Pozdrav svima,
Ja sam u iscekivanju pregleda u ponedeljak. U medjuvremenu muku mucim sa eserihijom. Opet sam dobila antibiotik. 🤷🤦 A taman sam mislila da sam je se rjesila.
Ovih danas smo u potrazi za kolicima. Ovde kod nas u BiH i nema neki izbor blizanackih. Svi kazu online pogledajte,ali onda nemam osjecaj kako su mi "legla".
Ja zelim ona dupla, da bebe budu jedna kraj druge a ne ona jedno ispred drugoga. A posto tih nemaju onda ide prica ta su vam ogromna, nisu prakticna … Najjaci je komentar bio uzimite dvoja pa uvezite moze se to 😂😂😂😂😂😂😂
Obzirom da bih u febr trebala u Zg jel imate neki prijedlog gjde da pogledam? Hvala
Ja sam uzela Chipolino KOLICA ZA BLIZANCE DUO SMART, zadovoljna sam i cijena im je prihvatljiva čak i novih :)
Evo i mene sa jos jednog pregleda, posteljica je nisko i ispred ali nije jalo zabrinjavajuce i da, trebam mirovati ali smijem ici prosetati na zrak 15-ak minuta. Cerviks zatvoren i 35 mm 🥳
Radili su mi i ctg i moram priznati da je bilo jako smijesno jer su prvu bebu odmah nasli, a drugoj bebi nikako naci otkucaje, izvrtile su me 2 med.sestre u svim mogucim polozajima i na kraju me dr odvela na uzv da nade di je beba 🤣 ugl.sve je uredno i bebe su zivahne sto je najbitnije
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Tina-Miha,
Vidim da i ti imas eserihiju- kod mene je na brisu cerviksa, ja evo nikako da je se rjesim. Sad sam dobila druge antibiotike. A strah me ako mi u poned.kaze da bih trebala uraditi serklaz,preventivno.
AA0107,
I ja sam ta gledala, ovde su oko 550€ i 2 u 1 su.
Tina-Miha,
Vidim da i ti imas eserihiju- kod mene je na brisu cerviksa, ja evo nikako da je se rjesim. Sad sam dobila druge antibiotike. A strah me ako mi u poned.kaze da bih trebala uraditi serklaz,preventivno.
AA0107,
Da,ja nisam ni znala da je imam. Završila na Badnjak radi bolova na hitnoj i ostala u bolnici, i urinokultura pokazala Escherichiu.. Pila sam do jučer (ukupno 14 dana) amoksicilin 2 dnevno. Danas su mi u Petrovoj rekli da mora proći par dana nakon što ću ponovo raditi urinokulturu, pa će oni to obaviti u četvrtak.. Nadam se da je nema više..
Tina-Miha,
AA0107,
Moja su 3u1...evo poveznica... Čak iz BIH :)
https://bojprom.com/kolica-za-blizance/4138-chipolino-kolica-za-blizance-duo-smart-mist
Tina-Miha
Ja nemam nikakvih simptoma ali evo vec treci mjesec na brisu mi nadju dosadu...nekad puno,nekad malo.
Sad pijem i dmanozu i neki uroloski caj za trudnice i jos neke probiotske vaginalete. Pa kad sve to prodje,onda cu raditi i urinokulturu.
Nadam se da cemo se rjesiti dosade
AA0107, tu smo i gledali. Moraju se minimum 2 mj ranije poruciti. A taj model nam je u uzem izboru.
Pozdrav zene.. cutam sve i pratim ali od svega ne stignem pisati... mi smo trenutno u bolnici oba decka danas operiraju bruh.. obojici iskocio u dan razlike...strasno.. nemozemo bez bolnice 5 dana... ugl mislim na sve vas i saljem vam pozitivne misli...
2017🖤
2018🖤
2019❤ MARIJA
2021 💙💙 Tomislav i Petar
Ne brini, to je rutinska stvar, bolje sad to obaviti nego da ostanu neke posljedice...bit će dobro!!!
Dvojajcane blizanke 🍒
Lijep pozdrav svima!
MPO sam trudnica, danas 7 tjedan.
ultrazvukom u 5.tjednu potvrdjena blizanacka trudnoca 🎈
jedan plod je imao blage otkucaje a kod drugog lijecnik nije sa sigurnoscu mogao potvrditi.
Pisem jer ustvari imam problem, u tom 5. tjednu, jutro poslije prvog ultrazvuka, imam izljev svjeze krvi, odlaskom na UVZ ne vide se razlozi istog (nema hematoma), oba ploda su u redu.
u 6. tjednu, proslu subotu, ista prica, hitna obrada, oba ploda u redu, oba imaju otkucaje, nema hematoma. Na redovnom pregledu, MPO lijecnik potvrdjuje gore navedeno
Ali danas, evo opet isto. Izljev koji nisam ni skuzila da se dogodio dok nisam otisla na toalet.
Niti u jednom nisam imala bolova, krvarenje se nije nastavilo, malo smedjarenja i to je to.. ne znam jel netko imas slicnu situaciju.. pokusavam biti smirena, ali eto.. uz sve to krvarenje..
neznam hoce li prica imati sretan zavrsetak..
😣
Gdje nam je Lota twins, zasto se ne javlja, Lota javi se
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji