BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Slavujak
    29. Listopad 2019. 22:37

Mi nismo bili nesto pretjerano sokirani. Prva su nam djeca, pa jos ne znam sto tocno ocekivati. Imali smo u obitelji bilzanaca, pa sam nekako od uvijek pomisljala na to, osobito jer sam u 30-tima. 

Sto se auta tice, mi se najvise orijentiramo prema velicini prtljaznika. Škode octavie imaju ogroman, ali neka zelja bi bila BMW X1, ali sve ovisi o budžetu kojim covjek raspolaze. Meni se jako svidio i Suzuki Scross. Bas smo nedavno odigrali Nestle nagradnu igru za auto. Uletio bi nam kao budali samar 😁

Meg_026, hvala za info o grupama na fejsu. Nije mi uopce palo na pamet da to postoji.

• Ivana1207
    29. Listopad 2019. 22:41

Meg, 
    Mislim da trudnice cak najvise panicare u 1.trudnovi kad nista ne znaju🙈 i naravno s prvom bebom ili kod tebe bebama kad dodu.
    Al naravno da trebas bit pozitivna i to je dobar stav👍💕
    Moji decki jedva cekaju bracu i seku,vec su ponalo nestrpljivi,mislim da ce njina to bit veliko veselje 
    Stariji je bia super i kad se mladi rodia,bez trunke ljubomore samo ogromna srica i ljubav i nerazdvojni su,tako da se nadamo da se nastavlja takav scenarij.
    Meni najbitnije da mi budu od pomoci s bebama🤣

• Ivana1207
    29. Listopad 2019. 22:47

Slavujak

Mi nismo bili nesto pretjerano sokirani. Prva su nam djeca, pa jos ne znam sto tocno ocekivati. Imali smo u obitelji bilzanaca, pa sam nekako od uvijek pomisljala na to, osobito jer sam u 30-tima.

Sto se auta tice, mi se najvise orijentiramo prema velicini prtljaznika. Škode octavie imaju ogroman, ali neka zelja bi bila BMW X1, ali sve ovisi o budžetu kojim covjek raspolaze. Meni se jako svidio i Suzuki Scross. Bas smo nedavno odigrali Nestle nagradnu igru za auto. Uletio bi nam kao budali samar 😁

Meg_026, hvala za info o grupama na fejsu. Nije mi uopce palo na pamet da to postoji.

Mi nemamo nigdi ni u blizoj ni u siroj obitelji blizance,i iako znam da to nije presudno jednostavno nisam mislila da je to moguc scenarij.
    Suprug je uvik tia blizance,kao da rijesimo dvoje odjednom njemu to cool🤣 i zelja mu se ispunila, a cini mi se da sam i ja to nekako prizeljkivala al nisam smatrala mogucim pa je zato sok bia velik.
    Nama je zasad favorit za auto renault espace,jer jedini od monovolumena ima portapak kad se postave svih 7 sjedala,svima kad se stave sjedale uopce na ostane portapak.
    Mi sad prodajemo nasa auta jer moramo imat 1 di cila obitelj stane😁 a kupili suzuki vitaru novu ima 2 godine i sad je moramo prodat🙈 tada nam ocito nije padalo na pamet 4 dice🤣🤣 racunali smo 3.ce nekako stat a dok dode 4 (ako ikad dode) cemo razmisljat o autu al eto malo se plan prominia.

PetraB
    30. Listopad 2019. 08:41

Meg pa mis mo tu negdje ja danas 21+1 😊 al moje curke idu van do kraja 37. tjedna svakako. Ja sam kod Radosevicke svaki drugi ponedjeljak na uzv, a petkom u ambulanti (svaka 3-4 tjedna).
    E vidia sad si me podsjetila da mi nije prosla prijava u grupu na fejsu 🤔, moram pokusat ponovno.
    Ja sam vec i odlucila kao za kolica, mi bi samo sportski dio i jaja jer sam ja dosta u autu i vecinom solo s klincima pa mi je to najfunkcionalnije bilo i sa kcerkom i s malcem, i cekala sam bas da ih netko stavi ili na njuskalo ili ima isto grupa na fejsu za prodaju blizanacje opreme i sad mi teta uleti da ona hoce kupit nova curama 🙈... Mislim super, naravno, a ona nema svoje djece, ja sam joj kao kcer i bas je emotivna jako oko svega tak da sam popustila. A u medjuvremenu su mi i dvije frendice stavile bubu u uho da ipak je mozda bolje vlakic uzet (ja gledala gdje su jedan do drugoga) i sad sam opet na sto muka.
    O kuci i autu uopce necu pricat 🙈🤦🏻‍♀️🙈🤦🏻‍♀️🙈🤦🏻‍♀️... Mi u 4. mjesecu napokon zavrsili dio renovacije kuce da se mozemo uselit i da laganini dovrsimo sve unutra a daljnje prosirenje smo odgodili... I kad smo saznali da su blizanci... Evo bager, mikser svako malo u dvoristu... A auto... Obzirom da imamo vec dvoje klinaca, najozbiljnije gledamo neki kombi jer jedino tak imam mjesta i za kolica 🤷🏻‍♀️🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Ema1
    30. Listopad 2019. 11:09

Ima li netko informaciju koje pelene su najjeftinije?

• Ivana1207
    30. Listopad 2019. 14:16

PetraB jel kod tebe isto planiraju carski?
    Eh,kombi bi bia idealan za sve smistit al nekako ne bi volila vozit kombi a i financijski nismo to mogli pa smo se vratili gledanju monovolumena, i ako sto sam rekla renault espace je najveci pa je on i dalje favorit.mi bi to tribali uskoro rijesit,ja sam sad 35 tjedna i koji dan tako ds nema jos puno cekanja.

Ema1,ja ne znam sad stanje s pelenama ali kod ovih starijih smo dosta kupovali dm pelene,babylove ili kako vec,one su bile dobre cijenom i kvalitetom,jos mi uvik ciljamo u city centru kad je zuta srijeda i 15% u dm-a pa je to bilo super,mislim da cu i sad opet ic na te pelene.

PetraB
    30. Listopad 2019. 17:05

Ivana nije nuzno kazu na carski, ako ce sve biti ok i one u dobrom polozaju moze i vaginalno 🤷🏻‍♀️    sam da ja dodjem do toga 🤞🏼. 

url=https://lilypie.com][/url

Meg_026
    30. Listopad 2019. 17:30

Ivana, sigurno ce ti pomoci oko beba. Ja sam trece dijete, stigla sam nakon 8 godina, neplanirano :) Imala sam i jos uvijek imam 4 roditelja :) Jako smo povezani. Lijepo je biti dio velike obitelji <3
    Petra, pratimo se :) Mene je narucila za 3 tj na uzv, u trudnickoj nisam bila od 20.9.!!! (na zadnjem pregledu je bila zamjena jer je Radosevicka morala otic, narucila me za anomaly, valjda je zaboravila narucit me za TA... a na zadnjem uzv mi je pozlilo pa nisam nista pitala, jedva sam izasla vani na zrak Sljedeci put idem s popisom pitanja :)) Jos uvijek koristim utriće pa kad ih stavljam provjerim je li sve ok dole
    Ema, mislim da je najbolje pratiti akcije za pelene, BIPA, dm,.. cesto imaju nekakve 2+1 i sl.akcije sto ce se nama s duplicima jako isplatiti.

• Ivana1207
    30. Listopad 2019. 18:19

PetraB

Ivana nije nuzno kazu na carski, ako ce sve biti ok i one u dobrom polozaju moze i vaginalno 🤷🏻‍♀️  sam da ja dodjem do toga 🤞🏼.

Meni se planira vaginalni porod,oboje su okrenuti glavom,ovo mi je 3.porod pa je i to prednost,samo da ne bude komplikacija.
    Ja brojim jos sitno svakako,bit cu pametnija nakon sutrasnjeg pregleda.

• Ivana1207
    30. Listopad 2019. 18:22

Meg_026

Ivana, sigurno ce ti pomoci oko beba. Ja sam trece dijete, stigla sam nakon 8 godina, neplanirano :) Imala sam i jos uvijek imam 4 roditelja :) Jako smo povezani. Lijepo je biti dio velike obitelji &lt;3
    Petra, pratimo se :) Mene je narucila za 3 tj na uzv, u trudnickoj nisam bila od 20.9.!!! (na zadnjem pregledu je bila zamjena jer je Radosevicka morala otic, narucila me za anomaly, valjda je zaboravila narucit me za TA… a na zadnjem uzv mi je pozlilo pa nisam nista pitala, jedva sam izasla vani na zrak Sljedeci put idem s popisom pitanja :)) Jos uvijek koristim utriće pa kad ih stavljam provjerim je li sve ok doleEma, mislim da je najbolje pratiti akcije za pelene, BIPA, dm,.. cesto imaju nekakve 2+1 i sl.akcije sto ce se nama s duplicima jako isplatiti.

Ma bit ce im sigurno svima veselje kad bebe dodu,ne sumnjam u to,a i moji decki su inace jako odgovorni i svi se cude kakvi su tako da mislim ds ce bit od velike pomoci.
    Istina za pelene,zna bit dobrih akcija,ima i na internetu bazzar ili tako nesto se zive stranica,oni imaju neku shemu s godisnjom pretplatom na pelene.
    Ja sam cula tj procitala na starim forumima da je hipp sla neke pakete za blizance prije,ne znam jel to jos uvik aktualno al vridi ih kontaktirat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.