BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pidoca
    12. Siječanj 2022. 19:16

E da nisam vam rekla dosegle su dvije kile, Ema ima 2030 g a Lara 2100 g ❤️❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Tašanka
    12. Siječanj 2022. 20:56

Pozdrav mame :) MPO sam trudnica, 14+4, vodimo se u Petrovoj :) zanimaju me iskustva s pregleda u trudnickoj ambulanti, sto ocekivati i koliko otprilike traje? 
    Sada ce mi biti prvi pregled u trudnickoj :)

Tìna292
    12. Siječanj 2022. 21:00

Super što bebice dobro napreduju 😊😊
    SeniRemmus, drago mi je da je sve dobro! Jesi li za dojenje u tandemu kupila neki od jastuka za dojenje ili si ih bez ičega uspjela namjestiti?

07/2021: IVF
    09/2021: FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕️ 9 dnt: 435, 11 dnt: 835, 15 dnt: 3695 🥰🙏
    UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

SeníRemmus
    13. Siječanj 2022. 08:35

Tina292 uz pomoć onog banana jastuka na kojem sam spavala kroz trudnoću, oboje u stavu nogometne lopte (nogice pod mojim pazusima, glavice naprijed na dojkama). Bia je jako draga patronažna sestra  jučer koja mi ih je pomogla namjestiti prvi put. Jan ima dobar refleks cicanja, dok je Anja malo uspavanija pa je patronažna rekla da prvo namjestimo nju uz pomoć šeširića na prsa, a onda kad ona primi kako treba onda samo Jana stavimo s druge strane jer on se sam dobro namjesti i bez šeširića 👌🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

• Kokolino4
    13. Siječanj 2022. 10:05

Pidoca baš mi je drago da su prešli 2 kila, rastuu...❤❤❤

Tìna292
    13. Siječanj 2022. 11:12

SeníRemmus

Tina292uz pomoć onog banana jastuka na kojem sam spavala kroz trudnoću, oboje u stavu nogometne lopte (nogice pod mojim pazusima, glavice naprijed na dojkama). Bia je jako draga patronažna sestra jučer koja mi ih je pomogla namjestiti prvi put. Jan ima dobar refleks cicanja, dok je Anja malo uspavanija pa je patronažna rekla da prvo namjestimo nju uz pomoć šeširića na prsa, a onda kad ona primi kako treba onda samo Jana stavimo s druge strane jer on se sam dobro namjesti i bez šeširića 👌🏻

Ma odlicno! Nadam se da ce se i Anja brzo uhodati pa da ce ti biti sve lakse i lakse 🤞🏻🤞🏻 i super mi je cuti da se moze pomocu tog obicnog banana jastuka (da ne trebaju oni specijalizirani)👌 Nekako mi je od pocetka najveca "briga" to dojenje, ali bas je ohrabrujuće čitati vaša pozitivna iskustva.

UZV: 6+2 imamo 2 srčeka ❤❤, 9+6 ✅️, 13+1 mini anomaly scan ✅️, Panorama ✅️, dolaze nam curica i dečko ❤💙, 20+1 veliki anomaly scan ✅️

• Tess88
    13. Siječanj 2022. 12:41

Samo da vam se kratko javim, nazalost s malo losijim vijestima... 
    Prekjucer sam na kucnom testu na covid bila pozitivna, i od tad imam temperaturu, glavobolju, grlobolju... Cekam termin za testiranje, a dok ga docekam nadam se da ce simptomi laksi 😒 
    Taman kad mi izolacija istekne idem na pregled vidjet bebe i koliko su narasli, to me veseli.

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Tìna292
    13. Siječanj 2022. 12:58

Tess88

Samo da vam se kratko javim, nazalost s malo losijim vijestima…
    Prekjucer sam na kucnom testu na covid bila pozitivna, i od tad imam temperaturu, glavobolju, grlobolju… Cekam termin za testiranje, a dok ga docekam nadam se da ce simptomi laksi 😒
    Taman kad mi izolacija istekne idem na pregled vidjet bebe i koliko su narasli, to me veseli.

Tess, ja sam takoder bila pozitivna u 11.tjednu i bas sam se jako prepala jer je bio kraj 1.tromjesecja, ali sve je proslo s blagim simptomima i bebekima nije bilo nista. Nemoj se bojati! Vjerujem da su u ovim tjednima zasticeni i sigurni.

Tina-Miha
    13. Siječanj 2022. 16:47

Bokić cure, tu sam i čitam vas, ali nisam bila raspoložena za pisanje nikakvo. Sve me ovih dana bolilo za poludit.
    Palentica drago mi je čuti za lijepi napredak beba. Ti i vickivale ste nam sljedeće po redu onda 🥰
    Ja danas bila u dnevnoj bolnici u Petrovoj. Sve super. Dečki su oko 2.700g
    Idući četvrtak idem na hospitalizaciju skroz do poroda (sa 37+4). Tad će mi radit urinokulturu da vide jel se e.coli povukla do kraja. Proteini i jetreni enzimi-sve pet..
    Kod mene se ide na prirodni porod..
    Nadam se da ćemo biti u komadu dotad 🤞
    Lota javi nam kako si ❤️
    Ostale curke i ove nove, dobrodošle i sretno dalje sa nastavkom trudnoće. Lijepo je vidjeti da se formira nova grupica mama blizića 😍

• AA0107
    13. Siječanj 2022. 16:49

Tašanka

Pozdrav mame :) MPO sam trudnica, 14+4, vodimo se u Petrovoj :) zanimaju me iskustva s pregleda u trudnickoj ambulanti, sto ocekivati i koliko otprilike traje?
    Sada ce mi biti prvi pregled u trudnickoj :)

Ja isto vodim u Petrovoj od početka trudnoću... Ja sam srijedom... Pripremi se na dulje čekanje pregleda, ne znam da sam ikad ispod 1 sat čekala, a sam pregled ne traje dugo, 10ak min... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.