BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    05. Rujan 2019. 11:41

Ema1

Ja sam jedino kolica kupila, McLaren sa zimskim vrećama. Isto sam sama u svemu uz još jednu curicu od 4g pa sam se nekako odlučila za ova lagana i najjednostavnija za sklapanje.

Ema1 a koja McLaren? Izbacuje mi samo njihova kisobran kolica 🤔

url=https://lilypie.com][/url

• Ema1
    05. Rujan 2019. 11:57

Da, kišobran od nultog položaja

Tammara
    05. Rujan 2019. 13:40

PetraB

Tammara

Evo ja uspješno ušla u 28. tjedan :D
    Jošš maalooo.
    I kod mene su jednojajčani, ali se pregradica sasvim dobro vidi,i to od početka trudnoće, i pregledi su mi svako 4 tjedna.
    Momci se dobro razvijaju, malo mi je teško jedino ustajati se, trbuh mi je ogroman, neki dan se gospođa na trafici čudila kako to da neću roditi sutradan :D

Dok prođe prvo tromjesečje, sve je super, osim otečenih stopala.

Super!!! Ma definitivno sam prestala istrazivati trudnoce s jednojajcanim…samo panika proizasla iz svega, nis drugo… A jel kod tebe isto dijele posteljicu? I sto su ti rekli, carski jel tak?

Da da, djele posteljicu, pregradica se vidi, a rekli su mi da ću vrlo vjerovatno na carski, iako, kako čujem priče od drugih mama s blizancima, može se i prirodnim putem.
    Ne znam šta bi mi bilo draže... 

Tammara
    05. Rujan 2019. 13:47

Ema1987

Ja sam sad 20 tt, kad bi barem izgurali još 15… tammara, jesu ti iste veličine ? Ti znači ne mirujes kad si bila na kiosku .. cerviks ti je ok?

Znači ema, ja do danas sam svako dva tjedna putovala u Split svojima, svaki dan na moru, odlasci do placa, čišćenje i kuhanje, čak sam sudjelovala u vađenju krumpira :D
    Ono, full aktivno, 
    Dans sam bila u vinogradskoj na pregledu, pa mi je doktorica rekla da prestanem s trčkaranjem okolo jer sam već 28ipo tjedana, i iako mi je cerviks super, mogla bih se počet otvarati. 
    Tako da me to malo cimnulo, neću se više glupirati. 

• Ema1987
    05. Rujan 2019. 14:08

Ema1

Da, kišobran od nultog položaja

I koja im je cijena? Ja sam isto najviše za takvu opciju, mislim da je košara za zimske bebe nepotrebna.

• Ema1
    05. Rujan 2019. 15:36

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-twin-techno-techno.html

• Ema1987
    05. Rujan 2019. 17:30

Ema1

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-twin-techno-techno.html

Super! A vreća je ova isti njihova, na stranici je jedna 589 kuna? 

• Ema1
    05. Rujan 2019. 18:13

Ne mora biti bas McLaren vreća,ima jeftinijih verzija 

• nanana111
    06. Rujan 2019. 06:31

Ja sam prvo bila zapela za iCandy orange, a ona za blizance dodju oko 13 000 kn ako se dobro sjecam.

Mislim da cu ipak na inernetu naruciti vlakic za 1100€, jer ova si bas jako jako skupa.

Ja nisam.jos nista kupila, a kako sam se vratila na posao sad ni nemam kad.

• Ema1987
    06. Rujan 2019. 07:21

A što se tiče krevetica i spavanja skupa na početku... zna li netko da li za to treba biti onaj veći krevetic od 140×70 ili može i ovaj manji od 120x60? I kako oni leže, jedan nasuprot drugog, porijeko, jedan do drugog? Malo će nam biti gužva u sobi sa svim stvarima pa bi baš bilo zgodno da na početku budu skupa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.