BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meg_026
    11. Rujan 2019. 13:48

Evo još jedne buduće mamae blizanaca :)
    Napokon sam se rijesila mucnina i povracanja pa mogu sjediti za kompom i tipkati.
    Moji su ivf duplići pa smo od početka u Petrovoj i na čuvanju trudnoće. Brzo nakon pozitivnog testa sam počela povraćati i gubiti kilograme pa nisam ni imala energije za ostajanje na poslu.
    Prošvrljam po temi pa se uključim :)

• marina285
    11. Rujan 2019. 15:41

Dobrodošla!

emma.mama
    11. Rujan 2019. 16:30

Eto nas s pregleda, dva decka dvojajcani, nema sumnje :)
    Ja nisam povracala, ali mi je prvih dva tjedna bilo muka tokom dana, tako da neka blaga verzija s obzirom da sam radila na poslu. 
    Razumljivo je bojati se prijevremenog, nije nikom svejedno kad o tome razmislja, ali opet treba bas biti pozitivan i snazan u vjeri da ce sve proci dobro. Moja kolegica je rodila sina u 6mj, bio je velik kao njen dlan, bas palcic i danas eto ima 13god i sve super. Druga je lani rodila sa 7mj i isto su vec proslavili prvi rockas potpuno zdravi. 
    Okrenut se pozitivnim mislima i ne citati previse razne price i slucajeve sa interneta. Ionako ce na kraju sve biti kako treba.

PetraB
    12. Rujan 2019. 00:35

Mego26 dobrodosla! 🤗
    Mucnine sam imala do pred tjedan dana. Jedva sam funkcionirala, trajale su cijeli dan i cijelu noc, nesto grozno. Pogotovo jer u prve dvije trudnoce nije bilo tako mi je ovo bio sok. Ali evo...smanjile se, gitovo prestale... Jedino zgaeavuca, al uzmem par badema i bude bolje.
    Spavanje, stvarno ne znam sto je to... Jos sam s klincem od dvije godine doma (sljedeci tjedan vrtic napokon) tak da nemam minutu mira da odmorim do navecer a onda me prehiti i ne migu zaspat, pa se budim jer sam zedba, pisa mi se, gladna... 🤣
    Uglavnom dobila normabel 5mg zbog stitnjace ali kao ste se vidi iz prilozenog jos sam budna 🙄🤪🤣

url=https://lilypie.com][/url

emma.mama
    13. Rujan 2019. 10:05

HEj, 
    da li je netko već iskusio kontrakcije? ja sam imala bol u trbuhu, iznad pupka, pa nisam sigurna dal to da pripisujem kontrakcijama ili je to nadutost i plinovi... jer me boljelo konstantno, tupo, nije na mahove oštro.

• marina285
    13. Rujan 2019. 10:33

U 18.sam tt završila u bolnici zbog proljeva koji nisam mogla zaustaviti. Tad mi se maternica počela grčiti. Ali se sve smirilo. A sad imam problema s nadutošću i ugl mekanom stolicom. Trbuh mi se napne, osjećam veću težinu i jedva hodam. Ali kad plinovi prođu, bude mi lakše. To nisu kontrakcije (kod mene barem)... Pripisujemo to više gastroenterološkim problemima zbog duplića. 

• Slavujak
    13. Rujan 2019. 11:56

Meni se cesto tijekom dana trbuh stvrdne, ali nije narocito bolno. Vise neki neugodni pritisak. Mislim da nisu kontrakcije. 

Danas smo obavili ogtt i moj savjet svima koji tek idu je da muz ponese neku lazaljku ili nesto tako ako moze. Ja sam jedva izdrzala da se ne srusim od gladi i niskog tlaka. Bas je bilo neugodno. 

• marina285
    13. Rujan 2019. 13:53

Slavujak u kojem si tjednu? Zanima me zbog ogtt-a jer me jedna dr želi poslati na test, a drugi dr kaže da još ne... 

• Ema1
    13. Rujan 2019. 14:11

Ja sam u 24-tom i dr.mi rekla da za sljedeću kontrolu za dva tjedna donesem  nalaz.

• Slavujak
    13. Rujan 2019. 14:13

Marina285 danas sam napunila 25 tt. Na netu sam nasla info da se radi izmedu 24 i 28 tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.