Pozdrav svima,
Ja sam u iscekivanju pregleda u ponedeljak. U medjuvremenu muku mucim sa eserihijom. Opet sam dobila antibiotik. 🤷🤦 A taman sam mislila da sam je se rjesila.
Ovih danas smo u potrazi za kolicima. Ovde kod nas u BiH i nema neki izbor blizanackih. Svi kazu online pogledajte,ali onda nemam osjecaj kako su mi "legla".
Ja zelim ona dupla, da bebe budu jedna kraj druge a ne ona jedno ispred drugoga. A posto tih nemaju onda ide prica ta su vam ogromna, nisu prakticna ... Najjaci je komentar bio uzimite dvoja pa uvezite moze se to 😂😂😂😂😂😂😂
Obzirom da bih u febr trebala u Zg jel imate neki prijedlog gjde da pogledam? Hvala

Pozdrav svima! Ja sam upravo dosla doma s uzv-a u bolnici. Bebaci su prva liga, jos uvijek ih mjere 1 tjedan ispred termina i nema neke razlike u velicini/tezini medu njima. Curka je na 1680 gr, a decko na 1760 gr. Plodne vode ima dovoljno i sve se cini ok osim sto mi je curka glavom dole i njezina posteljica je jako nisko i na izlazu-kako mi je opisao doktor: lupa glavom u posteljicu i kada odluci izaci imati ce cep pa je to situacija za carski (+decko je na zadak pa bi i zato bi on preporucio carski)...
Kaze treba mirovati zbog posteljice da ne bi krenulo krvarenje i placenta previa...ugl.sutra imam pregled kod svoje soc. gin. i trebala bi mi napraviti cervikometriju jer to danas nisu radili pa se nadam da cemo i popricati o posteljici.
Pidoca koliko je sjecam ti si imala placentu previu?
EnaEna mi smo kolica kupili na njuskalu, uzeli smo pegperogo bookfor2, a mozes ih vidjet uzivo u Lesnini u Zagrebu, takoder imaju jeftinijih kolica za blizance u ducanu BebeNova u shopping centru Point pa mozes i tamo pogledati...ja isto nikako nisam htjela kolica kao vlakic svakako ti preporucam njuskalo jer izbora ima dosta i dobro je malo ustediti
Cura i decko rođeni 3.3.2022. 🥰👶🏻👶🏼
Palentica mi se pratimo u dan!
Ja isto dns s pregleda, cure dobro, protoci uredni, idući put radimo biometriju.
Mi smo uzeli bugaboo, korištena s njuskala ( ima sad još i ljepših korištenih), može ih se pogledati u malim stvarima na Bundeku. Taman su nam došle i autosjedalice..golemo mi sve to izgleda

Dvojajcane blizanke 🍒
Palentica da ja sam imala placentu previu od 28 tjedna i onda kad sam zavrsila u bolnicu u Split u 31 tjednu mi se podigla posteljica ali ja sam ti stalno krvarila i bila u bolnici na tokolizu i vidis rodila u 32 tjednu. Dobro je sta ne krvariš, ali maksimalno se pazi to ti je moj savjet, miruj što više mozes, mene je ta posteljica i na kraju otvorila doli, bit će to sve dobro kod tebe ne krvarim i to je veliki plus, neka tako i ostane nadalje i valjda će se i tebi podignit do 32 tjedna, meni je dr rekla da se ona zna vratiti gore do tog tjedna. Sretno draga i bravo za bebače, super im je kilaža. ❤️❤️
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Vickivale bravo za pregled i da je sve ok i ti si kao Palentica u 30 tjednu, tu sam i čitam vas i uz vas sam samo ne stignem pisati često ali sve vas pratim. ❤️❤️
Ema i Lara - 23.12.2021
Lota twins kako si ti, jeli tebi sad blizu 37 tjedan i očekivani carski?
Ema i Lara - 23.12.2021
Palentica da ja sam imala placentu previu od 28 tjedna i onda kad sam zavrsila u bolnicu u Split u 31 tjednu mi se podigla posteljica ali ja sam ti stalno krvarila i bila u bolnici na tokolizu i vidis rodila u 32 tjednu. Dobro je sta ne krvariš, ali maksimalno se pazi to ti je moj savjet, miruj što više mozes, mene je ta posteljica i na kraju otvorila doli, bit će to sve dobro kod tebe ne krvarim i to je veliki plus, neka tako i ostane nadalje i valjda će se i tebi podignit do 32 tjedna, meni je dr rekla da se ona zna vratiti gore do tog tjedna. Sretno draga i bravo za bebače, super im je kilaža. ❤️❤️
Hvala na odgovoru i nadam se da ce se malo podici, bila je niska i na proslom pregledu ali je gin rekla da bi se mogla podici, a sada se ipak spustila....ali drzim fige da se jos digne, ima vremena 🤞
Palentica mi se pratimo u dan!
Ja isto dns s pregleda, cure dobro, protoci uredni, idući put radimo biometriju.
Mi smo uzeli bugaboo, korištena s njuskala ( ima sad još i ljepših korištenih), može ih se pogledati u malim stvarima na Bundeku. Taman su nam došle i autosjedalice..golemo mi sve to izgleda
Super da smo tako blizu, mozemo se zaliti jedna drugoj 😅
EnaEna mi smo uzeli Baby Monsters kolica u Cutie Cloud dućanu, to su takva kakvs opisuješ (djeca su jedno pored drugog) i mislim da su jedn aod nsjužih na tržištu što je nama bitno zbog lifta. Mislim da su samo 8 cm šira od standarsnih kolica za jednu bebu, tako nešto, pa si ih malo proguglaj 🤗
Cure, mi stigli doma - i ja dobro, i bebe dobro. Učimo sve pomalo, danas cicali prvi put u tandemu. Puno pozdrava svima 🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Seni, jako mi je drago da vam ide dobro!! Bravo!

Dvojajcane blizanke 🍒
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji