BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana1207
    03. Siječanj 2020. 21:49

Malo sam slaba s vremenom pa cu brzinski pisat za ove nove cure😁 dobrodosle😁😍
    Sto se tice krvarenja u pocetku znam ds to dosta  zena ima.i imaju terapiju i uglavnom miruju.
    Ja sam U 2 od 3 trudnoce imala hematom,jednom krvarila a u drugoj trudnoci ne,oba puta hematomi iznad beba sto je najgoro scenarij,stavljala.utrogestane i max mirovala i sve bilo ok.
    Mogu v samo savjetovat odmor i psihicki i fizicki a znam da nije lako opustit glavu.

Marina,  dodat cu te na fejsu.
    Slavujak, oces i ti na fejs?
    Pa tamo mozemo.podilit brojeve i na whats up😁

emma.mama
    04. Siječanj 2020. 14:54

Nemam nekog iskustva, jedino sto mogu rec da pratite stanje i upute. Strpljenja i fokus na pozitivne misli 🙂 koliko god to zvucalo kao kliše. 
    Sretno cure! 

Ivana
    Moze, ja sam isto za grupu.

• marina285
    04. Siječanj 2020. 17:46

emma.mama

Nemam nekog iskustva, jedino sto mogu rec da pratite stanje i upute. Strpljenja i fokus na pozitivne misli 🙂 koliko god to zvucalo kao kliše.
    Sretno cure!

Ivana
    Moze, ja sam isto za grupu.

Emma, nađi me na fejsu pa te dodam u grupu.
    I sve one koji žele ! 

Meg_026
    06. Siječanj 2020. 19:18

Marina, javim ti se i ja na fejsu! Tamo sam redovitija nego na forumu.

• nanana111
    11. Siječanj 2020. 17:59

Cure ja se nikako sjetit lozinke.
    Rodila sam 28.11, s 34+0. Prirodan porod, bila 6cm otvorena, nisam stigla dobiti ni epiduralnu. U box sam usla u 21.45, prvu bebu rodila u 23.10, drugu 23.15.
    Porod mi je bia za pozelit iako je prvi ali opet bi ovako brzo bez mucenja ponovila. Sve su moji trudovi bili.
    S 34+0 su mi iskljucili tokolizu i bebe se pozurile vani.
    Curica je imala 1700g, a decko 2200. Bili su 26 dana na neonatologiji i dosli kuci za Badnjak ❤
    Sad imaju 6tj i curica ima oko 3000,a decko 3500.
    Cura spava i jede, a on je razmazenko. Voli se nositi jako.

I ja sam za grupu na fb/whatsappu za razmjenu iskustava.

• marina285
    12. Siječanj 2020. 09:36

nanana111

Rodila sam 28.11, s 34+0. Prirodan porod, bila 6cm otvorena, nisam stigla dobiti ni epiduralnu. U box sam usla u 21.45, prvu bebu rodila u 23.10, drugu 23.15.
    Porod mi je bia za pozelit iako je prvi ali opet bi ovako brzo bez mucenja ponovila. Sve su moji trudovi bili.
    Curica je imala 1700g, a decko 2200. Bili su 26 dana na neonatologiji i dosli kuci za Badnjak ❤

Javi se na fejsu

• nanana111
    12. Siječanj 2020. 14:44

marina285

nanana111

Javi se na fejsu

Kako da te nadjem? 😅🙈

• Zbunjena30
    12. Siječanj 2020. 15:54

Cure jeste otvorile kakvu grupu na face ili sli?

• Ivana1207
    13. Siječanj 2020. 08:32

nanana111

Cestitke💗💗💗 bas mi je drago ds si se javila.
    Super za porod,nisi mogla bolje pozelit.
    Bitno ds ste svi sad dobro i da ste skupa💗 

P.s.Marina je na fejsu Marina Jurčević,ima profilnu sliku neki avion pa je nadi😀

• marina285
    18. Siječanj 2020. 23:20

Zbunjena30

Cure jeste otvorile kakvu grupu na face ili sli?

Jesmo! Nađi me na fejsu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.