Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    29. Lipanj 2016. 00:37

Garawa, ne moze ti to ugrozit bebu. Ne znam jel o istom pricamo, mozda ti dozivljavas samo sirenje maternice i to je normalno da nekad boli. Ali lako mozes provjerit jel sirenje ili je kontrakcija,  lezi i vidi jel ti se stvrdne trbuh , ako je trbuh mekan a boli onda to nije kontrakcija

Neznalica
    02. Srpanj 2016. 22:52

Cure, imam pitanje. Kad ste najranije osjetili bebu prvi put, odnosno najkasnije? Ja sam u 20 tt i još ne osjetim "leptiriće". U ponedjeljak idem na kontrolu, pa ću tražiti da mi napravi uzv (zadnji put mi nije radio). Svi me pitaju jel osjetim bebu, a ja ništa, pa mi se sad male bubice u glavi stvaraju.

tatjana_zg
    03. Srpanj 2016. 12:50

Ja sam osjetila dosta kasno. Oko 22tjedna. Do tad je bilo kao stezanje misica.

Mom2besoon
    03. Srpanj 2016. 14:16

Tatjana, i ja nekad osjetim to kao stezanje misica tj na par sekundi se stvrdne maternica, par puta dnevno ili svaki drugi dan-nepravilno. Jel znas zasto, inace bila sam kod gin i sve je ok sa bebom i zatvorena sam, samo su mi savjetovali vise mirovanja. Sad sam 22 tjedan trudnoce i to stezanje me zbunjuje.

Kikica1994
    06. Rujan 2016. 19:36

Pozdrav zenice! :-)
    Nisam citala postove prije pa ako je neka postavila pitanje isto kao sto cu ja nema veze :-)
    Ovako danas me zabolila lijeva strana,ali doslovno lijeva strana od prepone do rebara..kao neko probadanje i smiri se ako lezim ako hodam probada za popizdit..prva mi je beba pa nezz bas dali je to normalno a trudnoca mi je 22 tj..:-)

Kika

Carmen777
    05. Listopad 2016. 21:45

Pozdrav, molim pomoc posto nemam bas iskustva i prva mi je trudnoca. Uglavnom u 12.sam tjednu i imam bolove u donjem dijelu trbuha jos od 5.tjedna, prosla sam vec sve strahove oko vanmatericne i spontanih o cem sam procitala na netu i napokon sam se malo opustila nakon ultrazvuka prekjucer na kojem je gin rekao da je sve u redu i da je beba velika i uredno se razvija. No bolovi su i dalje tu, grcevi naprijed i u ledjima kao pred menstruaciju i tu i tamo probadanje ko da me netko iglom pika. I sad se opet bojim, a trebala bi se napokon smiriti jer sam stalno pod stresom i u panici :/ Prije 2 godine imala.s operaciju laporaskopiju radi upalne bolesti zdjelice i od toga imam priraslice na jajovodima zbog kojih sam mislila da ni ne mogu zatrudniti i sretna sam da jesam iako nije bilo planirano, ali sada se bojim da zbog te operacije moze doci do komplikacija. Da li ima to veze i da li su normalni ti bolovi i jel istina da se smanjuje mogucnost spontanog poslije 12.tj? Nisam stigla sve pitati gina jer sam bila sva u šoku i sad mi treba samo da se smirim do sljedeceg pregleda koji je za dva tj

• Kety123456789
    18. Studeni 2016. 15:42

Imam 43 god. trudna sam 7 tj.jednu sam imala rizičnu trudnoću.sad je sve u redu a mene strah i boli me.samo mi se spava i ništa neda.

mamika3
    18. Studeni 2016. 20:56

Kety123456789

Imam 43 god. trudna sam 7 tj.jednu sam imala rizičnu trudnoću.sad je sve u redu a mene strah i boli me.samo mi se spava i ništa neda.

A sta boli?yrbuh,jajnici,donji dio trbuha....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Molba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI