Više imam problema sa pritiskom na crijeva, kao da plinovi ostaju zarobljeni u crijevu i to me često boli.
A i meni su mislili pa izgleda odustali, sad ćemo vidjeti na sljedećem pregledu kakva ću biti.
Jel vama trbuh tvrd ili onako mekan? Meni je većinu vremena tvrd, napet, čim se ustanem i krenem hodati krene me boliti. Isto tako mi je dok sjedim, jaki pritisak i baš moram leći tako da stvarno većinu dana provedem u horizontali. Okretanje u krevetu da ni ne spominjem, svaki put se moram probuditi da bi se okrenula uz bolove.
Što se tiče pišanja… kad mi se ovaj donji nasadi na mjehur stalno sam u wc-u jer imam osjećaj da mi se pu
Iša. Kad ne, onda ne toliko ali me trbuh počne još jače boliti plus zadržavam tu vodu i noge mi baš nateknu.
Meni više ne mogu raditi serklaž. Mislim maksimalno do 22./23.tjedna. Stomak mi je tvrđi, naročito niže, gore je mekši. Najbolje mu je kad ležim...i nadam se da ću uspjeti proći 32.tjedan....
Meni su u petrovoj rekli da serklaz može do 26 tj. Ja se nadam bez njega proći. Najbolje je ležati i odmarati, nema nam druge. I isto tako se nadam proći barem taj 32 tjedan iako mi se i to čini tako rano a do toga imam duuugih 11 tjedana
Ja svaki dan križam u kalendaru dane, već me malo i psiha puca od frke. U srijedu punim 25.tt, ulazim u 26., ali mi sve to još nekako daleko...
Ja svaki dan križam u kalendaru dane, već me malo i psiha puca od frke. U srijedu punim 25.tt, ulazim u 26., ali mi sve to još nekako daleko…
Bas tako, čini se dalekoo. Pogotovo kad ležim i nigdje ne idem
Hej,
Da, moji ce spavati u odvojenim kreveticima na pocetku u nasoj sobi, kasnije kroz 5- 6mj ih selimo u njihovu.
Odlazak u wc je obavezan i dosadan jer od kad sam saznala da sam trudna idem redovito i nema noci da sam prespavala bez budenja. To je valjda priprema i na besane noci koje slijede.
Mene u zadnje vrijeme leđa bas bole, kako se okrecem po krevetu tako imam osjecaj da ce mi popucat sve, a najveca ja tek cu biti. Trbuh mi bas ide u spic ne sirim se jos u bokovima, i sav je cvrst i tvrd. Koza se rasteze maksimalno i oko pupka mislim da je najvise istegnuta.
Ja od ranije imam osjecaj da su mi nisko bebice, ginic kaze da nisu vec sam ja to ocito zabrijala, sada pogotovo kako se ritaju i protezu nekad imam osjecaj da ce mi ispast 🙈
Puno srece i strpljenja mamama na mirovanju, bit ce sve ok, samo pomalo dan po dan.
Pozz. Jesu li vam mučnine prestale? Ako ste ih imale... Meni je bilo katastrofa do 18.tj- problemi s kiselinom užasni. Oko 22.tj krenule žgaravice. Ne jedem slatko uopće (cijelo ljeto bez sladoleda 😭) jer mi je odmah muka i sad 25+1, tjesteninu ne jedem isto muka... Mnoga mi hrana stvara čudan okus...
Mi ćemo ih odmah potrpat u svoje krevetiće, baš ih sinoć naručili u lesnini,i kroz godinu, dvije, ne znam kako će ići sve skupa će biti u svojoj sobi.
Meni su krenule žgaravice pred par dana, ali samo ako jedem u pekari, inače sam ok.
I naravno, spavanje u komadu, i zaboravila sam već kako je to :D
I da, ne brinite se, neki dan sam brbljala s tetom na kasi, iiii, rekla mi je da je rodila u 28. tjednu trudnoće bebicu od 900g,koja je sada izvrsnog zdravlja, već je u srednjoj školi i tak.
I taj isti dan, na trudničkom tečaju nam je patronažna pričala za neku gospođu koja je isto oko 28. tjedna rodila curicu od 655g,isto sve 5.
Tak da: SAMO HRABRO & SAMO POZITIVNO ✊🏻
I da, ne brinite se, neki dan sam brbljala s tetom na kasi, iiii, rekla mi je da je rodila u 28. tjednu trudnoće bebicu od 900g,koja je sada izvrsnog zdravlja, već je u srednjoj školi i tak.
I taj isti dan, na trudničkom tečaju nam je patronažna pričala za neku gospođu koja je isto oko 28. tjedna rodila curicu od 655g,isto sve 5.
Tak da: SAMO HRABRO & SAMO POZITIVNO ✊🏻
Ove tvoje riječi me utješe! Najviše me strah tog prijevremenog poroda. Meni je jedna dr savjetovala da jedno maknem, a druga je povisila ton (njena asistentica) i ispričala kako je jedna rodila u 29.tjednu i eto što sad s tom djecom?!
Sortiraj odgovore
Najstariji