BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Palentica
    12. Siječanj 2022. 14:50

Pozdrav svima! Ja sam upravo dosla doma s uzv-a u bolnici. Bebaci su prva liga, jos uvijek ih mjere 1 tjedan ispred termina i nema neke razlike u velicini/tezini medu njima. Curka je na 1680 gr, a decko na 1760 gr. Plodne vode ima dovoljno i sve se cini ok osim sto mi je curka glavom dole i njezina posteljica je jako nisko i na izlazu-kako mi je opisao doktor: lupa glavom u posteljicu i kada odluci izaci imati ce cep pa je to situacija za carski (+decko je na zadak pa bi i zato bi on preporucio carski)...
    Kaze treba mirovati zbog posteljice da ne bi krenulo krvarenje i placenta previa...ugl.sutra imam pregled kod svoje soc. gin. i trebala bi mi napraviti cervikometriju jer to danas nisu radili pa se nadam da cemo i popricati o posteljici.
    Pidoca koliko je sjecam ti si imala placentu previu?
    EnaEna mi smo kolica kupili na njuskalu, uzeli smo pegperogo bookfor2, a mozes ih vidjet uzivo u Lesnini u Zagrebu, takoder imaju jeftinijih kolica za blizance u ducanu BebeNova u shopping centru Point pa mozes i tamo pogledati...ja isto nikako nisam htjela kolica kao vlakic svakako ti preporucam njuskalo jer izbora ima dosta i dobro je malo ustediti

Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼

• vickivale
    12. Siječanj 2022. 15:09

Palentica mi se pratimo u dan! 
    Ja isto dns s pregleda, cure dobro, protoci uredni, idući put radimo biometriju.

Mi smo uzeli bugaboo, korištena s njuskala ( ima sad još i ljepših korištenih), može ih se pogledati u malim stvarima na Bundeku. Taman su nam došle i autosjedalice..golemo mi sve to izgleda

Dvojajcane blizanke 🍒

• Pidoca
    12. Siječanj 2022. 15:36

Palentica da ja sam imala placentu previu od 28 tjedna i onda kad sam zavrsila u bolnicu u Split u 31 tjednu mi se podigla posteljica ali ja sam ti stalno krvarila i bila u bolnici na tokolizu i vidis rodila u 32 tjednu. Dobro je sta ne krvariš, ali maksimalno se pazi to ti je moj savjet, miruj što više mozes, mene je ta posteljica i na kraju otvorila doli, bit će to sve dobro kod tebe ne krvarim i to je veliki plus, neka tako i ostane nadalje i valjda će se i tebi podignit do 32 tjedna, meni je dr rekla da se ona zna vratiti gore do tog tjedna. Sretno draga i bravo za bebače, super im je kilaža. ❤️❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    12. Siječanj 2022. 15:39

Vickivale bravo za pregled i da je sve ok i ti si kao Palentica u 30 tjednu, tu sam i čitam vas i uz vas sam samo ne stignem pisati često ali sve vas pratim. ❤️❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    12. Siječanj 2022. 15:39

Lota twins kako si ti, jeli tebi sad blizu 37 tjedan i očekivani carski? 

Ema i Lara - 23.12.2021

• Palentica
    12. Siječanj 2022. 16:05

Pidoca

Palentica da ja sam imala placentu previu od 28 tjedna i onda kad sam zavrsila u bolnicu u Split u 31 tjednu mi se podigla posteljica ali ja sam ti stalno krvarila i bila u bolnici na tokolizu i vidis rodila u 32 tjednu. Dobro je sta ne krvariš, ali maksimalno se pazi to ti je moj savjet, miruj što više mozes, mene je ta posteljica i na kraju otvorila doli, bit će to sve dobro kod tebe ne krvarim i to je veliki plus, neka tako i ostane nadalje i valjda će se i tebi podignit do 32 tjedna, meni je dr rekla da se ona zna vratiti gore do tog tjedna. Sretno draga i bravo za bebače, super im je kilaža. ❤️❤️

Hvala na odgovoru i nadam se da ce se malo podici, bila je niska i na proslom pregledu ali je gin rekla da bi se mogla podici, a sada se ipak spustila....ali drzim fige da se jos digne, ima vremena 🤞

• Palentica
    12. Siječanj 2022. 16:06

vickivale

Palentica mi se pratimo u dan!
    Ja isto dns s pregleda, cure dobro, protoci uredni, idući put radimo biometriju.

Mi smo uzeli bugaboo, korištena s njuskala ( ima sad još i ljepših korištenih), može ih se pogledati u malim stvarima na Bundeku. Taman su nam došle i autosjedalice..golemo mi sve to izgleda

Super da smo tako blizu, mozemo se zaliti jedna drugoj 😅

SeníRemmus
    12. Siječanj 2022. 17:35

EnaEna mi smo uzeli Baby Monsters kolica u Cutie Cloud dućanu, to su takva kakvs opisuješ (djeca su jedno pored drugog) i mislim da su jedn aod nsjužih na tržištu što je nama bitno zbog lifta. Mislim da su samo 8 cm šira od standarsnih kolica za jednu bebu, tako nešto, pa si ih malo proguglaj 🤗
    Cure, mi stigli doma - i ja dobro, i bebe dobro. Učimo sve pomalo, danas cicali prvi put u tandemu. Puno pozdrava svima 🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• vickivale
    12. Siječanj 2022. 17:51

Seni, jako mi je drago da vam ide dobro!! Bravo!

Dvojajcane blizanke 🍒

• Pidoca
    12. Siječanj 2022. 19:15

Seniremmus super da vam ide dobro, baš mi drago. 
    Ja sam jutros prvi put isla probat dojiti na odjel, i naravno toliko su malene da nisu uspile povući mlijeko pa su mi na kraju dali bocu da im dadem, ali dobro cila sam pod dojmom jer sam ih prvi put uzela u ruke i osjećam se neopisivo jedva čekam da mi dođu kući, tih pola sata s njima svaki drugi dan je tako malo, i tako kratko. 

Ema i Lara - 23.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.