Pozdrav, evo da se i ja javim, u 22-om tjednu sam s jednojajcanim blizancima. 👶👶
MalaD - meni su oba bila u istoj gestacijskoj vrecici ali su se vidjeli na prvom pregledu sa 5+6 i srca su im kucala tako da ne znam odgovor na tvoje pitanje.
Evo da se i ja prijavim. Čekamo blizance u 11. sedmici trenutno. Vidim da slabo trudnice s blizancima rade prenatalne testove tipa nifty, i bas me zanima zašto. Mi smo radili nifty koji je stigao uredan. I još jedno pitanje kada ste najranije osjetile pokrete beba?
Evo da se i ja prijavim. Čekamo blizance u 11. sedmici trenutno. Vidim da slabo trudnice s blizancima rade prenatalne testove tipa nifty, i bas me zanima zašto. Mi smo radili nifty koji je stigao uredan. I još jedno pitanje kada ste najranije osjetile pokrete beba?
Pozdrav Nina12 ☺️☺️
Ja sam radila kombinirani test sa punih 12 tjedana, nalazi bili uredni. Iskreno nifty mi se tad cinio kao samo skuplja opcija neceg sto mogu dobiti i besplatno, a imam 25 godina i nemam nikakvih naznaka za poremecaje koji se otkrivaju tim testom tako da od početka nismo spadali u rizicnu skupinu.
Sto se tice pokreta, nekad oko 18-og tjedna sam osjetila blage pokrete. Prva mi je trudnoca i posteljica je sprijeda tako da sam ocekivala da cu i kasnije. A sad vec osjetim puno snažnije udarce 😊
Ja ih već sad osjetim, druga mi je trudnoća ali baš osjetim skroz nježne pokrete. Baš mi čudno al vjerovatno jer je druga trudnoća. A ja sam zbog godina morala raditi nifty a sledece sedmice idemo i na fetalni skrining. Nadam se da će sve biti ok.
Nadam se i ja da će sve biti oK 😊 odakle si?
Bas bih voljela da se javi jos trudnica s blizancima, jer evo prva ja imam dosta pitanja a na internetu ne mogu bas naci puno toga 😕😕
Ne mogu da vjerujem da smo nas dvije jedine 🤭 valjda se javi još neka mama ili trudnica da razmjenjujemo iskustva.
Pozdrav, evo još jedne trudnice s blizancima. Često provirim na ovu temu al je bila dosta neaktivna. Nadam se razmjeni iskustava jer ipak je blizanačka trudnoća skroz drukčija od obične ☺️. Trudna sam skoro 31 tjedan, ovo mi je druga trudnoća imam curicu a sad čekamo dva dječaka 💙💙
Cure posto ste duže od mene trudne jeli vam doktor kad nešto posebno preporučio zbog blizanačke trudnoće, da nešto posebno izbjegavajte?
Moji blizanci su iz Ivf postupka pa od početka moram pazit, a i sad kad sam u većim tjednima stalno me upozorava najviše da mirujem, da sve polako radim,ništa dizati. Hvala bogu stalno sam zatvorena i sve je u redu iako sam imala i par puta krvarenje i urinoinfekciju al evo blizu sam kraja trudnoće i sad je sve u redu. U 35 tjednu idem na dogovoreni carski jer mi je i prva trudnoća carski.
Sortiraj odgovore
Najstariji