Bolovi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sellena
    26. Svibanj 2016. 01:42

Zdravo svima!
    Znam da je kasno ali me muce neka pitanja. Imam tupe bolove na lijevoj strani cijelo vrijeme nakon ovulacije pa do sad. <ovulacija bila od 10-17 Cini se kao upala jajnika, ali dr. rece da nije. Posto jos nisam sigurna da sam trudna, jer je danas tek 25. dan periode sva sam u brigama: da nije vanmatericna trudnoca? 
    Jos sam na to sve citala ove forume i zamijenila neki clanak sa prirodnim lijecenjem upale jajnika i iste u trudnoci. Stavljala sam 2 dana obloge od toplog bijelog vina :( I tek sad kad me kolegica upozorila da alkohol nikako ne valja u trudnoci, onda sam provjerila forum i zakljucila da su to bile zene bez trudnoce. Sta da radim? Ako sam normalno trudna, kakve su posljedice zbog ovog vina (o boze a nikad ne pijem) Zahvaljujem unaprijed.

Neznalica
    25. Lipanj 2016. 19:13

Pozdrav,
    Garawa03, da se nadovežem na tvoj post. Zadnjih tjedan dana osjetim bol u donjem dijelu leđa tj. trtica me boli. Nije to nepodnošljiva bol, ali osjetim, pa moram malo leći. Isto tako imam sjedeći posao pa dosta sijedim i do sada mi to nije smetalo, ali u zadnjih par dana malo osjetim da mi je teže sjediti te da me zna zaboljeti u trbuhu, kao da imam neki blaži grč. Ne stvaram paniku i nekako mislim da se tijelo malo "razvlači" pa da zato osjetim bol. I da, u 19 tjednu sam.

Mom2besoon
    29. Lipanj 2016. 00:37

Garawa, ne moze ti to ugrozit bebu. Ne znam jel o istom pricamo, mozda ti dozivljavas samo sirenje maternice i to je normalno da nekad boli. Ali lako mozes provjerit jel sirenje ili je kontrakcija,  lezi i vidi jel ti se stvrdne trbuh , ako je trbuh mekan a boli onda to nije kontrakcija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.