Evo još jedne buduće mamae blizanaca :)
Napokon sam se rijesila mucnina i povracanja pa mogu sjediti za kompom i tipkati.
Moji su ivf duplići pa smo od početka u Petrovoj i na čuvanju trudnoće. Brzo nakon pozitivnog testa sam počela povraćati i gubiti kilograme pa nisam ni imala energije za ostajanje na poslu.
Prošvrljam po temi pa se uključim :)
Eto nas s pregleda, dva decka dvojajcani, nema sumnje :)
Ja nisam povracala, ali mi je prvih dva tjedna bilo muka tokom dana, tako da neka blaga verzija s obzirom da sam radila na poslu.
Razumljivo je bojati se prijevremenog, nije nikom svejedno kad o tome razmislja, ali opet treba bas biti pozitivan i snazan u vjeri da ce sve proci dobro. Moja kolegica je rodila sina u 6mj, bio je velik kao njen dlan, bas palcic i danas eto ima 13god i sve super. Druga je lani rodila sa 7mj i isto su vec proslavili prvi rockas potpuno zdravi.
Okrenut se pozitivnim mislima i ne citati previse razne price i slucajeve sa interneta. Ionako ce na kraju sve biti kako treba.
Mego26 dobrodosla! 🤗
Mucnine sam imala do pred tjedan dana. Jedva sam funkcionirala, trajale su cijeli dan i cijelu noc, nesto grozno. Pogotovo jer u prve dvije trudnoce nije bilo tako mi je ovo bio sok. Ali evo...smanjile se, gitovo prestale... Jedino zgaeavuca, al uzmem par badema i bude bolje.
Spavanje, stvarno ne znam sto je to... Jos sam s klincem od dvije godine doma (sljedeci tjedan vrtic napokon) tak da nemam minutu mira da odmorim do navecer a onda me prehiti i ne migu zaspat, pa se budim jer sam zedba, pisa mi se, gladna... 🤣
Uglavnom dobila normabel 5mg zbog stitnjace ali kao ste se vidi iz prilozenog jos sam budna 🙄🤪🤣
url=https://lilypie.com][/url
HEj,
da li je netko već iskusio kontrakcije? ja sam imala bol u trbuhu, iznad pupka, pa nisam sigurna dal to da pripisujem kontrakcijama ili je to nadutost i plinovi... jer me boljelo konstantno, tupo, nije na mahove oštro.
U 18.sam tt završila u bolnici zbog proljeva koji nisam mogla zaustaviti. Tad mi se maternica počela grčiti. Ali se sve smirilo. A sad imam problema s nadutošću i ugl mekanom stolicom. Trbuh mi se napne, osjećam veću težinu i jedva hodam. Ali kad plinovi prođu, bude mi lakše. To nisu kontrakcije (kod mene barem)... Pripisujemo to više gastroenterološkim problemima zbog duplića.
Meni se cesto tijekom dana trbuh stvrdne, ali nije narocito bolno. Vise neki neugodni pritisak. Mislim da nisu kontrakcije.
Danas smo obavili ogtt i moj savjet svima koji tek idu je da muz ponese neku lazaljku ili nesto tako ako moze. Ja sam jedva izdrzala da se ne srusim od gladi i niskog tlaka. Bas je bilo neugodno.
Slavujak u kojem si tjednu? Zanima me zbog ogtt-a jer me jedna dr želi poslati na test, a drugi dr kaže da još ne...
Ja sam u 24-tom i dr.mi rekla da za sljedeću kontrolu za dva tjedna donesem nalaz.
Marina285 danas sam napunila 25 tt. Na netu sam nasla info da se radi izmedu 24 i 28 tt
Sortiraj odgovore
Najstariji