Pozdrav, ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena skroz, jedan dječak je 3000 drugi 2700 🤗 u ponedjeljak ulazak u bolnicu i porod vjerojatno do sredine slijedećeg tjedna 🥳🥳🥳
Superrr 😍 to je to, uspjela si. Bebice su isto odlične kilaze. Kako si ti, Jel ti već postalo preteško?
Mogu reć da baš je teško, trbuh mi ogroman i još sam natekla cila od vrućine. Ako ćete mene slušati sve spremite na vrijeme sa blizancima ništa nije prerano, pogotovo za kupnju robice i drugih stvari. Jer pred kraj stvarno bude teško fizički i ja sam morala mirovat zbog lažnih trudova.
Joj ja jedva čekam pregled 23.6. je.. Imam taj strah i osjećaj da osjetim samo jednu bebu jer se samo s lijeve strane nešto desava da ne mogu dočekati taj utorak.. Jojj koji ste vi tjedan bebice su stvarno lijepe velike? Su vam rekli dal postoji mogućnost za prirodan porod ili? Znate spol? Pozdrav 💕💕💕
Valnea i ja mislim da osjetim samo jednu.
Koji si tjedan?
27 tjedan..
Koliko vijesti :)
Cure pred porod držite se i obavezno javite!
Moj pregled je 26.6., ne osjećam još ništa, samo vidim da je trbuh sve veći, krenuli problemi s kopčanjem hlača. ima tu i mojeg špekeca još od prije, al sad su ovo ipak baš moje dvije curke :)
tajchika005 - ja sam iz Vž.
Moj pregled je 26.6., ne osjećam još ništa, samo vidim da je trbuh sve veći, krenuli problemi s kopčanjem hlača. ima tu i mojeg špekeca još od prije, al sad su ovo ipak baš moje dvije curke :)
Imas mozda iskustva s poliklinikom nanna? Idem u petak tamo na pregled.
Prvi put sam prirodno,ali je bilo dosta komplikacija, nisam se otvarala ni uz indukciju pa su me porodili na silu bez bolova, bila otvorena svega 4 prsta i bilo je dosta problema sa detetom do godinu dana, tada je sve prošlo,hvala Bogu…
Kada sam saznala da su blizanci odmah sam pitala za carski i dr mi je rekla da imam pravo, ali u spinalu hoću,tako da vidim bebe kada se rode.
Položaj beba mi je da je jedna okrenuta glavicom dole a druga guzom.
Jel ima novosti kod vas možda? Stigle bebice? 🙏🙏
Za sada je sve ok.
Na pregled idem 29.06.pa ćemo videti.
Sada sam 34+4 pa bih volela bar još malo da izguramo, bar da uđem u 9.mesec...
Pozdrav, ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena skroz, jedan dječak je 3000 drugi 2700 🤗 u ponedjeljak ulazak u bolnicu i porod vjerojatno do sredine slijedećeg tjedna 🥳🥳🥳
Joj, Vaše bebe su baš lepe kilaže☺️ obavezno javite kako je sve prošlo😉
Moram Vas pitati, kako Vi spavate?
Meni je jako velik problem, na koju god stranu da se okrenem bebe se bune a na leđima ne mogu jer mi se tada jako zategne stomak...uglavnom sam budna i umorna zbog toga😒
Imas mozda iskustva s poliklinikom nanna? Idem u petak tamo na pregled.
Nemam iskustva s tom poliklinikom, znam o kojoj se dr radi. Čula sam samo da je ok kao stručnjak, a jedna kolegica prije još deset godina nije imala dobro iskustvo s njom, ali to nije bilo ovako privatno.
Od privatnih sam bila samo u adarti i zadovoljna sam.
Sve ostale poliklinike koje sam zvala nisu imale termin prije 7.mj pa zato idem kod nje. Ovo nam je sad samo da dobijemo osnovne info koje nisam dobila od svog gina na proslom pregledu. Treba nam samo dobra uzv pregled, kucanje srca i mjere beba, duljina cerviksa. Nadam se da ce to znati dobro obaviti, nekak si mislim da su to ipak osnovne vjestine, posebno za privatni pregled.
Onda smo si blizu, ja sam iz Cakovca. Idem tu i tamo da Luminija i Supernove 😀
Sve ostale poliklinike koje sam zvala nisu imale termin prije 7.mj pa zato idem kod nje. Ovo nam je sad samo da dobijemo osnovne info koje nisam dobila od svog gina na proslom pregledu. Treba nam samo dobra uzv pregled, kucanje srca i mjere beba, duljina cerviksa. Nadam se da ce to znati dobro obaviti, nekak si mislim da su to ipak osnovne vjestine, posebno za privatni pregled.
Onda smo si blizu, ja sam iz Cakovca. Idem tu i tamo da Luminija i Supernove 😀
da, kužim, kak veliš za mjerenja je ok, a vjerujem da i ima bolji uzv privatno nego gin koji su državno, pa bi sve trebalo još i točnije biti.
Baš mi je drago da je netko blizu, i ja sam povremeno u čk u skitnji
Joj, Vaše bebe su baš lepe kilaže☺️ obavezno javite kako je sve prošlo😉
Moram Vas pitati, kako Vi spavate?
Meni je jako velik problem, na koju god stranu da se okrenem bebe se bune a na leđima ne mogu jer mi se tada jako zategne stomak…uglavnom sam budna i umorna zbog toga😒
Ja isto slabo spavam, puno mi je velik trbuh, uzela sam onaj jastuk koji ću kasnije za dojenje koristiti pa nekako s njim uspijem. Al i kad zaspem dižem se svako sat piškit 🤭. Kolike su vaše bebe, mi smo blizu s terminom? Di ćete rodit iz kojeg ste grada
Sortiraj odgovore
Najstariji