Molim vas pomoć!!! Ne znam da li je netko već pisao o ovome, na poslu sam i, najiskrenije, nemam baš vremena čitati sve postove na temi.. Jutros sam se radi posla morala sagnuti dok sam kopala po papirima, pokušala sam stajati u čučnju, ali su mi noge trnule pa sam morala stajati sagnuta. Sad me boli donj dio trbuha. Bojim se da sam slučajno ozlijedila bebu! Nemam mogućnosti otići kod ginekologa nakon posla jer živim u malom gradu i ginekolog nam ne radi svaki dan nego svaki drugi. Ne znam što napravit!
Pozdrav cure! Nova sam ovdje. Prva trudnoća 23.tjedan. Prije neki dan me jako probolo na desnoj strani u donjem dijelu trbuha i idući dan se pojavio smeđi iscjedak (kao pred kraj mjesečnice ) i to sad traje već 4tjedna. Bila sam kod gin i kaže beba u redu (bogme me boksa pošteno svaki dan) i sve ostalo ok. Napravila sam briseve na bakterije i čekam nalaze... svejedno me malo strah. Inače imam i policisticne jajnike pa mi je jedna prija rekla kako je moguće i da je pukla cista s obzirom da nema klasičnoga krvarenja. Je li još koja od vas imala sličan problem?
Pozdrav svima, opet ja , prije trcanja doktoru da vas pitam, boli me ispod desne dojke kao ispod rebara nesto. Jel to normalno? Nekako najvise osjetim kad se najedem onak kao da me probada .

Drage moje trudnice,svi ti bolovi su vam normalni u trudnoci,ipak je to drugo stanje..ja sam u 38tt i nakon sto mi je sve bilo savrseno sada su krenili ti nekakvi cudni bolovi na koje nisam navikla i nakon prvog soka sada sam sigurna jer mi svi govore da se tijelo u trudnoci u potpunosti mijenja i naravno da boli..ja vam svima zelim da vam sve prodje sto bezbolnije! Osim ako nisu to bolovi neizdrzljivi javite se svom ginekologu
Zdravo svima!
Znam da je kasno ali me muce neka pitanja. Imam tupe bolove na lijevoj strani cijelo vrijeme nakon ovulacije pa do sad. <ovulacija bila od 10-17 Cini se kao upala jajnika, ali dr. rece da nije. Posto jos nisam sigurna da sam trudna, jer je danas tek 25. dan periode sva sam u brigama: da nije vanmatericna trudnoca?
Jos sam na to sve citala ove forume i zamijenila neki clanak sa prirodnim lijecenjem upale jajnika i iste u trudnoci. Stavljala sam 2 dana obloge od toplog bijelog vina :( I tek sad kad me kolegica upozorila da alkohol nikako ne valja u trudnoci, onda sam provjerila forum i zakljucila da su to bile zene bez trudnoce. Sta da radim? Ako sam normalno trudna, kakve su posljedice zbog ovog vina (o boze a nikad ne pijem) Zahvaljujem unaprijed.
Pozdrav,
Garawa03, da se nadovežem na tvoj post. Zadnjih tjedan dana osjetim bol u donjem dijelu leđa tj. trtica me boli. Nije to nepodnošljiva bol, ali osjetim, pa moram malo leći. Isto tako imam sjedeći posao pa dosta sijedim i do sada mi to nije smetalo, ali u zadnjih par dana malo osjetim da mi je teže sjediti te da me zna zaboljeti u trbuhu, kao da imam neki blaži grč. Ne stvaram paniku i nekako mislim da se tijelo malo "razvlači" pa da zato osjetim bol. I da, u 19 tjednu sam.
Znaci na neki nacin su to ajdemo reci normalni bolovi sve dok nema drugih problema kao sto su krvaranje povracanje i sl. jer se u nama sve pomjera i razvlaci pa se tijelo navikava na taj proces u nama. Taj dan su bili jaki bolovi medjutim sad se jave ponekad al skroz malo da je podnjosljivo.Ali ipak idem doktoru ovaj tjedan pa cu joj reci za te bolove koje sam imala pa nadam se da mi nece reci nesto lose sto bi moglo ugroziti bebu...
Bok cure
Garawa03 , ja sam takoder u donjem dijelu trbuha osjetila grc, kao stisak i to samo nakon duzeg napora, hodanja dugo i sl. Bila sam radi toga u gin i dobila mirovanje iako je to recimo normalno da se tu i tamo maternica grci od 18 tjedna trudnoce jer se priprema za porod opet treba pripaziti. Ja sam u 21 tjednu trudnoce i sad dok vise mirujem se smirilo. Cim pretjeram evo grca tj kontrakcije su to maternice.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji