Nananaa mi smo onda u sličnoj situaciji i ja sam 23 tj. al mi je cerviks jako skraćen 31mm i počelo se unutarnje ušće otvarati. Isto sam kod dr. Košec
Aaaaaa pa onda smo mozda nekad i zajedno bile u cekaoni. Kod koga ides na uzv?
Za sad sam kod dr. Košec privatno,al ubrzo ću u Vinogradsku jer moram svaka dva tjedna na kontrolu pa mi je to malo previše financijski.
Bok mame, mi smo danas obavili kontrolu. Sve je u gabaritima, 24 tt, decki su na cca 750 gr. Iduci tjedan ogtt. Jeste li vec krenule u nabavku? Mi cemo iduci tjedan po krevetic i posteljinu. Akcija je u Ikei i Lesnini 😊
Ja sam mislila kako imam vremena i kako stignem. A sad moram ležati,relacija krevet-wc.
Ja čekam da se rode i onda će drugi pripremiti sve dok mi dođemo doma a ja ću do onda sve naći s obzirom da i ja više manje ležim :)
Ovo za krevetic i mene zanima. Ja sam mislila uzeti obične krevetice u ikei i madrac za njih samo neznam jesu li njihovi ok ili da tražim neke druge.
I ja se bojim koliko cu jos biti pokretna, pa sam se zato vec sad bacila u akciju. Ako ne kupim odmah sejvam link, pa cu poslati muza. Mi smo u malenom stanu pa smo za sada odlucili uzeti samo jedan u Ikei najjednostavniji (349 kn), a madrac u Lesnini ima za 149 kn (iste dimenzije, sastav i debiljina kao u Ikei, a duplo jeftinije).
Citala sam dosta po forumima da do 6 mj. mogu biti skupa u jednom, pa cemo kasnije uzeti i drugi. Od kolica samo se odlucili za Bebbeto 42 two of us. Nije nam bas drago sto je vlakic, ali drugacije ne bismo mogli kroz vrata
E te stvari i mene muce... Mogu li u jednom kreveticu i koja kolica... I sto se kolica tice uopce ne vidim neki veliki izbor. Ja si nekako mislim uzeti 2u1 jer zbog mjesta u autu ce mi biti prakticnije sa jajetom koje se montira gore. A i vecinom cu biti solo ja s njima tak da vadit ih van iz jajeta pa u kosaru pa kosare u auto...ma nema sanse 🙈. Al eto, ak ima kona da je vec nesto njuskala o kolicima bacite ideje 😅... Slavujak bas cu pogledat ova kona si ti navela. Jesu kod tebe jednojajcani ili dvojajcani... Sorry ak je u prijasnjim tvojim postovima al nisam zapamtila 🙈.
url=https://lilypie.com][/url
Ema i Ema zao mi je sto morate mirovati. Navijam za vas. Vjerujem da je tesko, ali za malene mama sve pretrpi.
PetraB moji su dvojajcani. ABC design su dosta hvaljeni po forumima, ali su poskupa. U Zg bi 2u1 (jaje i sportski dio dosao oko cca 8.000 kn).
Meni su isto kolegice savjetovale da uzmemo jaje i sportski dio koji ide u nulti polozaj, jer su kosare neprakticne i brzo ih prerastu. Bebettova smo nasli dosta povoljno u BIH (granica nam je blizu). Imaju sve moguce dodatke, pa nek se nade. Ako deckima kosare budu visak, lako ih pospremim.
Ja sam jedino kolica kupila, McLaren sa zimskim vrećama. Isto sam sama u svemu uz još jednu curicu od 4g pa sam se nekako odlučila za ova lagana i najjednostavnija za sklapanje.
Ja sam isto dobila dosta preporuka bas za McLaren. Svi se slazu da su jako lagana i prakticna
Sortiraj odgovore
Najstariji