna sam 15 tj.i stalno me nesto boli i probada. Zadnje je bilo zatezanje kao kad radite trbusnjake pa se misic zategne i poslije toga je trbuh tvrd neko vrijeme. Bila 2 puta kod svoje dr.zbog bolova i tog zatezanja i pregledi su u redu, a ona meni da je to na psihickoj bazi, sta joj dolazim s umisljenim bolovima, hocu li da mi dijagnosticira prijeteci pobacaj, sta trazim od nje utjehu??!!! Ostala sam zatecena. I sad vise ne znam kad joj se smijem obratiti, a kad ne. Znam da mora nesto boljeti, ali to zatezanje me plasi.
Lucy meni se javljaju isti takvi bolovi, kao da mi se misici zategnu kad hodam, svaki pokret boli i trbuh mi postane tvrd. Bila sam kod gin. i stavila me na mirovanje, ne smijem vise na posao i vecinu dana trebam lezati i piti magnezij za opustanje tonusa. Preporucam ti da odes po drugo misljenje ili barem da sto vise odmaras i pijes magnezij
Citam forum i vidim da nas dosta ima sa istim bolovima. Meni su u ranoj trudnoći bili kao menstrualni grčevi,kad mi je trbuscic počeo rasti onda su me užasno bolili jajnici i mjehur,svi nalazi i pregledi su bili uredni ali sam otvorila bolovanje i otkad više ne sjedim za kompom 8 sati nemam više ni tih bolova. Sad sam u 23.tjednu i danas me počelo lagano bolit u rodnici. Osim toga me svako malo nešto boli i probada u trbuhu ali nisu jaki bolovi,nemam krvarenja i curka se lijepo rita tako da se trudim što više mirovati i što manje brinuti.
Pozdrav cuturje ,kasni mi 4 dana ,jutros sam išla u ginekologa i koje sam sreće ne radi jer je na operaciji u bolnici…danas sam na papiru vidila svijetlo smeckasti iscjedak a sada nema ništa što to može biti znak trudnoće ili možda menstruacije.
Brki
Brki, moze bit znak i mentsruacije i trudnoce, znam da je tesko ali najbolje pricekati koji dan pa kupi rani test za trudnocu i provjeri.
Drago cure ja sam u 17 tjednu i isto imam ta zatezanja i bolove u trbuhu, te postane tvrd odjednom, meni je ginekolog dao magnezij i rekao da je to normalno. Ja sma primjetila da kad odmorim onda to prode i popusti, na poslu stojim ali cesto sjednem pa je za sada ok, takoder kada diram rukom preko trbuha boli :/ neznam dal da se narucim za jos jedan pregled jer sljedeci je za mjesec dana
Molim vas pomoć!!! Ne znam da li je netko već pisao o ovome, na poslu sam i, najiskrenije, nemam baš vremena čitati sve postove na temi.. Jutros sam se radi posla morala sagnuti dok sam kopala po papirima, pokušala sam stajati u čučnju, ali su mi noge trnule pa sam morala stajati sagnuta. Sad me boli donj dio trbuha. Bojim se da sam slučajno ozlijedila bebu! Nemam mogućnosti otići kod ginekologa nakon posla jer živim u malom gradu i ginekolog nam ne radi svaki dan nego svaki drugi. Ne znam što napravit!
Pozdrav cure! Nova sam ovdje. Prva trudnoća 23.tjedan. Prije neki dan me jako probolo na desnoj strani u donjem dijelu trbuha i idući dan se pojavio smeđi iscjedak (kao pred kraj mjesečnice ) i to sad traje već 4tjedna. Bila sam kod gin i kaže beba u redu (bogme me boksa pošteno svaki dan) i sve ostalo ok. Napravila sam briseve na bakterije i čekam nalaze... svejedno me malo strah. Inače imam i policisticne jajnike pa mi je jedna prija rekla kako je moguće i da je pukla cista s obzirom da nema klasičnoga krvarenja. Je li još koja od vas imala sličan problem?
Pozdrav svima, opet ja , prije trcanja doktoru da vas pitam, boli me ispod desne dojke kao ispod rebara nesto. Jel to normalno? Nekako najvise osjetim kad se najedem onak kao da me probada .
Drage moje trudnice,svi ti bolovi su vam normalni u trudnoci,ipak je to drugo stanje..ja sam u 38tt i nakon sto mi je sve bilo savrseno sada su krenili ti nekakvi cudni bolovi na koje nisam navikla i nakon prvog soka sada sam sigurna jer mi svi govore da se tijelo u trudnoci u potpunosti mijenja i naravno da boli..ja vam svima zelim da vam sve prodje sto bezbolnije! Osim ako nisu to bolovi neizdrzljivi javite se svom ginekologu
Sortiraj odgovore
Najstariji