Ribic koliko su tvoje cure teske? Moji su ogromni narasli ne mogu vjerovati da su to one mrve od kila ipo,
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Curke moje sretan vam Uskrs,zao mi je da se vise ne cujemo i ne razmjenjujemo iskustva
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sretan Uskrs 🙂
Mi smo već veliki, 14.5mj
Pusa svim budućim i sadašnjim mamama duplića 😘
Super je čuti pozitivna iskustva, hvala svima. Nadam se da će sve biti ok. Od uto će pratiti protoke pa će odlučiti šta dalje.
Ribic koliko su tvoje cure teske? Moji su ogromni narasli ne mogu vjerovati da su to one mrve od kila ipo,
5.5 i 6 kg.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kako ste mame,spavate li i kako se vi osjećate psihicki,ako kome treba pomoc tu sam ❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Kako ste mame,spavate li i kako se vi osjećate psihicki,ako kome treba pomoc tu sam ❤️
Inesss, evo ja moram priznati da sam baš strašno iscrpljena, neispavana, a s tim dolazi i nervoza i frustracija. Ima noci kad se i uspijem naspavati, ali više je ovih gdje ne uspijem. Mala ima te kolike valjda i uđe u neko to stanje i nikako ju smiriti. Uzasno dramaticno place, sva se zacrveni, napuhne i nemoguce ju bude smiriti, nanašamo ju simo tamo, držimo po rukama na ovaj i onaj nacin, njihamo, stavljam je na cicu, ma nista ne pomaze na dulje od par minuta. I tako bude pola noci i onda se umiri i sve ok. Sad zadnja dva dana cak i ranije pocne. Mislili smo prvo da su grcevi, i nekad i budu jer vidimo da se napinje i prducka, al nekad bude bas bez razloga, nakon sto je ispraznila crijeva. Dajemo joj Biogaiu, a probali smo i Espumisan ali nista ne pomaze. Ako imas kakav savjet, dobrodosao je!
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Kako ste mame,spavate li i kako se vi osjećate psihicki,ako kome treba pomoc tu sam ❤️Inesss, evo ja moram priznati da sam baš strašno iscrpljena, neispavana, a s tim dolazi i nervoza i frustracija. Ima noci kad se i uspijem naspavati, ali više je ovih gdje ne uspijem. Mala ima te kolike valjda i uđe u neko to stanje i nikako ju smiriti. Uzasno dramaticno place, sva se zacrveni, napuhne i nemoguce ju bude smiriti, nanašamo ju simo tamo, držimo po rukama na ovaj i onaj nacin, njihamo, stavljam je na cicu, ma nista ne pomaze na dulje od par minuta. I tako bude pola noci i onda se umiri i sve ok. Sad zadnja dva dana cak i ranije pocne. Mislili smo prvo da su grcevi, i nekad i budu jer vidimo da se napinje i prducka, al nekad bude bas bez razloga, nakon sto je ispraznila crijeva. Dajemo joj Biogaiu, a probali smo i Espumisan ali nista ne pomaze. Ako imas kakav savjet, dobrodosao je!
Jeste probali bijeli šum? Nošenje u marami? Koža na kožu? Moje bi uglavnom umirilo sisanje, ali bilo je tu i tamo tog neutješnog plakanja pa su neke od tih stvari znale upaliti...
Tristan i Nora, 6.10.2021. 💙❤️
Kako ste mame,spavate li i kako se vi osjećate psihicki,ako kome treba pomoc tu sam ❤️Inesss, evo ja moram priznati da sam baš strašno iscrpljena, neispavana, a s tim dolazi i nervoza i frustracija. Ima noci kad se i uspijem naspavati, ali više je ovih gdje ne uspijem. Mala ima te kolike valjda i uđe u neko to stanje i nikako ju smiriti. Uzasno dramaticno place, sva se zacrveni, napuhne i nemoguce ju bude smiriti, nanašamo ju simo tamo, držimo po rukama na ovaj i onaj nacin, njihamo, stavljam je na cicu, ma nista ne pomaze na dulje od par minuta. I tako bude pola noci i onda se umiri i sve ok. Sad zadnja dva dana cak i ranije pocne. Mislili smo prvo da su grcevi, i nekad i budu jer vidimo da se napinje i prducka, al nekad bude bas bez razloga, nakon sto je ispraznila crijeva. Dajemo joj Biogaiu, a probali smo i Espumisan ali nista ne pomaze. Ako imas kakav savjet, dobrodosao je!
Jeste probali bijeli šum? Nošenje u marami? Koža na kožu? Moje bi uglavnom umirilo sisanje, ali bilo je tu i tamo tog neutješnog plakanja pa su neke od tih stvari znale upaliti…
Puštam im zvuk kiše i to je zna umiriti, ali ne uvijek. Kad je baš jako "uzrujana" onda ne pali. Marame taman mislimo nabaviti pa ću pokušati. A sisanje prvo ponudim, i kao krene, smiri se na par sekundi, i onda opet urlanje, pa opet uhvati bradavicu, pa urlanje, i tak stalno i onda odustanem od toga. Velim, sve zavisi koji je stupanj uzrujanosti. Ako je manji, onda je sisa umiri.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Jeste probali bijeli šum? Nošenje u marami? Koža na kožu? Moje bi uglavnom umirilo sisanje, ali bilo je tu i tamo tog neutješnog plakanja pa su neke od tih stvari znale upaliti…
Puštam im zvuk kiše i to je zna umiriti, ali ne uvijek. Kad je baš jako "uzrujana" onda ne pali. Marame taman mislimo nabaviti pa ću pokušati. A sisanje prvo ponudim, i kao krene, smiri se na par sekundi, i onda opet urlanje, pa opet uhvati bradavicu, pa urlanje, i tak stalno i onda odustanem od toga. Velim, sve zavisi koji je stupanj uzrujanosti. Ako je manji, onda je sisa umiri.
Meni je on bio dosta problematican,sreca da je ona prava bubica i da nema grceve.On je takav bio i naglo je prestalo kad je napunio puna tri mjeseca.Sad je puno lakse proci ce samo od sebe.U nas je svaku večer kisa na mobitelu😅😅😅
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji