BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Twinmom09
    14. Svibanj 2020. 13:24

Pozdrav, evo da se i ja javim, u 22-om tjednu sam s jednojajcanim blizancima. 👶👶
    MalaD - meni su oba bila u istoj gestacijskoj vrecici ali su se vidjeli na prvom pregledu sa 5+6 i srca su im kucala tako da ne znam odgovor na tvoje pitanje.

Nina12
    15. Svibanj 2020. 14:02

Evo da se i ja prijavim. Čekamo blizance u 11. sedmici trenutno. Vidim da slabo trudnice s blizancima rade prenatalne testove tipa nifty, i bas me zanima zašto. Mi smo radili nifty koji je stigao uredan. I još jedno pitanje kada ste najranije osjetile pokrete beba? 

• Twinmom09
    15. Svibanj 2020. 15:00

Nina12

Evo da se i ja prijavim. Čekamo blizance u 11. sedmici trenutno. Vidim da slabo trudnice s blizancima rade prenatalne testove tipa nifty, i bas me zanima zašto. Mi smo radili nifty koji je stigao uredan. I još jedno pitanje kada ste najranije osjetile pokrete beba?

Pozdrav Nina12 ☺️☺️
    Ja sam radila kombinirani test sa punih 12 tjedana, nalazi bili uredni. Iskreno nifty mi se tad cinio kao samo skuplja opcija neceg sto mogu dobiti i besplatno, a imam 25 godina i nemam nikakvih naznaka za poremecaje koji se otkrivaju tim testom tako da od početka nismo spadali u rizicnu skupinu. 
    Sto se tice pokreta, nekad oko 18-og tjedna sam osjetila blage pokrete. Prva mi je trudnoca i posteljica je sprijeda tako da sam ocekivala da cu i kasnije. A sad vec osjetim puno snažnije udarce 😊

Nina12
    15. Svibanj 2020. 16:43

Ja ih već sad osjetim, druga mi je trudnoća ali baš osjetim skroz nježne pokrete. Baš mi čudno al vjerovatno jer je druga trudnoća. A ja sam zbog godina morala raditi nifty a sledece sedmice idemo i na fetalni skrining. Nadam se da će sve biti ok. 

• Twinmom09
    16. Svibanj 2020. 02:38

Nadam se i ja da će sve biti oK 😊 odakle si?
    Bas bih voljela da se javi jos trudnica s blizancima, jer evo prva ja imam dosta pitanja a na internetu ne mogu bas naci puno toga 😕😕

Nina12
    16. Svibanj 2020. 15:08

Ne mogu da vjerujem da smo nas dvije jedine 🤭 valjda se javi još neka mama ili trudnica da razmjenjujemo iskustva. 

Lady007
    16. Svibanj 2020. 23:46

Pozdrav, evo još jedne trudnice s blizancima. Često provirim na ovu temu al je bila dosta neaktivna. Nadam se razmjeni iskustava jer ipak je blizanačka trudnoća skroz drukčija od obične ☺️. Trudna sam skoro 31 tjedan, ovo mi je druga trudnoća imam curicu a sad čekamo dva dječaka 💙💙

Nina12
    18. Svibanj 2020. 08:34

Cure posto ste duže od mene trudne jeli vam doktor kad nešto posebno preporučio zbog blizanačke trudnoće, da nešto posebno izbjegavajte? 

Lady007
    18. Svibanj 2020. 10:44

Moji blizanci su iz Ivf postupka pa od početka moram pazit, a i sad kad sam u većim tjednima stalno me upozorava najviše da mirujem, da sve polako radim,ništa dizati. Hvala bogu stalno sam zatvorena i sve je u redu iako sam imala i par puta krvarenje i urinoinfekciju al evo blizu sam kraja trudnoće i sad je sve u redu. U 35 tjednu idem na dogovoreni carski jer mi je i prva trudnoća carski. 

Lady007
    18. Svibanj 2020. 10:45

Odakle ste, ja sam iz splita 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.