BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Twinmom09
    18. Svibanj 2020. 12:44

Pozdrav Lady007 😊😊 takodjer zivim u Splitu. Znas li koliko se ranije treba ici u bolnicu na preglede i promatranje kad su u pitanju blizanci? 
    Nina12 takodjer ni na sta posebno ne pazim jer je za sad sve u redu i nema komplikacija, osim sto su mi na pocetku pregledi bili svako 2 tjedna. 

Nina12
    18. Svibanj 2020. 13:25

Stalno sam u nekom grcu, i strahu. Non stop osluškujem Jel se nešto desava drugačije, baš nikako da se opustim, zato i pitam Jel se nešto posebno savjetuje jer mi moj dr nije ništa posebno rekao. A ja sam iz BiH ☺️ 

Lady007
    18. Svibanj 2020. 14:16

Ja sam kod doktora Šparca privatno, pregled mi je za tjedan dana, na zadnjem pregledu mi je reka 35 tjedan da će biti vjerojatno porod do tada sam kod njega, sad ćemo vidit na pregledu šta će reć. 

Lady007
    18. Svibanj 2020. 14:18

Nina12

Stalno sam u nekom grcu, i strahu. Non stop osluškujem Jel se nešto desava drugačije, baš nikako da se opustim, zato i pitam Jel se nešto posebno savjetuje jer mi moj dr nije ništa posebno rekao. A ja sam iz BiH ☺️

Ja sam cilu trudnoću bila u grču ne mogu reć da sam i sad opuštena, stalno mi neke gluposti pa se pristravim, al treba virovat da će sve biti dobro i nemoj se brinuti oni to sve osjete 🤗

Lady007
    18. Svibanj 2020. 14:27

Twinmom09

Pozdrav Lady007 😊😊 takodjer zivim u Splitu. Znas li koliko se ranije treba ici u bolnicu na preglede i promatranje kad su u pitanju blizanci?
    Nina12 takodjer ni na sta posebno ne pazim jer je za sad sve u redu i nema komplikacija, osim sto su mi na pocetku pregledi bili svako 2 tjedna.

Eto možda se di i sretnemo 😉, ja sam pitala jedino za onu injekciju za sazrijevanje pluća al kaže da se to daje samo kad je potrebno 

• Twinmom09
    18. Svibanj 2020. 14:37

Nina12

I meni je tako, bilo je malo lakse na pocetku dok sam jos radila ali sad kako sam stalno kuci nikako se opustiti. Cak sam i kupila baby watcher pa je malo lakse kad ih cujem. Mislim da je najgore sto puno citam s interneta pa samu sebe bezveze isprepadam, truditi cu se izbjegavati to.
    Lady007 mislim da se to za pluca daje ako je porodjaj jos ranije, prije 34 tjedna. Najvise me strah tog odlaska u bolnicu i samog porodjaja jer svi pricaju da u rodilistu treba imati vezu 😕

Lady007
    18. Svibanj 2020. 15:04

Mislim da ti ne treba veza, ja nemam nikoga al dole su sve dobri doktori, ne trebaš se brinit, ti imaš jednojajčane ako sam dobro pohvatala, oni su isto često na carski. Moji su dosta živi, baš se dosta komešaju, već su sad i veliki pa im malo mjesta ☺️☺️ ne znam jedino kakvo je sad stanje s posjetama kod nas i pratnjom na porod 

• Twinmom09
    18. Svibanj 2020. 20:03

Lady007

Mislim da ti ne treba veza, ja nemam nikoga al dole su sve dobri doktori, ne trebaš se brinit, ti imaš jednojajčane ako sam dobro pohvatala, oni su isto često na carski. Moji su dosta živi, baš se dosta komešaju, već su sad i veliki pa im malo mjesta ☺️☺️ ne znam jedino kakvo je sad stanje s posjetama kod nas i pratnjom na porod

Je je jednojajcani su, ma vjerojatno ce biti carski ali ne zna se nista jos. Ja mislim da se za carski svakako ne moze imati pratnja, a sto se tice posjeta ne znam kakvo je stanje. Valjda ce pustiti uskoro ako nisu vec 😊

tajchika005
    19. Svibanj 2020. 16:32

Pozdrav!! 
    Konacno da je neka tema vezana uz blizanacku trudnocu “ziva” 😀
    Ja sam trudna 13tjedana, nakon IVF postupka. Iza sebe imam nazalost i 2 spontana pobacaja pa da vam ni ne pisem koliko je prisutan strah. 
    Nadam se da cu ovdje pronaci korisne savjete i potporu koja mi je potreba! 😀😀

Nina12
    20. Svibanj 2020. 08:34

tajchika005

Pozdrav!!
    Konacno da je neka tema vezana uz blizanacku trudnocu “ziva” 😀
    Ja sam trudna 13tjedana, nakon IVF postupka. Iza sebe imam nazalost i 2 spontana pobacaja pa da vam ni ne pisem koliko je prisutan strah.
    Nadam se da cu ovdje pronaci korisne savjete i potporu koja mi je potreba! 😀😀

Tu smo, ti i ja smo u sedmicu razlike tak da nadam se da cemo se družiti do kraja. Cure ak smijem pitati koliko ste visoke? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.